Çok sağol canım ya bende acayip bi fobi var çok fena oldumCanım oku üfle kendine
Hiç.bir şey zarar veremez o zaman
Yerden yüksekte yat sıkıntı olmaz korkma o yuvasını bulup gitmiştir
İnsan huylanıyor tabi haklısın ama bişey olmaz inşallah
Ya sabah kahvaltı filan yaparken gelip okuyan olmaz inşallah keşke yazmasaydım
Aynisii bende de var canım ellerim filan titredi çok kötü oldum inan ki aglamaya basladım direk hâla da etkisindeyim. Maalesef yatamam elimde telefonun feneriyle parmak uclarım da yürüyorum oturamıyorum bile ilac vs bişey alıcam yarın nasıl kurtulunur ki böyle şeylerdenBen az önce merakıma yenilip İnternetten bakayım dedim, anksiyete nöbeti geçiriyorum sanki çarpıntım başladı. Bende sürüngen fobisi var aşırı derecede
Allah yardımcın olsun ben asla o evde yatamazdim sanırım bu gece
Aynisii bende de var canım ellerim filan titredi çok kötü oldum inan ki aglamaya basladım direk hâla da etkisindeyim. Maalesef yatamam elimde telefonun feneriyle parmak uclarım da yürüyorum oturamıyorum bile ilac vs bişey alıcam yarın
Eşim bildiğin odun uyuyordu kalk kalk dedim vur öldür diyip tersledi adamin umrunda değil hele uykusunu bölsem gözü hiçbişey görmez. üstelesem kavga edicez o yüzden muhatttap olmadım. Ufak örümcekler bile dediğin etkiyi yapıyor bendeEsin evde değil mi canım bi baksa sağa sola, bulur belki. Belki de çıkmıştır dışarı.
Çok kötü oldum valla telefonu fırlattım eşime kapattırdım sayfayı, ben karşıma öyle fotoğraflar filan çıkınca bile çarpıntım tutuyor, nefessiz kalıyorum korkudan.
Eşim bildiğin odun uyuyordu kalk kalk dedim vur öldür diyip tersledi adamin umrunda değil hele uykusunu bölsem gözü hiçbişey görmez. üstelesem kavga edicez o yüzden muhatttap olmadım. Ufak örümcekler bile dediğin etkiyi yapıyor bendemutfak dolabıyla duvar arasında boşluk var bizim tam onun girişinde gördüm kesin o araya kaçtı ama oranında açılması imkansız ben kapısından giremiyorum zaten ( ay Yarabbim tüylerim diken diken bugün başıma gelmeyen kalmadı zaten..
Sanırım gitti canımCanım benim ya çok üzüldüm gerçekten, eşine de çok kızdım ama genelde öyle oluyorlar işte maalesef. Yatıp uyumaya çalış bence çoktan gitmiştir bile.
Cok cokkkk uzuldum canim bende sinek harici herseyden korkan bi insanim istanbuk gbi yerde evime kertenkele grmisti olucem sanmstm o derece Allah yardmcin olsn insallah uzaklasmistir kapiyi filan acsaydin cikardi belki ne blim sen nerde yasiyosun ki.canim cok uzuldm senin adina gercektenEşim bildiğin odun uyuyordu kalk kalk dedim vur öldür diyip tersledi adamin umrunda değil hele uykusunu bölsem gözü hiçbişey görmez. üstelesem kavga edicez o yüzden muhatttap olmadım. Ufak örümcekler bile dediğin etkiyi yapıyor bendemutfak dolabıyla duvar arasında boşluk var bizim tam onun girişinde gördüm kesin o araya kaçtı ama oranında açılması imkansız ben kapısından giremiyorum zaten ( ay Yarabbim tüylerim diken diken bugün başıma gelmeyen kalmadı zaten..
Bilemedim ki canım, aşağı baktın mı düşmüş olabilir yumurtalarBen bugünkü ödevi de yapamayacağım. Hem işten geç çıktım hem de çok trafik vardı.
Balkonumdaki kumru ve yumurtaları yok. Kumru yağmurdan kaçtı diyelim yumurtalara akıbeti ne olabilir. Kumru onları taşıyabilir mi?
Eline sağlık canımBen bugünkü ödevi yapamadım zaten yeni taşındım kirlenmemiştir fazla diye düşünüyırum
Bugün yaptıklarım
Buzdolabı içi düzenlendi
Raflar yıkandı
Dolapta dağınık duran herşey kutulandı
Baharatlıklar dolduruldu
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Kirliler dolduruldu
Mutfak temizlendi
Akşam yemeği hazırlandı
Sofra toplandı
Beyazlar yıkandı
Yağmur yağdığı için salonuma asmak zorunda kaldım
Çamaşırlığı silip içeri aldım
Çamaşırlaro da astım inşallah yarına kadar kurırlar ve yarın güneş açar
Çünkü yarın misafirlerim vaar :))
Çöpler çıkarıldı
Fortmentoya çeki.düzen verildi
Ütü yapıldı
Ya onu bile yapma bırak, iyi ol önce senBugün zar zor evi supurdum
Sildim
Bu kadar ortalık da toparladm azicik
Eline sağlık canımMutfağımı topladım artık yoruldum
Yarın büyük temizlik günüm malum haftasonu :)
Bugün vestiyeri düzenledim
Çekmece içi düzenleyici aldım çekmeceleri düzenledim valla iyi yapıyorum yine bu yorgunlukla çocuklar canımı okuyor
Yarın da buzdolabı ve bulaşık makinesini çekerim
Tamam canımNego odevimi yapamadim. Okuldan cok yorgun geldim. Yemek yedik. Kiza kislik biseyler almaya ciktik. Baya da oyalanmisiz. 2-3 gunlugune evde olamayacagim malesef. Odevlerimi biriktirip pazartesi ya da sali yapacagim
Eline sağlık canımNego bugün ödevi yapamadım, ancak çamaşır toplayıp astım. Ortalığı toparladım yine dağıldı yine toparladım, yemek yaptım, çay servisi filan derken öyle geçti gitti gün, resmen mutfaktan çıkamadım. Ödevimi yarın yaparım artık, çok yorgunum
Çok üzüldüm, ben böcekten çok huylanıyorumSanırım gitti canım.. çok sağol uyumaya çalısayim en ıyisi
Gunaydinn canisiii bende balkon yok peki napayimGünaydın ❤
Pencere önleri sil istersen canımGunaydinn canisiii bende balkon yok peki napayim
Tamam oyle yapayim haftasonu hem esim evdeyken cama cikip iciyo sigarasini temiz olsun cam onleriPencere önleri sil istersen canım
Börek kısmını anlamadım. Sarmak ne döşemek ne?Canım netleştirdim kafamda senin dediğin gibi aynı menüyü çıkarıyorum hemen hemen :)
Mercimek çorbası
Patatesli etli güveç (porsiyonluk) patlıcanda katılsa güzel olır ama k.p yemiyor
Soslu tavuk baget
Bulgur pilavı (k.p pirinç de yemiyor )
Peynirli börek
Salata
Ayran
Böreği sarsam mı döşeme mi yapsam sizce ?
Tatlı da yine revani yapıcam inşallah
İnşallah güzel yapabilirim
Börek kısmını anlamadım. Sarmak ne döşemek ne?
Rengi gri mi?Kızlar çok kötüyüm şuan evde çiyan gördüm Allahım öldüremedim de fobim var zaten ev bahceli alt kat bahcede ağaç inek tavuk hersey var şuan çok kötü durumdayim tüylerim diken diken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?