Düzenli Evimiz & Hayatımız

Köylük biyerde evimiz canım bahce de var hayvanlar vs, böcek eksik olmuyor detan köpük aldırıcam cok etkiliymis.cok korktum ya en son kapinin ağzında gördüm altında boşluk var sanırım ordan gitti 4e kadar uyuyamadım kanepenin tepesinde uyumuşum. Hala tüylerim diken diken oluyor

Netten baktım detan köpük etkiliymiş baya canım her türlü böceğe ondan aldırıcam böyle alt katlarda oturan arkadaşlar var mı acaba bahçeli evde kapıdan her türlüsü giriyor ne tür ilaç kullanıyorlar cevap gelirse cok sevinirim çok etkili bişey lazım bana

Günaydınnn
Dün balkon yıkamıştım bugün salonun balkonu kalmıştım onu yikarim
Yeni uyandım
Ev toplanacak kahvaltı hazırlanacak bulaşıklar toplanacak
Ev supurulecek genel
Tuvalet lavobo temizlenecek

Gece geç yattım bütün evi toparladım.
Sabah;
Oturma odası silinip süpürüldü ✔
Bulaşık makinesi çekilip altı süpürülüp silindi✔
Mutfak dolaplarının altındaki bölmeyi söktüm çok fenaydı güzelce süpürüp sildim ✔
Simdi oğlumu uyutuyorum
Buz dolabını çekip arkası altı silinecek içi temizlenecek.
Banyo wc dipköşe temizlenecek makinenin altı vs.
Yemek yapicam
Camasir katlıycam daha iş var da aklıma gelmiyor şuan sizlerden bakıp kopya cekicem buarada balkon yerine cam önlerini temizleyeceğiim

Canım kapıya sineklik tarzı bir şey yaptır engel olur

Yaaaa ne güzel dün yıkamıştım,,,,, kızlar bugün pek bi ev işi yapamicqm,,, kızım spora gidecek dönüşte biber salçası yapmak için kaynanamın annesine gidicez üşenmezsemmmmm
Kolay gelsin
Günaydınnnnnnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤
Günaydın canım
Ooo odev esime verilmis Bizde cam ve balkonlar eşimin görevi
Hadi yine iyisin
BIzim balkon yok ama böyle garip bir bölüm var salonla beraber cam Onunde, orayı sileyim :)
Kolay gelsin
Balkonu yıkadım, halıyı bile ıslatttım, öğleden sonra yıkarım artık
Oo maşaallah
Günaydın bugün temizlik günüm her yeri elden geçireceğim ama bu ara enerjim yokneden bilmiyorum ama yapacağım
İlkin ödevle başlıyorum unutmamak için :) yaptıklarımı yazarım sonra
Kolay gelsin
Nayır Nolamaz tarhanam
Tamam yapma sen
Günaydınnnn tam da ihtiyacım olan şey teşekkürler
Günaydın, rica ederim
Günaydınnn
Dün balkon yıkamıştım bugün salonun balkonu kalmıştım onu yikarim
Yeni uyandım
Ev toplanacak kahvaltı hazırlanacak bulaşıklar toplanacak
Ev supurulecek genel
Tuvalet lavobo temizlenecek
Kolay gelsin
Eline sağlık ve kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…