Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım inşallah senin de tüm sıkıntılarını yok etsin Allah, güzel duan için teşekkür ederim kendi adıma

Yikanan camasirdan cikan toz yumak gibi inanamiyosun canim .. insallah ileride yerlesnce degerlendirirsin tatlim

Aminn hepimizin inşallah canım bende teşekkkür ederim

Yikanan camasirdan cikan toz yumak gibi inanamiyosun canim .. insallah ileride yerlesnce degerlendirirsin tatlim
Bende çok istiyorum kurutma makinası yaaaaa
Çamaşır asıp toplamaktan bıktım valla... çamaşırlar çok kırışıyor diye okumuştum ben doğru mu

Yaaaaaaaaa etikette ben niye yokum bakalım

Mutfakta erzak dolabını boşalttım kavanozları saklama kaplarını baharatlıları hepsini boşaltıp makinaya attım yıkanıyor bitsin hepsini yerleştirip silicem dolabımı zaten bugünkü hedefim buydu

Bende çok istiyorum kurutma makinası yaaaaa
Çamaşır asıp toplamaktan bıktım valla... çamaşırlar çok kırışıyor diye okumuştum ben doğru mu
Herkes bana onu soruyor ama alakasi yok canim aksine sicacik ciktiklari icin hemen katlarsan gayette guzrl duzgun oluyorlar nevresmlerim filan. Kesnlkle buyuk kolaylik oltavsiye ederim yerin ve imkanin varsa . Hele cocklu evlerde

Ben de katılmak istiyorum. Çünkü çok tertipli düzenli iken 3 çocukla maalesef dağıttım.

Ev bana bakıyor ben eve. Geçinemiyoruz. Çünkü dağınıklıktan ruhum daralıyor.

kuzum negonun 21 Eylül ödevinden almistim etiketleri kontrol etmemisim seni de eklerim yarin kusura bakma

ellerine sağlık kolay gelsin

hava çok soğuktu. Karnımda ağrıyordu. Dün balkonu yıkayamadım.
Benim vestiyerde sıkıntı yoktu. Bende çocukların yazlıklarını kaldırıp kışlıklarını çıkardım. Olur değilmi

Iyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı hazırladım bulaşıkları topladım
2 makine çamaşır yıkandı astım
Nevresimleri değiştirdim
Eşimin kisliklarini çıkardım yarın da onları yikiycam
Kedimin kumunu temizledim evi supurdum
Toz aldım
Yerleri elimle sildim vileda denen illetle asla anlaşamıyorum
Banyoyu yıkadım duş aldım
Yemeğimi yaptım ocagi temizledim
Mutfak ödevimi yaptım dolapları yüzünden sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…