- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
günaydın herkese:) bugünün ödevini ben vereyim:)
ödevimiz ayakkabılık, portmanto ya da vestiyer temizliği olsun :) jerseyi indirip silip bütün ayakkabilarin bakimini yapıp düzenleyelim
Ah canım yaa ödev çok güzel ve yapmam lazım ama nasıl olacak bilmem, bir ton ütü var yapmam gereken
Eşimin kuzeni asker yaşadığımız yerde, kayinvalideme çamaşır getirmiş, kaynanamin da makinasi bozulmuş. Bugun 4.makina çamaşırı çalıştırdım bu saatte.
Babam da hala bende, sabah kendimi kahvaltı restoraninda aşçı gibi hissettim. Biri patatesli yumurta ister, biri sahanda sucuk ister. Kafayı yemek üzereyim.
İnşallah fırsat bulursam yapacağım ödevi.
ay ne deyim bilemedimallah kolaylık versin sana. ama ben senin yerinde olsam yumurtayı haslar benim canım böyle istedi der otururdum küçük çocuğu olan kadına böyle davranilmaz ya
Ay yok bir de kibarlar görsen
Kardeşim daha geceden benim güzel ablam, tatlı ablam, becerikli ablam bana annemim patatesli yumurtasından yapar mısın diyor, kıyamıyorum doğal olarak
Eşim sabah gidip kangal kangal sucuklari aliyor, canım karım güzel karım bunu en iyi sen yaparsın diyor. Ona da laf söylenmiyor.
Babam sagolsun ben canım torunumla ilgilenirim diyor. Hoooop tosia mutfakta
amaaannnn amma fenalar heesenin hassas noktani çok iyi biliyolar
ne deyim kuzum Allah kolaylık versin sana
seninki tam olarak cakallarla dans olmuş
Fuarda almak istediklerim arasındaydı ama bitmişti, netten vericem siparişAranızda okuyan var mı bilmiyorum ama ilber ortaylının bir ömür nasıl yaşanır kitabına başladım biraz onun da etkisiyle bu haftadan itibaren kendimi biraz daha geliştirmek istiyorum
Zaten nego sağolsun temizlik düzen için çok yardımcı oluyor manevi bilgi birikim için adım atıcam inşallah
Yaş gruplarına biraz daha değişim ayırmış ilber hoca ve 25 e kadar inşa etme yaşı dediği süreye 2 senem kalmış
Tamam canım deniycemmben yağda hiç kizartmam böreği:)
sıvıyağ ve suyu karıştırıp onla yagliyorum böreği. iç koyup sariyorum. sonra buzluğa atiyorum. buzluktan çıkarınca hemen üzerine yunurta sarısı sürüyorum. suremeyince de güzel oluyo ama :) o kadar yani baska bişey yok yaptığım :)
ama biraz önce nette gördüm sodali banyolu börek diye bisey var ondan da yapabilirsin.
ben şimdi kıymalı patatesli kabakli peynirli ve pırasalı yapicam:) buzluga aticam :) börek sevmiyosan hazır yufkayla gözleme yapıp pişirip atabilirsin çıkarıp ısıtır yersin :)
poğaça pek iyi olmuyo buzlukta bence
Poğaça güzel olur kuzum, fırında ısıt çıkınca taze gibi oluyor, ama pişince ilk soğuğu çıkınca hemen atın buzluğaben yağda hiç kizartmam böreği:)
sıvıyağ ve suyu karıştırıp onla yagliyorum böreği. iç koyup sariyorum. sonra buzluğa atiyorum. buzluktan çıkarınca hemen üzerine yunurta sarısı sürüyorum. suremeyince de güzel oluyo ama :) o kadar yani baska bişey yok yaptığım :)
ama biraz önce nette gördüm sodali banyolu börek diye bisey var ondan da yapabilirsin.
ben şimdi kıymalı patatesli kabakli peynirli ve pırasalı yapicam:) buzluga aticam :) börek sevmiyosan hazır yufkayla gözleme yapıp pişirip atabilirsin çıkarıp ısıtır yersin :)
poğaça pek iyi olmuyo buzlukta bence
Hoş geldin aramıza6 aylık bebeyle çalışan bir anne olarak benide kabul etseniz, motive etseniz ne güzel olur
Geçici bir süreç canım sık dişiniAh canım yaa ödev çok güzel ve yapmam lazım ama nasıl olacak bilmem, bir ton ütü var yapmam gereken
Eşimin kuzeni asker yaşadığımız yerde, kayinvalideme çamaşır getirmiş, kaynanamin da makinasi bozulmuş. Bugun 4.makina çamaşırı çalıştırdım bu saatte.
Babam da hala bende, sabah kendimi kahvaltı restoraninda aşçı gibi hissettim. Biri patatesli yumurta ister, biri sahanda sucuk ister. Kafayı yemek üzereyim.
İnşallah fırsat bulursam yapacağım ödevi.
Ben aynen böyle yaparımay ne deyim bilemedimallah kolaylık versin sana. ama ben senin yerinde olsam yumurtayı haslar benim canım böyle istedi der otururdum küçük çocuğu olan kadına böyle davranilmaz ya
Ben de pazartesi annemlere giderken garda gördüm nezih kitabevi 4 al 3 öde yapmış kitaplarıda öyle denk geldiFuarda almak istediklerim arasındaydı ama bitmişti, netten vericem sipariş
Şimdik kuzucum extra yere gerek yok çamaşır makinesinin üstüne monte ediliyor. Havalandırma şöyle buharı çıkıyor kapalı kapaklı olmaması gerekiyor benim bu evimde koridorda eski evimde banyodaydı. Bana da çok ısrar ettiler öyle aldım. O zaman indirime girmişti Siemens markaymış şimdi baktım. Diyelim ki çocuğa forma lazım at kısa programa yıkasın kurutmada 20 dakika kısa programda kurusun. Bi saate hazır.su an kiradayim kuzular :) burdan da doğuya gidicez orda kiralık ev bile zor bulunuyo kurutmalık çok istiyorum ama önümüzdeki beş yıl kadar alamicam gibi görünüyo
bide onun için havalandirma olan oda olmasi gerekliymis sanırım :) siz hangi marka model kullaniyosunuz
aslında beni bu konuda aydinlatsaniz süper olur :)
Merhabalarrrgünaydın herkese:) bugünün ödevini ben vereyim:)
ödevimiz ayakkabılık, portmanto ya da vestiyer temizliği olsun :) jerseyi indirip silip bütün ayakkabilarin bakimini yapıp düzenleyelim
@malii
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
@Amecey
K Kezmola
1 1mirac
@klbk33
@Dilos06
@Casper25
@efuulimm
Jawlensky
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Şimdik kuzucum extra yere gerek yok çamaşır makinesinin üstüne monte ediliyor. Havalandırma şöyle buharı çıkıyor kapalı kapaklı olmaması gerekiyor benim bu evimde koridorda eski evimde banyodaydı. Bana da çok ısrar ettiler öyle aldım. O zaman indirime girmişti Siemens markaymış şimdi baktım. Diyelim ki çocuğa forma lazım at kısa programa yıkasın kurutmada 20 dakika kısa programda kurusun. Bi saate hazır.
Diyelim ki yardımcı Kadın geldi yıka at kurut sonra Kadın taksın işin varsa. İnanılmaz rahatlık derli toplu olmak için de önemli
Bi de kuruturken tozlarını topluyor evde alerjisi olanlara da faydalı şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?