Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın herkese:) bugünün ödevini ben vereyim:)

ödevimiz ayakkabılık, portmanto ya da vestiyer temizliği olsun :) jerseyi indirip silip bütün ayakkabilarin bakimini yapıp düzenleyelim

Ah canım yaa ödev çok güzel ve yapmam lazım ama nasıl olacak bilmem, bir ton ütü var yapmam gereken
Eşimin kuzeni asker yaşadığımız yerde, kayinvalideme çamaşır getirmiş, kaynanamin da makinasi bozulmuş. Bugun 4.makina çamaşırı çalıştırdım bu saatte.
Babam da hala bende, sabah kendimi kahvaltı restoraninda aşçı gibi hissettim. Biri patatesli yumurta ister, biri sahanda sucuk ister. Kafayı yemek üzereyim.
İnşallah fırsat bulursam yapacağım ödevi.

ay ne deyim bilemedim allah kolaylık versin sana. ama ben senin yerinde olsam yumurtayı haslar benim canım böyle istedi der otururdum küçük çocuğu olan kadına böyle davranilmaz ya

ay ne deyim bilemedim allah kolaylık versin sana. ama ben senin yerinde olsam yumurtayı haslar benim canım böyle istedi der otururdum küçük çocuğu olan kadına böyle davranilmaz ya

Ay yok bir de kibarlar görsen
Kardeşim daha geceden benim güzel ablam, tatlı ablam, becerikli ablam bana annemin patatesli yumurtasından yapar mısın diyor, kıyamıyorum doğal olarak
Eşim sabah gidip kangal kangal sucuklari aliyor, canım karım güzel karım bunu en iyi sen yaparsın diyor. Ona da laf söylenmiyor.
Babam sagolsun ben canım torunumla ilgilenirim diyor. Hoooop tosia mutfakta

amaaannnn amma fenalar hee senin hassas noktani çok iyi biliyolar

ne deyim kuzum Allah kolaylık versin sana
seninki tam olarak cakallarla dans olmuş

Fuarda almak istediklerim arasındaydı ama bitmişti, netten vericem sipariş

Tamam canım deniycemm

Poğaça güzel olur kuzum, fırında ısıt çıkınca taze gibi oluyor, ama pişince ilk soğuğu çıkınca hemen atın buzluğa

6 aylık bebeyle çalışan bir anne olarak benide kabul etseniz, motive etseniz ne güzel olur
Hoş geldin aramıza
Geçici bir süreç canım sık dişini
Ben aynen böyle yaparım

Şimdik kuzucum extra yere gerek yok çamaşır makinesinin üstüne monte ediliyor. Havalandırma şöyle buharı çıkıyor kapalı kapaklı olmaması gerekiyor benim bu evimde koridorda eski evimde banyodaydı. Bana da çok ısrar ettiler öyle aldım. O zaman indirime girmişti Siemens markaymış şimdi baktım. Diyelim ki çocuğa forma lazım at kısa programa yıkasın kurutmada 20 dakika kısa programda kurusun. Bi saate hazır.
Diyelim ki yardımcı Kadın geldi yıka at kurut sonra Kadın taksın işin varsa. İnanılmaz rahatlık derli toplu olmak için de önemli
Bi de kuruturken tozlarını topluyor evde alerjisi olanlara da faydalı şiddetle tavsiye ediyorum

Merhabalarrr
Dünün odevi balkon yıkama yapıldı
Çamaşırlar asıldı
Kayınvalide görümce ağırlandı ancak yazıyorum cok yorulmustum dün
Bugünün odevi
Portmanto temizlendi ayakkabılık düzenlendi

Selam kızlar bende fortmantımu yeni.d0zenledim nevresimi de yeni değiştirdim

Ayy bulaşıklarım var artık mutgağa girmek istemiyorum yaa

Bügün neler yaptım
Dün çok yorulmama rağmen sabah 9 da uyandım gıcık oluyorum böyle olunca

Sonra 10 da tekra uyudum

Sabah kahvaltısı hazırlandı
Sofra toplandı
Kardeşlerim kahveye geldi
Onlara kahve yanı ikramlık hqzırlandı
Şimdi masayı topladım
Bulaşıklarım kaldı
Üzerimde yorgunluk vaar
Makineyi çalıştırıp
Evi süpürmem lazım
Ayy bide renklileri atacaktım unutmuşum

Kuzular kaşıklık çekmecesi ve kaşıklıklar temizlendi
İki sefer alışverişe çıkıldı
Yemek yap sofra kur kaldır
Çöp kovaları temizlendi çöp poşetleri değiştirildi
Lavabonun altındaki mutfak dolabını sildim
Ayakkabılık kısaca gözden geçirildi detaylanacak
Üstten bi süpürüldü
Kızlar evde kalmak ne zor, dolan dolan ortada bi şey yok.....

Oyyy oyyyy belim , kalcam ağırdı...
Ev supurdum
Yerler silindi
Banyo tuvalet yıkandı
Mutfak toplandı

Sonraaaa sonunda kızımın dolabını ayikladim,
Çoğu ihtiyaç sahiplerine gitmek için poşetlendi,
Sonra bazanin içine girdim,
Vakumlu torba almıştım uyku setimi kızımın vermeye kiyamadiklarimi içine koyup bir güzel havasını aldım
Bir battaniye ve pikelr falan var onları vakumlu torbaya koydum çekilecek bekliyor. Çok şükür düzene girdi ya... Ama ben bittim astım olduğum için toz mahvetti beni
Şuan dinleniyorum, kalkıp yemek yicem birazdan

İyi akşamlar Hanimlar bende yazıp kaciyorum
Bugün kahvalti edildi
Ödev yapildi
Mutfak toplandı
Salon toplandı
Wc, tuvalet temizlendi
Çocukları parka götürdüm
Gelince kızımı yıkadım
Kisliklari çıkardım
1 makine çamaşır yıkadım şimdi asarım
Yemek hazirlarim
Yarın da genel temizlik var sil supur

benim çamaşır makinem şu an koridorda gömme dolaba koymuslar kuzu evde koycak yer yok. bide doğu görevi olduğu için gitmeden alamam orda çok farklı şeylerle karsilasabiliyosun :)
ama kesin olarak bi yere yerlestigimizde inşallah alicam ben de cidden büyük kolaylık ve toz toplaması aşırı güzel:) benim de alerjim var çünkü:) evde herkes alerjik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…