Düzenli Evimiz & Hayatımız

10 buçuk gibi uyandım gene
Kızımı doyurdum
Evi topladım
Süpürdüm bütün odaları
Bulaşıkları toparladım
Kaynanam geldi kardesine gidecekmiş haber verdi. onu görünce kızım da başladı ağlamaya onuda gönderdim :))
Oğlumu uyuttum, kahvaltıya oturdum. sanki hiç işim yokmuşcasına rahat bi sekilde çay keyfi yaptım
Mutfağı toplamadan mercimek corbası koydum ocağa.
Bulaşıkları makineye attım
Yatak odasını topladım çok dağılmıştı yatağın üstü.
Çamaşır katladım, astım, makineye yenisini attim.
Çorbanın ynına bulgur pilavı yaptm yedik kızımla.
Mutfağı toplayacağım ama eşim gelcekmiş onada birşeyler hazırlar ocağı vs silerim.
Ödevi yapamadım henüz ama gece uzun
Banyomu da dün temizlemiştim detaylı :)
Haa bide serbet yaptm browni kurabiye icin ama bu gidisle bugün yapamaycam sanırım. canım çekmişti

Mutfak dolaplarını her hafta silsem hayır demezler ama ben silmiyorum bi ara işten gelince güzel iş yapıyordum ama enerjim yok bu aralar. Etiketleme işi zor oluyorsa beni çıkarabilirsiniz, kopyala yapıştırla oluyorsa kalıyım yine. İşleri yapamasamda takip ediyorum burayı. Banyoyu odaklarım bu hafta. Zaten yeni dip bucak temizlemiştim işim kolay olur.

kopyala yapıştır yapıyorum canım ben:) bana sıkıntı olmuyo da bazı arkadaşları eklememisim bugün sanırım dikkat etmemisim dışarı cikiyodum:)
zaten bi evde hergun temizlesen de hayır demeyecek tek yer mutfak sanırım

ellerine sağlık:)
mevsim geçişi sadece uyumak istiyo insan yani ben öyleyim:)

ellerine sağlık canım:) :)

Ben de katılmak istiyorum. Çünkü çok tertipli düzenli iken 3 çocukla maalesef dağıttım.

Ev bana bakıyor ben eve. Geçinemiyoruz. Çünkü dağınıklıktan ruhum daralıyor.

hoşgeldin öncelikle:)
birinci sayfada kurallar var kuzu:) orayi okumani tavsiye ederim.
Nego topigin sahibi ama ban yedi :) şimdilik biz kendi aramızda devam ettiriyoruz.

sabah ödev yazicam seni de etiketlerim. ben yazmadan baska bi arkadas da yazabilir :) ama ben etiketlemeyi unutursam da sen bakip yapabilirsin

ellerine sağlık canım:) baya bisey yapmışsın yine masallah.
yemek işine de dikkat etmene çok sevindim:)
ben dün üç tepsi börek yapıp kaldirdim buzluğa devamini da yapmam lazım ama halim yok maalesef

Ev süpürdüm iki kere
Yerleri sildim..
Toz aldım
İki makina çamaşır astım, kuruduktan sonra topladım katladim yerlestirdim
Banyo tuvalet yıkandı
Mutfağım hep toplu zaten
Arada uyumuşum.
Yarına göğüs hastalıklarına randevu aldım hapsiriktan mahvoldum , alerjim var galiba ama neye. Gözümü açıyorum yatana kadar hapsiriyorum

Akşam üstü yemeğimi yaptım
Yedik
Çay Faslı olur sonra makinayi acarim insaAllah

geçmiş olsun canım ya. benim elektrik süpürgesi çalışınca oldu iki gün mahfoldum. toz üfledi makine sanırım. geçen torbası çıkmış tozu hep emmis simdi o tozları dışarı atiyo gibi
bide çamaşır katlayip yerkestirirken tozdan kötü oluyorum. belki senin de öyledir. havalar soğudu diye yaz gibi acamiyoruz camlari.
Allah kolaylık versin canım
ellerine sağlık

Sağol canım.. benim camlar hep açık yatarken kapatıyorum sadece.
Ne kadar temizlersen temizle toz kalkio ya, deli oluyorum..

ellerine sağlık canım:) baya bisey yapmışsın yine masallah.
yemek işine de dikkat etmene çok sevindim:)
ben dün üç tepsi börek yapıp kaldirdim buzluğa devamini da yapmam lazım ama halim yok maalesef
Çok teşekkür ederim canım♥ evet yemek işine de el attim onceki günden belirliyorum kolay oluyor oo üç tepsi yapmışsın maşallah canim bende yapıcam inş

Kizlsr mevsim gecisinden midir nedir vucudum oyle agirlasti icim solgun bisey yapasim yok bugun sadece yemek yaptim ... insallah yarin biraz temuzlik yapasim var yemegim yarina da kaldigi icin ...

Herkes bana onu soruyor ama alakasi yok canim aksine sicacik ciktiklari icin hemen katlarsan gayette guzrl duzgun oluyorlar nevresmlerim filan. Kesnlkle buyuk kolaylik oltavsiye ederim yerin ve imkanin varsa . Hele cocklu evlerde
Hemen katlamazsak. Nasıl oluyor
Vallahi canım istiyorum ama ona sıra gelene kadar alacaklarım var daha derin dondurucu,,standlı kahve makinası,,, hamur yoğurma makinası bakalım kısmet zamanla alırım inşallahhhh
Ben de katılmak istiyorum. Çünkü çok tertipli düzenli iken 3 çocukla maalesef dağıttım.

Ev bana bakıyor ben eve. Geçinemiyoruz. Çünkü dağınıklıktan ruhum daralıyor.
Hoşgeldin canım
Benimde evim dağınık olunca ruhum daralıyor sinirli ve gergin oluyorum ama maşallah cimcimem hiç durmuyor yerinde sürekli dağıtıyor
kuzum negonun 21 Eylül ödevinden almistim etiketleri kontrol etmemisim seni de eklerim yarin kusura bakma

ellerine sağlık kolay gelsin
Yok tatlım ne kusuru
Erzak dolabımı ve baharat dolabımı yaptım herşey yıkandı silindi kurulandı yerleştirildi
Mutfak dolabı silmek ve Buzdolabı temizlemek de yarına kaldı
Dikkat et canım geçmiş olsun
Kizlsr mevsim gecisinden midir nedir vucudum oyle agirlasti icim solgun bisey yapasim yok bugun sadece yemek yaptim ... insallah yarin biraz temuzlik yapasim var yemegim yarina da kaldigi icin ...
Havalardan olabilir canım ılık bişeyler tüket çay çorba tarzı

Sabah kalktım kahvaltı hazırladım kahvaltımızı yaptıktan sonra bulaşık makinasını boşalttım
Kirlileri yerleştirdim
Banyoyu yıkadım
Yatakları düzenledim
Erzak dolabımı ve baharat dolabımı temizledim
Çöpleri boşattım

Komşumla kahve içtik

Yemek olarak da hamburger patates kızartması cola yedik içtik

Mutfağı süpürdüm sildim
TV ünitedi tozu alındı
Çamaşır serildi
Toplandı katlandı
Yerleştirildi

Oturma odası topladındı
Kızın oyuncakları toplandı

Ve ben pertttttttttt

Bitmiyor işlerim yarın da Pazar var üfffffffffff

Anladım canım inşallahhhhh lll almaya sıra gelir
Teşekkür ederim❤❤

Ödevimi de yaptımm :)
İki dolabın içi de dağılmıştı topladım.
Yatak odasının iki çekmecesini düzenledim
Banyodaki havluları değiştirdim
Oturma odasını toparladım
Ya kızlar bugün bende pek solgundum sabah dayak yemiş gibi her tarafım agrır bi sekilde uyandım havalardan sanırım
Evi derli toplu bırakıp yatıyorum hayırlı geceler:) sabahta 8de kalkıcam insallah çünkü kızım öyle uyanıyor buaralar o uyanık dururken ben yarım yamalak uyuyorum hiç iyi olmuyor kahvaltı bile yapamıyoruz doğru düzgün...

Canım etiket bana ulaşmamış sayfa bildirimleri de gelmemiş sayfayı bulup gördüm ben etiketlemeyi bilmiyorum Mune yi etiketler misin? Bu sorunu için......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…