Düzenli Evimiz & Hayatımız

Alerjikseniz kesin lazım. Üstünde boşluk yok mu çamaşır makinesinin? Anlamadım ben. Neyse sen daha iyi bilirsin tabii ki... bu arada negom mutfağı toparladım çok şükür salon da fena değil. Nedense Negomu hem seviyor hem korkuyorum hesap vermek zorunda hissediyorum kendimi

yok kuzum üstü de dolapli ama yüklük yapmışlar orayi :) makine koycak yer yok evde baska. ama kendi evimi alirsam çamaşır odası olan bi ev alicam inşallah o zaman bu dertler de olmaz cidden çok ihtiyacım var. o camasirdaki tozlar beni öldürüyo resmen

Yapmam gereken ve yapmak istediğim o kadar çok iş varken benim küçük oğlum elimi ayağımı bağlıyor. Sabah büyük oģlumu okuka hazırladım kahvaltısıni yaptırdım beslenmesini hazırlayıp okula gönderdim. Küçüģümün karnını doyurup biraz oynattım ama bugün çok huysuz ayaģımda sallayarak uyuttum indiremiyorum da ćünkü hemen uyanıp daha da huysuzlanacak. Gece uyumuyor gündüz uyumuyor değişik bir bebeğim var:)) Neyse uyanınca yapmak istediklerimi listeleyim ben.
1. Ortalık ve yataklar toparlanacak
2. Market alîşverişi yapılacak
3.Çocukların kışlıkları çıkarılıp yazlıkların fazlası kaldırılacak.
4. Çıman çĺpamasırlar yıkanıp asılacak
5. Banyo ve tuvalet temizlenecek.
6. Çocuklara yemek hazırlanacak
7. Oğluma ödevleri yaptırılacak
8. Ev süpürülüp silinecek
9. Buzdolabı temizlenecek
10. Akşam yemeģi hazırlanacak
11. Yemek yenilip mutfak toplanıp temizlenecek
12. Ütü yapılacak
13.Ev toparlanacak oğlumun okul çantası düzenlenip kıyafetleri hazırlanacak.
14. Küçük oğluma banyo yaptırılacak
15. Çocuklar yatırılıp ertesi gün beslenme için makarna salatası hazırlanacak.

Kolay gelsinn

Bu topikte istinasız herkes o kadar olgun ve güzel düşünce sahibi insanlar ki başta nego olmak üzere hepiniz yaşayarak okuyarak gözlemleyerek belki de hayatın acımasızlığıyla kendinizi gelistirmişsiniz
Iyi ki varsınız iyi ki hayat bizi karşılaştırmış
Rabbim hanginizin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah

Hele minnoşluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…