Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cocuksuz günlerinin tadını cıkar valla o zaman Aynen öyle canım çok sagol canları sagolsun cok Güzel ama çok yorucu bişey cocuk büyütmek çok emek sabır istiyor insallah beraber anne kız arkadaş gibi olacağımız günlerde gelir ❤

Ben mecburum terliğe terlik değiştim de bileklerimin sızlaması geçti süpürürken zorlamam bile farketti taban sorunum çok fazlaydı
ben de ayakkabısız ev süpürünce belimin ağrısından duramıyorum. Bel fıtığıma çok faydası oldu ayakkabının. Terliğin nasıl hangi marka. Güle güle kullan

ben de ayakkabısız ev süpürünce belimin ağrısından duramıyorum. Bel fıtığıma çok faydası oldu ayakkabının. Terliğin nasıl hangi marka. Güle güle kullan

Geçen sene topuk dikenine uygun almıştım anka markasız topuk kısmı jelliydi.
Hep onu giydim 1 seneden fazla çok iyi geldi ama son dönemde ayağıma çok yumuşak gelmeye başlamıştı rahatsız ediyodu hep çıkarıyodum.

Bu giydiğim anneciğimin terliği 1 ay önce bi ortapedi dükkanından almıştı eskitmek nasip olmadı.
Marka bilmiyorum bişey yazıyo ama tanımıyorum

Badim nasılsın görüşemiyoruz bayadır
Çok şükür canım ev hali ramazan ne yapalım bu aralar çok mayış mayış bir haldeyim ama kalkıp bir silkelenince de bütün evi ayağa kaldırıyorum yatak baza pencere hiç birşey bırakmıyorum hiç ortam yok benim ya sen napıyorsun nasıl gidiyor ramazan

Ütü yaptım
Ev süpürdüm
Halıları topladım yıkamaya gidecek
Salonun yastıklarının kılıflarını çıkardım makinede yıkanıyor
Salonun örtülerini deterjanlı suya bıraktım elde yıkayacağım
*Bahar, bayram temizliğime start vermiş bulunmaktayım yarınki ilk odak noktam salon olacak

Neler yaptım

Sabah
Çocukların yatakları düzeltip odayı havalandırdım
Sahuru eşim hazırlamıştı oğlanla kendine,onun bulaşığını kaldırdım
Küçüğe kahvaltı hazırladım,topladım
Yastık kılıflarını çıkardım,bizim nevresimi çıkardım yatak havalanıyor,camı dolap kapaklarını açtım havalansın oda
Kışlık yorganı balkona attım havalansın kaldırıcam,yazlığı çıkarıcam
İki sepet çamaşır katladım,yerleştirdim
Okuduğum iki kitap vardı bitirdim

Öğleden sonra
Çocuk odasına girdim halısını topladım,halı örtüsünü makineye attım
Yatakları,şifonyeri,masayı,dolabı çektim süpürdüm sildim
Tozunu aldım
Kaldırılacak ıvır zıvırları kaldırdım
Dolap üstündeki kutuları indirdim,dolap arkasına yerleştirdim
Halısını serdim,camı temiz silmedim
Balkonu serdim
Yazlık yorganı çıkardım balkona astım havalansın
Yatak odasına girdim,halıları fırçaladım kaldırdım
Şifonyeri,komodinleri çektim,yatağın arkasını da süpürdüm her yeri sildim
Dolabın üstünü sildim,camı sonra silicem boynum ağrıdı
Kaldırılacak ıvır zıvırları kaldırdım
Nevresimler yıkanmıştı eşim asmış
Yeni çamaşır attım
Temizlik kovamı bezimi yıkadım
Küçüğe yemek verdim,topladım
Evi süpürdüm

Anladım canım Nasipten öteye yol yok işte

Ben de aynı başladım mı kendimi bi kaptırıyorum ama başlayana kadar anam ağlıyor :))
İyiyim elhamdulillah öksürük geçmedi hala kriz gelince zorlandım biraz. Evde kurduğum düzeni korumaya çalışıyorum inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…