Ben hic yapmadım neler yapıyorsunuz bugun bende yapmak istiyorumBugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun
Cocuksuz günlerinin tadını cıkar valla o zamanBenim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlereis yapmasam da oturma yatma lüksüm olmuyo ki demissin bu beni bi miktar üzdü olsun cani sag olsun büyüyünce bol bol dinlenirsin diyim
Off nolur beni buraya kapatsinlar
Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusumdün yapamadıklarımi yapcam
Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyimsen napcaksin?
ben de ayakkabısız ev süpürünce belimin ağrısından duramıyorum. Bel fıtığıma çok faydası oldu ayakkabının. Terliğin nasıl hangi marka. Güle güle kullanBen mecburum terliğe terlik değiştim de bileklerimin sızlaması geçti süpürürken zorlamam bile farketti taban sorunum çok fazlaydı
ben de ayakkabısız ev süpürünce belimin ağrısından duramıyorum. Bel fıtığıma çok faydası oldu ayakkabının. Terliğin nasıl hangi marka. Güle güle kullan
Çok şükür canım ev hali ramazan ne yapalım bu aralar çok mayış mayış bir haldeyim ama kalkıp bir silkelenince de bütün evi ayağa kaldırıyorum yatak baza pencere hiç birşey bırakmıyorum hiç ortam yok benim yaBadim nasılsın görüşemiyoruz bayadır
Bugün de senin yazdıklarını okumak isteriztemizlik baska bi plan olamaz
Benimde yokBenimde var ütü ama hic yapasım yok
Pirinç basmak nedir musluk ?Evi ve Yatakları topladım
Tatlı yaptım
Pirinç bastım
Düdklüye yemek attım.
Ders çalıştım
Kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa pilav yaparım pide yi mayalarım
Sıcak suyun içinde pirinçlerş bekletip öyle pilav yapıyorum benPirinç basmak nedir musluk ?
AnladımSıcak suyun içinde pirinçlerş bekletip öyle pilav yapıyorum beno demek
Heh işte ondanAnladımpirinç ısladın
Anladım canımGeçen sene topuk dikenine uygun almıştım anka markasız topuk kısmı jelliydi.
Hep onu giydim 1 seneden fazla çok iyi geldi ama son dönemde ayağıma çok yumuşak gelmeye başlamıştı rahatsız ediyodu hep çıkarıyodum.
Bu giydiğim anneciğimin terliği 1 ay önce bi ortapedi dükkanından almıştı eskitmek nasip olmadı.
Marka bilmiyorum bişey yazıyo ama tanımıyorum
Ben de aynı başladım mı kendimi bi kaptırıyorum ama başlayana kadar anam ağlıyor :))Çok şükür canım ev hali ramazan ne yapalım bu aralar çok mayış mayış bir haldeyim ama kalkıp bir silkelenince de bütün evi ayağa kaldırıyorum yatak baza pencere hiç birşey bırakmıyorum hiç ortam yok benim yasen napıyorsun nasıl gidiyor ramazan
Geçmiş olsun şimdi nasılAyak parmağımı çarptım yine
Dokununca acıyor,yıkılmadım ayaktayımGeçmiş olsun şimdi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?