- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Dikkat et kendineDokununca acıyor,yıkılmadım ayaktayım
Ay yendikten sonra suya koyman lazım çok zor çıkıyorFırın sütlaç yaptım bugün ızgara kısmını açıyodum üstü kızarıyodı nornal fan açmışım kabardı taştı ele pis bişey oldu ki güveçlerimin kenarları battı
Aslı yok benim gözümde dualar istekler hep Allahtandir vesile olmaz benim kalbimde kimse o yüzden inanmak değil baharın gelmesi vücudun doğanın canlanması ve her yerde her zaman istekleri olan insanların umut aramadı sonucu ortaya cikan bir şey. Gelenek işteHmm ben de hayatimda bi kere yapmistim arkadasim yapiyodu hadi hadi sen de yaz diye fişteklemisti
Aslı var mı nedir ne değildir hic bilgim yok gerçekten
Allah dualarini kabul etsin canim o zaman
Ayyy çok kötü olmuşFırın sütlaç yaptım bugün ızgara kısmını açıyodum üstü kızarıyodı nornal fan açmışım kabardı taştı ele pis bişey oldu ki güveçlerimin kenarları battı
Ben oğlumu ateş yakıp üstünden atlattım 40milyon kereBen hic yapmadım neler yapıyorsunuz bugun bende yapmak istiyorum
Sen yarın beni gör halılar gitti gelene kadar 3-4 oda halletsem iyi olurNeler yaptım
Sabah
Çocukların yatakları düzeltip odayı havalandırdım
Sahuru eşim hazırlamıştı oğlanla kendine,onun bulaşığını kaldırdım
Küçüğe kahvaltı hazırladım,topladım
Yastık kılıflarını çıkardım,bizim nevresimi çıkardım yatak havalanıyor,camı dolap kapaklarını açtım havalansın oda
Kışlık yorganı balkona attım havalansın kaldırıcam,yazlığı çıkarıcam
İki sepet çamaşır katladım,yerleştirdim
Okuduğum iki kitap vardı bitirdim
Öğleden sonra
Çocuk odasına girdim halısını topladım,halı örtüsünü makineye attım
Yatakları,şifonyeri,masayı,dolabı çektim süpürdüm sildim
Tozunu aldım
Kaldırılacak ıvır zıvırları kaldırdım
Dolap üstündeki kutuları indirdim,dolap arkasına yerleştirdim
Halısını serdim,camı temiz silmedim
Balkonu serdim
Yazlık yorganı çıkardım balkona astım havalansın
Yatak odasına girdim,halıları fırçaladım kaldırdım
Şifonyeri,komodinleri çektim,yatağın arkasını da süpürdüm her yeri sildim
Dolabın üstünü sildim,camı sonra silicem boynum ağrıdı
Kaldırılacak ıvır zıvırları kaldırdım
Nevresimler yıkanmıştı eşim asmış
Yeni çamaşır attım
Temizlik kovamı bezimi yıkadım
Küçüğe yemek verdim,topladım
Evi süpürdüm
Yeni kitaba başladım yarıladım
İftardan önce
Yatak odası halılarını çırptım serdim
Yemekleri yaptım,sofrayı hazırladım
Çıkan bulaşıkları yıkadım
Nevresimimizi geçirdim
Çamaşır topladım
İftardan sonra
Sofrayı topladım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Bir makine daha katladım
Gözün dönmesin aman sen hamilesin dostumSen yarın beni gör halılar gitti gelene kadar 3-4 oda halletsem iyi olur
Yok yok salonun koltuk,sandalye,cam, kapı bir de gümüşlük vs nin içini silmeyi düşünüyorum perdelerini yıkarım onu da beyim asar artıkGözün dönmesin aman sen hamilesin dostum
Koltuğu da eşine sildir benceYok yok salonun koltuk,sandalye,cam, kapı bir de gümüşlük vs nin içini silmeyi düşünüyorum perdelerini yıkarım onu da beyim asar artıkah bi de şıngırtılı avize var ne akla hizmetle onu almışsam
Çok anlar ya paşa beyimizKoltuğu da eşine sildir bence
Tabi sen uzanma zaten amanÇok anlar ya paşa beyimizavizeyi ona sildirsem daha iyi olur boynumdaki fıtık beni mahvediyor uzun boyunun marifetini göstermiş olur belki
Mutfağı toplu tutmakda mühimBen bugün bir sey yapamadım
Sadece sürekli mutfagi topladim. İftardan sonra tekrar topladim o kadar
Bence de en önemlisi o hatta. Çünkü mutfak daginik olunca hicbi is yapasim gelmiyo ciddenMutfağı toplu tutmakda mühim
Gerçekten öyle,bir mutfak birde yatakların açık olması bende o etkiyi yapıyorBence de en önemlisi o hatta. Çünkü mutfak daginik olunca hicbi is yapasim gelmiyo cidden
Ben yapamadım yarına kaldı iş yapmam bugun dedim ama baya yaptım camların hepsini sildimBenimde yok
Bende yapmadım yine,başka işler yaptımBen yapamadım yarına kaldı iş yapmam bugun dedim ama baya yaptım camların hepsini sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?