Ben de toplu tutuyorum artıkMutfağı toplu tutmakda mühim
Benimki silmişti bi kere pardon yıkamıştı 3 günde zor kuruduÇok anlar ya paşa beyimizavizeyi ona sildirsem daha iyi olur boynumdaki fıtık beni mahvediyor uzun boyunun marifetini göstermiş olur belki
Bi de toz pembe koltuğun rengi koyulaşabilir onun elletinde riske atamamBenimki silmişti bi kere pardon yıkamıştı 3 günde zor kurudu
Bence de boş ver bu sefer koltuğun içindeki kir yüzeye çıkıyor tekrar silmek zorunda kalıyorsunBi de toz pembe koltuğun rengi koyulaşabilir onun elletinde riske atamam
Şu ihlasın robotundan alacağım ilerde sırf yataklar ve koltuklar için salon koltuğunu çok kullanmıyoruz misafir geldikçe filan o yüzden çok detaya girmeyeceğim de oturma odasının koltuğunun başına ne işler gelmiyor ki asıl onu yıkatmam lazımBence de boş ver bu sefer koltuğun içindeki kir yüzeye çıkıyor tekrar silmek zorunda kalıyorsunen iyisi yıkatmak aslında
Bizim oturma odası ölü artık yırtık paramparça. Oğlan tuvaletini tam öğrensin değiştireceğiz.Şu ihlasın robotundan alacağım ilerde sırf yataklar ve koltuklar için salon koltuğunu çok kullanmıyoruz misafir geldikçe filan o yüzden çok detaya girmeyeceğim de oturma odasının koltuğunun başına ne işler gelmiyor ki asıl onu yıkatmam lazım
MaşallahBen de toplu tutuyorum artık
Çıkan suyu görsen nasıl oturmuşuz bunda dersinŞu ihlasın robotundan alacağım ilerde sırf yataklar ve koltuklar için salon koltuğunu çok kullanmıyoruz misafir geldikçe filan o yüzden çok detaya girmeyeceğim de oturma odasının koltuğunun başına ne işler gelmiyor ki asıl onu yıkatmam lazım
Benim koltuklar da öyle çok yıprandıBizim oturma odası ölü artık yırtık paramparça. Oğlan tuvaletini tam öğrensin değiştireceğiz.
Bizimki de bir sürü şey döküyor , sürüyor leke tutmuyor ama sık sık lekeli yerleri filan siliyorum ama içine işlemem mümkün değil elbetteBizim oturma odası ölü artık yırtık paramparça. Oğlan tuvaletini tam öğrensin değiştireceğiz.
Aynen bi arkadaşımın var yataktan çıkanları bi görsen diyor yatak öyle bir illet ki biberondan süt akmıştı o bölgeyi sildim yeri sapsarı olduMaşallah
Çıkan suyu görsen nasıl oturmuşuz bunda dersin
Benim koltuklar da öyle çok yıprandı
Bugun yaptıklarım
Evi havalandırdım yatakları topladım
Kızıma kahvaltı hazırladım cıkanları elimde yıkadım
Bütün evin camları sildim
Cam balkonu dün içten silmiştim bugun dıştan sildim
Ocağı fırını detaylı sildim
Baharatları boşalttım yıkadım geri doldurdum
Çamaşır yıkandı bi makina serdim kurudu katladım yerleştirdim
Yemek yaptım çay içtik mutfak toplu kızı banyo yaptırdım uyuttum banyoyu yıkarım yatmadanda
Bonus Balonları unutmadım bugun
Koronadan sonra baya psikolojim alt üst oldu. Ben de psikolog eşliğinde online zayıflama kampına girdim. Çok iyi geldi valla bu gazla baya giderim artık sonra gaz bitince başka bişeye geçerimMaşallah
Örtü olmuyor mu? Benim kız örtülerin altına girip yatıyor kaydırıp duruyor kullanamıyorum.Bizimki de bir sürü şey döküyor , sürüyor leke tutmuyor ama sık sık lekeli yerleri filan siliyorum ama içine işlemem mümkün değil elbette
Neler duyuyorumKoronadan sonra baya psikolojim alt üst oldu. Ben de psikolog eşliğinde online zayıflama kampına girdim. Çok iyi geldi valla bu gazla baya giderim artık sonra gaz bitince başka bişeye geçerimşu an bütün odalarım toplu. Bulaşık yok, kirli sepetim boş, ütüm katlanacak çamaşırım yok aynalarımda TV de parmak izim yok. Ocağım fırınım tertemiz uzun soluklu olur inşallah
Benimki online canım psikolog kimbilir hangi ilde. Dip not düşmeyi unutmuşum seni görünce aklıma geldiNeler duyuyorumben var çok merak etmek
Ben de EMDR seanslarına başladım, ger i iki seans oldu henüz ama memnunum şimdilik.Bir gün yollarımız aynı psikoloji merkezinde kesisirmisYakana kırmızı karanfil tak
Hahaha çok tatlısınBenimki online canım psikolog kimbilir hangi ilde. Dip not düşmeyi unutmuşum seni görünce aklıma geldiolayın sadece psikoloji kısmına katıldım zayıflama kısmıyla çok ilgilenemedim
Hadi bakalım aslanımOvv sipirge salon temizliycekmiş bende vitrin falan yok ondan çabuk bitiririm ki istesem
Yok canım bi halıda var onu da uzanıp yuvarlanarak kendine sarıyorÖrtü olmuyor mu? Benim kız örtülerin altına girip yatıyor kaydırıp duruyor kullanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?