Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence de boş ver bu sefer koltuğun içindeki kir yüzeye çıkıyor tekrar silmek zorunda kalıyorsun en iyisi yıkatmak aslında
Şu ihlasın robotundan alacağım ilerde sırf yataklar ve koltuklar için salon koltuğunu çok kullanmıyoruz misafir geldikçe filan o yüzden çok detaya girmeyeceğim de oturma odasının koltuğunun başına ne işler gelmiyor ki asıl onu yıkatmam lazım

Bizim oturma odası ölü artık yırtık paramparça. Oğlan tuvaletini tam öğrensin değiştireceğiz.

Ben de toplu tutuyorum artık
Maşallah
Çıkan suyu görsen nasıl oturmuşuz bunda dersin
Bizim oturma odası ölü artık yırtık paramparça. Oğlan tuvaletini tam öğrensin değiştireceğiz.
Benim koltuklar da öyle çok yıprandı

Bizimki de bir sürü şey döküyor , sürüyor leke tutmuyor ama sık sık lekeli yerleri filan siliyorum ama içine işlemem mümkün değil elbette
Maşallah

Çıkan suyu görsen nasıl oturmuşuz bunda dersin

Benim koltuklar da öyle çok yıprandı
Aynen bi arkadaşımın var yataktan çıkanları bi görsen diyor yatak öyle bir illet ki biberondan süt akmıştı o bölgeyi sildim yeri sapsarı oldu

Ha şöyle ya herkesin rengi kendine güzel.

Napaysın? Sipirge diyet yaptıralı muhabbetin kesildi

Koronadan sonra baya psikolojim alt üst oldu. Ben de psikolog eşliğinde online zayıflama kampına girdim. Çok iyi geldi valla bu gazla baya giderim artık sonra gaz bitince başka bişeye geçerim şu an bütün odalarım toplu. Bulaşık yok, kirli sepetim boş, ütüm katlanacak çamaşırım yok aynalarımda TV de parmak izim yok. Ocağım fırınım tertemiz uzun soluklu olur inşallah

Yarın yapacaklarimi yazayim;
Camasir katlamak makineye camasir atmak
Bulasik makinesini yerlestirmek
Evi viledalamak
Lavabolari silip viledalamak
Kusumun kafesini temizlemek
Yemek yapmak ( patates püresi, et sote, köz patlican salatası, ayran aşı çorbası)
Toz almak
Nevresimleri değiştirmek
Yemek yapmam lazim daha fazla bir sey yapmiyim anca olur zaten halim kalmiyo.

Kendim icin ertelemeden yarin mutlaka yapmam gerekenler;
Kuran okumak
Namazlari eksiksiz kilmak
Ders çalışmak
Spor yapmak
Kisisel bakım yapmak

Niyet ettim yarin sabahtan itibaren coook verimli bir gün geçirmeye. Gündüzlerim bosa gidiyo gibi hissediyorum olmuyo böyle

Neler duyuyorum ben var çok merak etmek
Ben de EMDR seanslarına başladım, ger i iki seans oldu henüz ama memnunum şimdilik.Bir gün yollarımız aynı psikoloji merkezinde kesisirmisYakana kırmızı karanfil tak

Nego m dün biraz iş yaptım ama onları yazmak yerine bugün yapacaklarını yazayım da görev olsun

1)odalar toplanip havalandirilacak,süpürüp silinecek(hah gün bitti)

2)WC ,banyo temizlenecek

3)Yemek, salata, cacık vs

4)iki makine çamaşır yıkanıp yerleştirilecek

5)Kitabim az kaldı,bitirilecek

6)Ne zamandır paylaşım yapmıyorum Instagramdaki kitap hesabından bir kitap tahlili paylaşılacak(Bunu yine yapamam gibi geliyor ama belki yazarsam yapmak zorunda kalırım diye yazıyorum)

7) çocuklarla oyun ya da bisiklet

Kendime kolaylıklar diliyorum

Neler duyuyorum ben var çok merak etmek
Ben de EMDR seanslarına başladım, ger i iki seans oldu henüz ama memnunum şimdilik.Bir gün yollarımız aynı psikoloji merkezinde kesisirmisYakana kırmızı karanfil tak
Benimki online canım psikolog kimbilir hangi ilde. Dip not düşmeyi unutmuşum seni görünce aklıma geldi olayın sadece psikoloji kısmına katıldım zayıflama kısmıyla çok ilgilenemedim

Benimki online canım psikolog kimbilir hangi ilde. Dip not düşmeyi unutmuşum seni görünce aklıma geldi olayın sadece psikoloji kısmına katıldım zayıflama kısmıyla çok ilgilenemedim
Hahaha çok tatlısın online olduğunu düşündüm ama yine de aynı sehirdendir diye ümit etmiştim ben de birinde gittim birini online aldım ama oğlum sürekli kapıya gelip bı şeyler istteyince psikolog "suskun hanım diğer seansimiz ofiste olsun mu?"dedi

Ovv sipirge salon temizliycekmiş bende vitrin falan yok ondan çabuk bitiririm ki istesem
Hadi bakalım aslanım

Örtü olmuyor mu? Benim kız örtülerin altına girip yatıyor kaydırıp duruyor kullanamıyorum.
Yok canım bi halıda var onu da uzanıp yuvarlanarak kendine sarıyor koltukta olsa ona ne iş eder bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…