Amin, kimseyi sinamasin inşallahAtaayemi zeynepyu başınız sağolsun çok üzüldüm inan
BereliPenguen size de çok sevindim Allahım evlatla imtihan etmesin
ToplandiiÇaylarrrrrrrrrr. Toplanndı mı mutfaklarEki Görüntüle 2845784
kk birinci noteri
terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Bir an evvel başlamazsan vermen gereken daha fazla olacak.Mesele başlamakda,başlasam kaçarı yok ama başlamak istemiyorum
Ahh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmezMaşallah çekirgelerim pırıl pırıl zekaya sahipler,tıpkısı benler
Sen şimdi 65 kilo olduğun için hoca sana takabilir dikkat et
Tam da elimde kahvemYemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayım
Güzel bir kahve yapan olsada bende içsem canım çekti
Ahh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez
Ama 55 de olcam
Birazcik agir ilerliyorum ama olsun buna da şükür.
Sen de basla hatta buraya yazalim beraber yapalim sporlari falan. Istesen yaparsin sen istemiyosun. Ama cok daha saglikli bi vücudu haketmiyo musun sence de negom
Tam da elimde kahvem
Ben sana yaparim
Bari tüm gruba yapiyim biri icer biri bakar kiyamet ondan kopar
Mutfagi topladim bu arada mis gibi tezgah bomboş. Mutlulukla bi ilgisi olmalı bu mutfak toplulugunun
Denemiş oldun
Ama burada kafam yarıldıAhh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez
Ama 55 de olcam
Sen de basla hatta buraya yazalim beraber yapalim sporlari falan. Istesen yaparsin sen istemiyosun. Ama cok daha saglikli bi vücudu haketmiyo musun sence de negom
Tam da elimde kahvem
Ben sana yaparim
Mutfagi topladim bu arada mis gibi tezgah bomboş. Mutlulukla bi ilgisi olmalı bu mutfak toplulugunun
Ahh canım geç gördüm ben yapardım yoksa benim o kahve de soğudu pes ettim gittim mutfağı topladımYemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayım
Güzel bir kahve yapan olsada bende içsem canım çekti
Kız sen böyle diyon daha öncede sorduydum cevap vermedin harbiden kaç kilosun ben seni hayallerimde hep zayıf yerinde durmayan pire gibi bir hatun hayal ediyorumRamazandan sonra spora başlamazsam yuvarlanıcam artık
Haha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysaah o mutfak hiç toplanmiyo bizde civcivim
ondan mı depresifim ben acaba
O ne demek kızAma burada kafam yarıldı
Haha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysabazen topladığımı unutup kendime surpriz yapiyorum falan ehhsbs
O ne demek kızacliktan nasil beynime oksijen gitmiyorsa bikac kere okudum simdi anladim
Gel şu işin sırrını ver sen de kurtul biz de kurtulalim bacım
Bi ev arkadasim vardi o da senin gibiydi. Gecenin 3ünde cigköfteler baklavalar yerdik bana verirdi gazı. Sonra tahmin etcagin gibi o daha cok kilo verirdi ben de onun yerine de alirdimama o 43 44 falandi almaya calisiyodu. Herkesin derdi ayri yarabbelalemin keske benim olsa fazlasiyla basarili olurum alma konusunda
Aaaa enişte cok ayipben toplayıp yatiyom. sonra sabah bı kalkom koca dağıtmış mutfağıbardaklar kupalar tabaklar
mutfağı toplu görünce iştahı açılıyo adamın.
ne kadar güzel olur kalkınca derli toplu mutfağa girsem
Çok sağol canım aminnAtaayemi zeynepyu canım başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin. inşallah yavrularının yüzüne baksın
Hiç bilmiyordum bunu sağolBir an evvel başlamazsan vermen gereken daha fazla olacak.
Olursun sen,azimli istikrarlı birisin her konuda maşallahAhh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez
Ama 55 de olcam
Tam da elimde kahvem
Ben sana yaparim
İtirafffffah o mutfak hiç toplanmiyo bizde civcivim
ondan mı depresifim ben acaba
Ayy yazık ya iki kahve birden soğudu.İçtin mi bariAhh canım geç gördüm ben yapardım yoksa benim o kahve de soğudu pes ettim gittim mutfağı topladımşimdi çocuklar uyudu bi daha yaptım içmek nasip olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?