Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ataayemi zeynepyu başınız sağolsun çok üzüldüm inan

BereliPenguen size de çok sevindim Allahım evlatla imtihan etmesin
Amin, kimseyi sinamasin inşallah
Toplandii
Bugün sadece çamaşır yıkadım ve Kur'an dersime girdim

Anneler gününüz kutlu olsun kızlar

Bugun eşimin dedesinin evini kvyle birlikte temizledik ben mutfaga giriştim
Mutfak dolaplarını boşalttım içindekileri hep yıkadım,dolapları sildim yerleştirdim
Camı sildim
Perdeyi yıkadım astım
Buzdolabın boşalttım sildim
Ocağı fırını temizledim
Yerleri süpürdüm sildim

Maşallah çekirgelerim pırıl pırıl zekaya sahipler,tıpkısı benler
Sen şimdi 65 kilo olduğun için hoca sana takabilir dikkat et
Ahh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez
Ama 55 de olcam
Birazcik agir ilerliyorum ama olsun buna da şükür.
Sen de basla hatta buraya yazalim beraber yapalim sporlari falan. Istesen yaparsin sen istemiyosun. Ama cok daha saglikli bi vücudu haketmiyo musun sence de negom
Yemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayım
Güzel bir kahve yapan olsada bende içsem canım çekti
Tam da elimde kahvem
Ben sana yaparim
Bari tüm gruba yapiyim biri icer biri bakar kiyamet ondan kopar
Mutfagi topladim bu arada mis gibi tezgah bomboş. Mutlulukla bi ilgisi olmalı bu mutfak toplulugunun

ah o mutfak hiç toplanmiyo bizde civcivim
ondan mı depresifim ben acaba

Ama burada kafam yarıldı

Yemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayım
Güzel bir kahve yapan olsada bende içsem canım çekti
Ahh canım geç gördüm ben yapardım yoksa benim o kahve de soğudu pes ettim gittim mutfağı topladım şimdi çocuklar uyudu bi daha yaptım içmek nasip olacak inşallah

ah o mutfak hiç toplanmiyo bizde civcivim
ondan mı depresifim ben acaba
Haha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysa bazen topladığımı unutup kendime surpriz yapiyorum falan ehhsbs
Ama burada kafam yarıldı
O ne demek kız acliktan nasil beynime oksijen gitmiyorsa bikac kere okudum simdi anladim
Gel şu işin sırrını ver sen de kurtul biz de kurtulalim bacım
Bi ev arkadasim vardi o da senin gibiydi. Gecenin 3ünde cigköfteler baklavalar yerdik bana verirdi gazı. Sonra tahmin etcagin gibi o daha cok kilo verirdi ben de onun yerine de alirdim ama o 43 44 falandi almaya calisiyodu. Herkesin derdi ayri yarabbelalemin keske benim olsa fazlasiyla basarili olurum alma konusunda

ben toplayıp yatiyom. sonra sabah bı kalkom koca dağıtmış mutfağı bardaklar kupalar tabaklar
mutfağı toplu görünce iştahı açılıyo adamın.

ne kadar güzel olur kalkınca derli toplu mutfağa girsem

Olursun sen,azimli istikrarlı birisin her konuda maşallah
Evet istemiyorum,yemek daha keyifli geliyor bu aralar neyse yasaklar bitince yürüyüşe başlıyvam inşaallah.Diyet yapıyorum deyince nazar değiyor cüv cüb,bu sefet sinsi sinsi yapıcam
Kahveye hayır demezdim canım çekmişti akşam
Bence öyle mutfak toplu olunca huzur veriyor bana

Ahh canım geç gördüm ben yapardım yoksa benim o kahve de soğudu pes ettim gittim mutfağı topladım şimdi çocuklar uyudu bi daha yaptım içmek nasip olacak inşallah
Ayy yazık ya iki kahve birden soğudu.İçtin mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…