Yerimde duramayan pire gibi hatun olduğum doğruKız sen böyle diyon daha öncede sorduydum cevap vermedin harbiden kaç kilosun ben seni hayallerimde hep zayıf yerinde durmayan pire gibi bir hatun hayal ediyorum
Ben o arkadaşın gibiydim ekmek araları gömerdim gece,kilo sorunu yaşayan ablamın öyle içine oturuyordu ki artık yediğim yarıyorHaha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysabazen topladığımı unutup kendime surpriz yapiyorum falan ehhsbs
O ne demek kızacliktan nasil beynime oksijen gitmiyorsa bikac kere okudum simdi anladim
Gel şu işin sırrını ver sen de kurtul biz de kurtulalim bacım
Bi ev arkadasim vardi o da senin gibiydi. Gecenin 3ünde cigköfteler baklavalar yerdik bana verirdi gazı. Sonra tahmin etcagin gibi o daha cok kilo verirdi ben de onun yerine de alirdimama o 43 44 falandi almaya calisiyodu. Herkesin derdi ayri yarabbelalemin keske benim olsa fazlasiyla basarili olurum alma konusunda
Günaydın kuzum.düne göre daha iyi gibi.kremleri karıştırıp sürüyo herifGünaydın canomnasıl oldu belin
Günaydın kuzum.düne göre daha iyi gibi.kremleri karıştırıp sürüyo herifsen nasılsın
10 mayıs ödevi
(İhtiyacı olanlar için veriyorum ödevleri,zorunlu değil.Bölüm bölüm ödev vericem artık.Mutfağa devam)
Dolap içlerini düzenlemek,kullanmadıklarımızı elden çıkarmak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Aşkım ruhum bebeğimle temizliğe devam inşallah.
Hareket edemiyodum ki hiç.işe gidicem büyük ihtimal amaHareket yapıyomusun kuzum oda çok iyi geliyo esnetmen lazım belini.
İşe gidiyomusun bu arada?
Hareket edemiyodum ki hiç.işe gidicem büyük ihtimal ama
Hamdolsun canım idare ediyorum bendeGünaydın kuzum.düne göre daha iyi gibi.kremleri karıştırıp sürüyo herifsen nasılsın
Bakayım caney sağolasınKitleniyor iştesen video falan bak belki aklına gelmeyen bi hareket olur. Yorumlara yazıyolar hep sağolun açıldım falan diye
Çok şükür iyi olun dikkat edin kendinizeHamdolsun canım idare ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?