Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın, ben mutfağa devam zaten inşallah bitirebilirim artık

.Günaydın

Yeni kalktım akşama yemeğim hiç yok adını hemen koyup yapmam lazım, bir kaç görüşme yapıcam duruma göre işe geçebilirim.
Evde kalıcaksam evi süpürüp banyoyu yıkasam benden büyüğü yok ....

Mutfakta temizliğe benimde çok ihtiyacım var. bayramda yapayım diyorum olmasa cumartesi gibii yardımcı bir arkadaş bulurum belliki...
Sadece mutfak ve camlar için istiyorum bakalım

Hareket edemiyodum ki hiç.işe gidicem büyük ihtimal ama
Geşmiş olsun neden ağrıdı acaba

Bende cuma ve cumartesi gereğinden fazla yürüyüş yaptım. nasıl heryerim tutuldu anlatamam. dün hep yattım dinlendim evde ordan oray yuvarlandım kaldım ...

bende öyleyim pilav çok severim özellikle gece yarısı soğuk pilav kalkmadığını bilirim bir de anne tarafından tatarlık var göçmeniz hamur işine bayılıyoruz inşallah daha çok almam önceden bende 47 üstüne çıktığımı çok bilmem umarım sende kendini iyi hissedeceğim kiloya gelir ve sonra hep orada kalırsın

Günaydın, ben mutfağa devam zaten inşallah bitirebilirim artık
Kolay gelsin
Hepsini yapacak enerji yolluyorum sana
Mutfakta temizliğe benimde çok ihtiyacım var. bayramda yapayım diyorum olmasa cumartesi gibii yardımcı bir arkadaş bulurum belliki...
Sadece mutfak ve camlar için istiyorum bakalım
Yardımcı bulursan daha kolay olur tabi
Benim en küçük çok huysuz son zamanlarda. Normalde de zor bi çocuktu son zamanlarda daha değişti. İçtim çok şükür en son azmin sonu zafer
Allah iyi etsin huyunu

Neler yaptım

Banyo wc sini,lavabosunu temizledim,yerini sildim
Ufak tefek dağınıklığı topladım
Yatakları düzelttim
Suya koyduğum tencere vardı yıkadım,bulaşıklığı boşalttım,bulaşık makinesini boşalttım
Küçük beye kahvaltı hazırladım,topladım
Kitap okudum

Plan yapmak istemiyorum,doğaçlama geçsin günüm.
Şimdi ayran çorbası koyayım ocağa.
Çamaşırları toplayıp,katlayıp yerleştireyim
Balkonumu sereyim,orda kitap okurum belki.Hava iki gündür müthiş soğuk

Merhaba,
Biraz iş yaptım onu yazayım da belki Bonus ve kk birinci noteri da siler
Yatak odası ve çalışma odasının camları silindi
Eline sağlık benim camlar yine battı.Kadir Gecesi ani bir fırtına oldu çok ürkütücüydü,çatılar falan uçtu.Camlar çamur içinde kaldı

Burda da öyleydi ya yağmur rüzgar şükür güneş açtı Bugün çamaşır attım dışarı sereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…