Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkes ne yemek yapacak yazsa ne güzel.olur aslında bulamayanlara fikir olur biz bugünlük taze fasulye yapıcaz ama yarına ne yapacağız karar veremedik

Tatlı yaparım akşam, dondurucuda son bi sarmam var onu çıkarırım börek yaparım kahvaltıya akşam için yanlarına biraz da kısır yaparsam akşam yemeği yerine çay saati gibi kurtarabilir miyim ki ?
Herkes ne yemek yapacak yazsa ne güzel.olur aslında bulamayanlara fikir olur biz bugünlük taze fasulye yapıcaz ama yarına ne yapacağız karar veremedik
Benim dünden musakka , bulgur cacığım var yemek derdim yok bugün ertesi güne de ne yaparım bilemedim

Son düzenleme:
Hakli olabilirsin şüpheye düştüm şimdi ama yumusaticida zararlı düşünüyorum çünkü durulama olmuyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik şuan
Aynen o da zararlı. Deterjan da zararlı yakında kül suyu alıp fırınlardan onla yıkayacağım

Bamya çorbası, topalak, yaprak sarması, yoğurt çorbası, kıymalı börek (aslında su böreği de ben onu beceremiyorum)

Konyanın geleneksel bayram ve iftar sofrası

Şimdi bakıyorsun iyi oku! Oruçluyum mübarek gün senin oyunlarınla uğraşmayacağım! Herkes fink fink ev gezmesi,market gezmesi yaparken hep evde oturan kurallara uyan ben,bugün babamın mezarına bile gidemiyorum,canım burnumda hem de çok fena burnumda,uğraşma uğraşırım!!!
Sayfa sakinleri tabiki üstünüze alınmayın,sayfa dışında konuyu okuyup okuyup kulis yapan kendini biliyor!

Normalde bayramda döktürürdüm ama içim almıyor bu sefer.
Belki çok az aşure yaparım malzeme var buzlukta.Sarma falan hiç bir şey yapmıycam.
Etli patlıcan yemeği,ayran çorbası,sarma,börek,tatlı,aşure,sütlaç falan yapardım. Birde çocuklara atıştırmalık.
Bu bayram böyle olsun bazen yoklukla var olan günlerinde kıymeti biliniyor...

Hoşbuldum canımm evet akşam toplamk konsnda çok haklsn bunu hiç yapmyrdm oğlumla uyudgmdan genelde. Bunları eşime de okudum az önce evet başlıcalari dedi teşekkür ederim.
Merhaba Bonus yazmış zaten,biz akşam mutfağı ve evi toplamadan yatmıyoruz rutin oldu.Çay suyunu bile akşamdan hazır ediyoruz,aldığımızı hemen yerine koyuyoruz. Organizer kutular çok iş görüyor evet.Fazla kullanmadığın eşyaları da elden çılarırsan iş yükün azalır.
Günaydın canım nasılsın bi boşluk bulup girdim bikaç gün sonra hep gelicem inş
Hamdolsun canım,sen nasılsın
Tabi olur biz kahvaltılık bile hazırlarız bazen,bu ramazan yapmadım bir tek

Canım niye huzurunu kaçırmak isteyenlere fırsat veriyorsun. Bırak boş versene it ürür kervan yürür. Konuyu hiç bir şekilde bilmiyorum kimden bahsettiğini hiç bir şekilde bilmiyorum. Ama değer mi sence. Bu gün çok değerli senede 1 kere gelen bu günü böyle saçma sapan kişilere pirim vererek mi geçireceksin. Aç babacığın için kuran oku. Büyük bir saçmalığın içindeyiz zaten. Tanımadığın,tanımayacağın, başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan şahıslar için inan şurda 1 kelime etmeğe değmez

Ben de dondurucudan çıkarıcam.

Mutfak konusunda rahatım eşim mutfağı sevdiği için iş bölümünde mutfak onun, öğlen ve sahurda atıyor bulaşıkları eli hızlı çok rahat topluyor aslında.
Orda düşündügm çok fazla ıvır zıvır alıyor yumurta haşlama makinesinden tut, kocaman meyve sıkma makinesi gibi şeyler onları annemin yazlgna götrrsem ev rahatlar sanırım
Dedgnz gibi kıyafet Bonus . Kıyafetleri elden geçirme safhsndym şimdi kumbaraya atılacaklari kışlık için ayırdım. Zayıflarım diye aldgm etiketi dahi sokulmems pantolnlari yardım yeri var arkdsn dün iftara gittik ona verdim.
Mutfagi kulnndklarmi ve yazlık kıyafetleri en son toplycgm. Annem de nevresim takımı 3 4 tane takım bırak kalanını topla dedi öyle yaptım
Aslında ev taşımadan epey önce toplamak zevkli oluyormuş

Ev taşıyacaksan kolay gelsin büyük çaplı dolap temizliği oluyor tabi

Ev taşıyacaksan kolay gelsin büyük çaplı dolap temizliği oluyor tabi
Evet inan farkedyrm şimdi insanın enerjisini emiyor fazla eşyalar, kenarda köşede duran ıvır zıvır şeyler.kutulamadan her şeyi düşünüp öyle kaldrcgm. Bir de tasinack olanlara Önerim üstlerine numara versinler ve yazsınlar iicnde ne var diye. İnternettn de bakmaya başladım artık kafaya koydum bu düzen konusunu

Bizde öyle yapmıştık o şart zaten ne varsa yazılcak.
Temiz kolilere bardak falan koydum kağıt havluya sarıp. Gazete olunca yıkamak gerekiyo iş büyüyo iyice taşınılan yerde

Mübarek gün diye susuyorum zaten.Doğru diyorsun değmez.
Okudum canım yanına gidemediğim için hiç iyi değilim

Taşınma da büyük fırsat fazla eşyadan kurtulmak için.Kolay gelsin

Bizde öyle yapmıştık o şart zaten ne varsa yazılcak.
Temiz kolilere bardak falan koydum kağıt havluya sarıp. Gazete olunca yıkamak gerekiyo iş büyüyo iyice taşınılan yerde
Biz öğretmen olunca gazeteden çok a4 fotokopi kağıtları var evde onlarla yapyrdm şuan onları topluyrm ama bardaklar için de iyi fikir onları yıkamak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…