Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hunaydin herkeseee
Ben hala uyanamadım çok fenayım bugün
Youtube video editlemek yüklemek için bilgisayarda saatler harcadım geç saatte bitti yükledim dedim az kaldı sahur yapayım öyle yatayım
Boş durmayayım dedim toz aldım
Annemin koltukları oymalı onları sildim
Etrafı topla falan derken sahur yaptım uykum kaçtı
Kitap okudum falan uyuyana kadar 6 oldu oğlum 7 de kalkti
Anneme dedim az uyuyayım eymenle ilgilen tamam dedi 8de kıyamet koptu geldi yanıma kalk hadi diye hala beynim dönüyor

Üf uykusuzluk en dayanamadığım

Hakli olabilirsin şüpheye düştüm şimdi ama yumusaticida zararlı düşünüyorum çünkü durulama olmuyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik şuan

Bulaşık makinesine kullandım bende uzun süre eski makinemdi deterja gözünü patlattı sirkenin asiti. Su akıtmaya başladı.
Gelen servis demişti makinelere uygun değil kullanmayın diye.

Kv kullandı ona hiç bişey olmadı.

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar

Akşam öyle bıraktım Bonus, sabah heyecanla yakmayı denedim tekrar yanmıyor

Ay ben hiç bilmiyordum ya, ocağa uzulurken neler olacakmış neler

Evet içim rahat en azindan güzelce fircaladim her yerini

Doğalgaz çıkış delikleri ciften tıkandı mı acaba

Aynen olabilir deliğe iğne sok şöyle bir iki döndür içinde
Önce bir dogalgaz çıkış deliği neredeymis onu öğreneyim daha fazla işlem yapmadan önce

O köpüğe bogdugun yerde ufacık delik var canım toplu iğneyle açarsan yanar

Ben camasir makinesine kullanıyorum bulasik makinesine hiç kullanmadım

Arkadaşlar düzenin başı sanırım bol bol ikea kutularından almak dgl mi nasip olursa yakında tasinacagim,kendi evim oldgnda düzen için bu kutular harici nere bulsam dolap yaptrcgm sanırım. Çocukla düzenin olmazsa olmazı bunlar mıdır? Evde dolapta düzenin olmazsa olmzlari nelerdiR? ( Konmari usulü Katlama yapıyorum dolaplarda)
Bana fikir verecek arkdslara çok çok teşekkür ederim

Hoşgeldin leon KK küçük :)

Çok fazla eşya en büyük sorun. Düzen için önce çok fazlaysa bi tık azaltmak lazım.

Kutular çok yardımcı ama çocukların elinin altında olursa sürekli dağıtılırsa yine bi anlamı kalmıyor.

Bu başlıkta iyice anladık öğrendik düzenin ilk maddeleri bence akşamdan toplamak ve bir iş yaparken aldığını hemen yerine koymak.
Bugünün dağınıklığı akşam toplanmayınca ertesi güne kalıyor üstüne ekleniyor.

Hoşbuldum canımm evet akşam toplamk konsnda çok haklsn bunu hiç yapmyrdm oğlumla uyudgmdan genelde. Bunları eşime de okudum az önce evet başlıcalari dedi teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…