Hayır hayır boyumun ölçüsünü aldım. Kpss ye hazırlanıyorum. Özel sektör çok zorAllah herkesin yardımcısı olsun. 2 ay yetti bana :)
Sabahtan beri sular yok :/ site yönetimi kesmiş yaaa sabırrrrr
MaşaAllah sanaÇok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Sabah 2 tane yolluk yıkadım shaggy olanlardan
Salon halısını sildim koltukları sildim
Camlarını sildim
Koltuklarını çekip altlarını sildim kapısını sildim
Örtüsü yıkandı halıyı serdim örtüyü daha seremedim
Balkonun halısınıda yıkadım serdim kuruyor kanepesini çektim altını sildim birazdan perdesini atacağım makineye
Mutfagın perdesini attım yıkandı ütüleyip asacağım camlarını sildim
Balkondan başlayıp heryeri süpürdün sildim iki makine çamaşır yıkandı birini astım kurudu topladım öbürünü asmadım daha oğlana yemek yedirdim uyuttum şimdi bu arada çiçekleirmi temizledim suladım şimdi baklava yapacağım hamurunu sabahtan yoğurdum oğlan kalkana kadar bitiririm şnşallah akşama yemekte düşünmedim sanırım makarnayla geçiştşreceğiz dünde akşamakadar mutfaktan çıkamadım bütün dolapları boşalttım sildinyıkadım yerleştirdim bayram geleydi rahatça oturaydık
Ben memnun kaldım sürekli kullanmasam da parlatıyor bence tülüKİzlar bugün denedimama mesajlarınızı perdeyi aştıktan sonra gördüm
YouTube'dan baktım, tableti atıyorlar ama yoruma kapalı olunca iskillendim, suda eritip attımpek de bı parlaklığını fark etmedim.Kkinci tule bildiğim gibi sabunla devam edicim
Biliyorum hamarat çekirgeGeçen hallettim biliyorsun
Kızın yazlık kışlık küçülen küçülmek üzere olanları ayırdım kaldırdım. Nefret ediyorum bu işten kafama gülle oturdu resmen
Boş makinanin içine attım tableti çalıştırdım son çalışması oldu bozuldu zaten :)Çamaşır makinesine mi koydun ben anlamadım
Hiç duymamıştım daha önce ama o neden olabilir ki sonuçta suda erir giderBoş makinanin içine attım tableti çalıştırdım son çalışması oldu bozuldu zaten :)
Ben yumuşatıcı yerine yıllardır sirke kullanıyorum hicbir şey olmadı çok şükürValla öyle 1-2 kişi değil baya ciddi anlamda çok kişiden okudum. Ya kötü koku oldu ya da bozuldu yazan. Hepsinin de tabletten sonra bozulacağı tuttuysa tesadüfse bilemem. Fatihbank da sirke ve tablet kullanmayın diye post atmıştı.
Ayyy bende çok sevmem bir yandan dolabı boşaltıp silmek hoşuma gidiyor ama bir yandan heryer cümbüş ve kolay bitmiyorKızın yazlık kışlık küçülen küçülmek üzere olanları ayırdım kaldırdım. Nefret ediyorum bu işten kafama gülle oturdu resmen
Maşallah masallahNeler yaptım
Yatakları düzelttim
Evi çok dağıtmışlardı topladım,oyuncakları babaları toplatmış onları görmedim neyseki
Mutfak tezgahlarını,dolap kapaklarında elimin değdiği yerleri sildim
Ocağı sildim,aspiratörü üstten sildim
Fırını temizlesem diye aklımdan geçirirken kocam asperoxla geldi fırını içini telledim sildim,demirini telledim
Mutfak masa sandalyelerini sildim
Elde yıkananları kaldırdım
Marketten gelen meyve sebzeyi yıkadım yerleştirdim
Peynir,zeytin vs i saklama kaplarına yerleştirdim
Dondurucuya koyulacakları koydum
Balkonu sildim
Çamaşır astım
Fidelerimi,çiçeklerimi suladım sevdim
Karanfili yeni saksısına diktim
Tüm evi süpürdüm,dip köşe yapacaktım ama hiç canım istemedi
Yemeğim var
Bugün yaptiklarim:
Rutin evi supurdum,
Bulaşıkları yerleştirdim,
Camaşır yıkadım,
Okumalarimi yaptım,
Baharat paketlerini koyduğum kutuyu degistirdim,
Açık paketleri lastikledim, baharatları koyduğum dolabı düzenledim.
Mutfakta sandalye yok bizim, ufak ütü masasindan hallice bir masa vardı tee bekarken aldığım, orayı toparladım.
Bu aralar işler çok yogun, şöyle bir ağız tadıyla temizlik yapamadım kaç gündür. Cocukcagzima kedimin ismiyle seslendim, artık kafa o kadar gitti
Bir de ocağın büyük gözünü bozdum galiba ya kızlarbu yaktigimiz kısmını çıkarınca boşluk kalıyor ya, oraya dayadım cifi, iyice ağzına kadar köpürdü bir güzel sildim, kağıt havlu da koydum suyu emsin diye ama yanmıyor şimdi ocak napabilirim sizce?
Kaç saat oldu Bonus ya yanmıyor halaİyice kurusun yanar bence
Kaç saat oldu Bonus ya yanmıyor halasabaha kadar bekliyim de bir daha bir silerim iç kısımlarını olmadı
Doğalgaz çıkış delikleri ciften tıkandı mı acabaKaç saat oldu Bonus ya yanmıyor halasabaha kadar bekliyim de bir daha bir silerim iç kısımlarını olmadı
Sen böyle yazınca instada gördüğüm video geldi aklıma. O boşluklara lavabo açıcı dökmüşler üzerine kaynar su. Sonra kesiliyor video tertemiz ocak gözü çıkıyor. Pek inanmadımDaha hiç silme canım sök bence kafayı çıkar öyle kurusun.
İçine geçmiştir anca kurur.
Aslında iyi değil böyle temizlemek sigortayı bile attırır.
İyi tarafından bakalım yanmıyor ama temmiz
Valla ben okuduğumu yazdım. Ama şeye de benziyor olabilir yıllardır sigara içiyorum kanser olmadım gibi.Ben yumuşatıcı yerine yıllardır sirke kullanıyorum hicbir şey olmadı çok şükür
Kaç saat oldu Bonus ya yanmıyor halasabaha kadar bekliyim de bir daha bir silerim iç kısımlarını olmadı
Aynen olabilir deliğe iğne sok şöyle bir iki döndür içindeDoğalgaz çıkış delikleri ciften tıkandı mı acaba
Hakli olabilirsin şüpheye düştüm şimdi ama yumusaticida zararlı düşünüyorum çünkü durulama olmuyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik şuanValla ben okuduğumu yazdım. Ama şeye de benziyor olabilir yıllardır sigara içiyorum kanser olmadım gibi.ben de senede 2 kere 5 kilo sirkeyle yıkardım çamaşır makinesini. Zamanla iğrenç bi koku musallat oldu makineyi değiştirmek zorunda kaldık. O zaman sirkeye bağlamadım tabii de işte bu fatihbankı dinleyince olabilir dedim. Bütün servisler zararlı diyor bilmiyorum yani benim alanım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?