Midye yapmam daha,en son babamda istemişti çok beğenmişti ona özel yapmıştım...
Amiiin amin tek tesellim buAnnemin erikleri duruyo dondurucuda dokunamıyorum bugünden hazır ederdi dolaba şişe şişe.
Rabbim cennet nimetleri nasip etsin hepsine
Sivasa gelirim şu dk dan sonra marstaki o istasyoma da gitsen fayda yokTelefon detoksuna mesajlar aramalar da dahil
Tüller de havai fişek patlatacaksın o kadar beğeneceksinSivasa gelirim şu dk dan sonra marstaki o istasyoma da gitsen fayda yok
Neyse bi tüller çıksın da
Annemin erikleri duruyo dondurucuda dokunamıyorum bugünden hazır ederdi dolaba şişe şişe.
Rabbim cennet nimetleri nasip etsin hepsine
Allah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallahMidye yapmam daha,en son babamda istemişti çok beğenmişti ona özel yapmıştım...
Tüller de havai fişek patlatacaksın o kadar beğeneceksin
Allah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallah
O kadar beklentiyi yüksek tutma bak inanırımTüller de havai fişek patlatacaksın o kadar beğeneceksin
Ne aabunu ya afilli bir tarif bekliyorum vallaKoltuğa da sabun kullanacağını bilmiyor garibim nasıl hevesleniyodur denişik bişeyler yapıcak diye
He yaaa babam gitti benim de canımın diğer yarısı dümyada en çok sevdiğim en çok beni sevdiğine inandığım insanı kollarımda kaybetttim 10 yıl olacak ağustostaAh jes seninde baban mı Allah ramet eylesin
Amin canımAllah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallah
Bende her bayram giderdim 3 bayramdır gidemiyorum. Dua edelim ne yapalım başkaAmin canım
Bu bayram kabrine bile gidememek içimi ayrı bir acıtıyorNurlar içinde yatsınlar inşallah
Evet yıkadım sonuç korkunç kırış kırış. Biraz düzeldi gibi ama az :)@morkagit in mi vardı sanki 10 küsür metre perde
He yaaa babam gitti benim de canımın diğer yarısı dümyada en çok sevdiğim en çok beni sevdiğine inandığım insanı kollarımda kaybetttim 10 yıl olacak ağustosta
Bende bugün ondan ağlıyorum sabahtan beri,ondan ağrıdı başım.Amin canım
Bu bayram kabrine bile gidememek içimi ayrı bir acıtıyorNurlar içinde yatsınlar inşallah
toplamistim ama süt sevdasina girdimMutfaklar toplandı mı güzel hatunlar
Çay içeennnnEki Görüntüle 2847967
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Bugün eşim yok, ben de tutamıyorum hamilelikten yalan yok. Bugün sofra falan kurmadımMutfaklar toplandı mı güzel hatunlar
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Oh afiyet olsuntoplamistim ama süt sevdasina girdim2 paket puding yaptim birazda sütlaç yaptım birazini ictim bir sürü bulaşık çıktı sütlendik
Oh keyfine bak afiyet olsunBugün eşim yok, ben de tutamıyorum hamilelikten yalan yok. Bugün sofra falan kurmadımkendime bir mısır patlattim, bir de portakal suyu. Dizi izliyorummm
Toplu topluMutfaklar toplandı mı güzel hatunlar
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?