Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annemin erikleri duruyo dondurucuda dokunamıyorum bugünden hazır ederdi dolaba şişe şişe.

Rabbim cennet nimetleri nasip etsin hepsine
Midye yapmam daha,en son babamda istemişti çok beğenmişti ona özel yapmıştım...
Allah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallah

Allah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallah
Amin canım
Bu bayram kabrine bile gidememek içimi ayrı bir acıtıyor Nurlar içinde yatsınlar inşallah

He yaaa babam gitti benim de canımın diğer yarısı dümyada en çok sevdiğim en çok beni sevdiğine inandığım insanı kollarımda kaybetttim 10 yıl olacak ağustosta

Amin canım
Bu bayram kabrine bile gidememek içimi ayrı bir acıtıyor Nurlar içinde yatsınlar inşallah
Bende bugün ondan ağlıyorum sabahtan beri,ondan ağrıdı başım.
Aminn

toplamistim ama süt sevdasina girdim 2 paket puding yaptim birazda sütlaç yaptım birazini ictim bir sürü bulaşık çıktı sütlendik
Oh afiyet olsun sen şimdi o bulaşığı halledersin
Bugün eşim yok, ben de tutamıyorum hamilelikten yalan yok. Bugün sofra falan kurmadım kendime bir mısır patlattim, bir de portakal suyu. Dizi izliyorummm
Oh keyfine bak afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…