- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Güle güle kirletin inşallahValla ne su gibi çıktı ne kırıştı ne de başka birşeytertemiz oldular ya misss gibi kokuyor ev helal yediğiniz ekmekler olsun be perdelerim kırık beyaz gibi bu arada
Sırada tüller var ama anam ağladı katlanmıyor o ya en son dürüm yapıp koydum valla
İnşallahhh canlarrrGüle güle kirletin inşallah
Dur alev daha tüller çıkmadıTamam kızlar dağılabiliriz
Allahım yardım ettim tehdit altındayım bu nasıl iştiNego hadi yırttın iyisin heama erken sevinme tülleri yeni attım bakalım onlar ne olacak
Dur alev daha tüller çıkmadıerken sevindik şimdi onların başına birşey gelir he
Bende aşure bile yaptım düşünTeyyy gittim yufka aldın geldim halen daha çıkmadı mı perdelerçıkışı kaçırırım diye üzülmüştüm
Öyle negatif düşünme şimdi bayram sonrası koltuklar var daha çok işvar yardımını bekleyenAllahım yardım ettim tehdit altındayım bu nasıl işti
DUr çıkınca yazacağım recete de belli zatentamam patron dağılmıyoruz
Yalnız tüller möhteşem çıkarsa ben de reçete istiyorum
Dinlen biraz diyor sana:)Yemekleri,aşureyi pişirdim.
Yer silmiycem başım zonkluyor
Daha tül var dağılamıyoruzTamam kızlar dağılabiliriz
Yemekleri,aşureyi pişirdim.
Yer silmiycem başım zonkluyor
Ben bayram sonrası uzun bir telefon detoksu yapmayı düşünüyorumÖyle negatif düşünme şimdi bayram sonrası koltuklar var daha çok işvar yardımını bekleyen
Amin inşaallahDinlen biraz diyor sana:)
Ellerine sağlık afiyetle yeyin
Aslaaaaa aslaaaaa bonus u darlarım bende gel diye gör bak neler ederimBen bayram sonrası uzun bir telefon detoksu yapmayı düşünüyorum
Midye yapmam daha,en son babamda istemişti çok beğenmişti ona özel yapmıştım...Ellerine sağlık kuzum her sene canım aşure istiyo sen yapınca
Yorma daha kendini. Geçen sene midye yapmıştın
Telefon detoksuna mesajlar aramalar da dahilAslaaaaa aslaaaaa bonus u darlarım bende gel diye gör bak neler ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?