Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende özlüyorum. Kardeşim gibisin.❤❤ bende geldim burada günlük ödevleri yapıyorum. Bu ara grevdeyim. Pek ev işi yapmıyorum kızlar
Aynen. Üstümde bir hantallık mevcut. Taşınacağım nasipse. Ama gün daha belli değil. Dua edin...

Dün filtresini falan yıkadım fayansları mutfak dolaplarını falanda sildim içime doğmuş herhalde.
Bugün tuvaleti ve duşa kabini yıkayacağım. Biraz çamaşırım var. Bu çamaşır hiç bitmiyor. 2 kişiyiz birde ya neden böyle oluyor hiç anlamıyorum. Yarın kayınvalide geliyor 1 hafta falan kalır herhalde. bugünden tatlıyı yapıcam elmalı pasta yapayım diyorum. Yarında okuldan gelince yemeği hallederim. O yüzden yarına kadar bütün herşeyi derleyip toplayıp düzenlemem lazım. Misafir geleceği zaman çok panik yapıyorum ben ya. Herşey tam tekmil olmalı günler önceden plan yapıyorum.

Ben de şimdi ödev vermeye geliyordum teşekkür ederiz canım :)

Mutfak tezgahı, tezgah arkası fayanslar, davlumbaz bugün temizleme ödevimiz, ben de etiketleme yapayım :)
Kolay gelsin

@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz

Seni öyle iyi anlıyorum ki biz de iki kişiyiz çamaşır hiç bitmez ben de öğretmenim yatılı misafir geleceği zaman hele elim ayağıma dolaşır kaynanam geleceği zaman ise moralim sıfır olur

Ev süpürüp silindi
Tatlı yapıldı
Tuvaletler duşa kabin yıkandı
Ütü yapıldı
Renklilerde yıkandı kaldırıldı
Yemeğide yapsam birde eşim gelince markete gidecez çok yoruldum

Kızlar ben geldim 3 gündür yoktum evide baya baya saldım cidden çocuklar uyuyor bende yatip uyuyorum gece gündüz uyudukca uyuyasım geliyorrr yaaa akşam 10 gibi yatıp sabah 10da uyanıyorum öğlende uyuyorum gene enerjim yokkk uykum var . Saglık ocağında hemşireye söyledim vitamin kalmamış ellerinde. (Ne zaman ne istesem yok diyolar bebeğe verdikleri vitamin her seferinde bitmiş oluyor anlamadım nası iş) bilmiyorum çok fenayim tembellestim gene iyice.
Bugün sadece ödevi yaptım evi süpürdüm yatak odasını topladım. Ev fena durumda
Yarın sabah erkenden kalkıp evi dip köşe yapıcam. Daha dolap içleri vs var ..

Selam hanımlar buralar çok sessiz kaldı son günlerde
Benim okul saatim değişti öğlenci oldum artık işlerimi sabah kalkıp yapıp okula gideceğim
İki gün evde yokum bu akşam tüm evi silip süpürüp çamaşır yıkayıp asacağım ki geldiğimde temiz olsun

Kizlar dun gunduz pek giremedim aksama da site patlamisti biliyosnuz bugunde bi baktim odev filan verilmis haberim yoktu ama yakinda temizledim mutfagi detayli o zamanda silmistim odevdeki yerleri
Bugun oglen misafirim vardi aksam 6 gbi gittiler onlar gidince koltuk ve hali ortulerimi yikadim evi supurup sildim toz aldim lavabo klozet cifledim kuruyan ortuleri yerlerine orttum suan cok yorgnm esim geldi yemek hazirliycam benden bugunluk bukadar kizlar haftasonuna temiz girecegim insallah yorgun ama huzurluyum

Bugün kayınvalidem geldi anca eve geldim yemeği yaptım balkonu sildim sofraydı falan derken yoruldum yatağınıda serdim mutfağıda topladım duş alıp yatarım bugün artık. Yarında kursum var öğlen geliyorum. Gelince günlük temizliğimi yaparım misafir var diye bırakmıcam sonra çok zorlanıyorum. Bugün yemekleri çok yapmıştım yarına yemek derdim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…