Aynen. Üstümde bir hantallık mevcut. Taşınacağım nasipse. Ama gün daha belli değil. Dua edin...Bende özlüyorum. Kardeşim gibisin.❤❤ bende geldim burada günlük ödevleri yapıyorum. Bu ara grevdeyim. Pek ev işi yapmıyorum kızlar
Dün filtresini falan yıkadım fayansları mutfak dolaplarını falanda sildimKonu sahibemiz yok ama o gelene kadar da durmayalım değil mi :)
Madem kimse yazmıyor ben yazayım ödevi :)
Bugün davlumbaz ve mutfak fayanslarını temizleyelim fayans dediğim şu muslukla dolap arasında olan yer Varya orayı :)
Konu sahibemiz yok ama o gelene kadar da durmayalım değil mi :)
Bugün davlumbaz ve mutfak fayanslarını temizleyelim fayans dediğim şu muslukla dolap arasında olan yer Varya orayı :)
Konu sahibemiz yok ama o gelene kadar da durmayalım değil mi :)
Seni öyle iyi anlıyorum ki biz de iki kişiyiz çamaşır hiç bitmez ben de öğretmenim yatılı misafir geleceği zaman hele elim ayağıma dolaşır kaynanam geleceği zaman ise moralim sıfır olurDün filtresini falan yıkadım fayansları mutfak dolaplarını falanda sildimiçime doğmuş herhalde.
Bugün tuvaleti ve duşa kabini yıkayacağım. Biraz çamaşırım var. Bu çamaşır hiç bitmiyor. 2 kişiyiz birde ya neden böyle oluyor hiç anlamıyorum. Yarın kayınvalide geliyor 1 hafta falan kalır herhalde. bugünden tatlıyı yapıcam elmalı pasta yapayım diyorum. Yarında okuldan gelince yemeği hallederim. O yüzden yarına kadar bütün herşeyi derleyip toplayıp düzenlemem lazım. Misafir geleceği zaman çok panik yapıyorum ben ya. Herşey tam tekmil olmalı günler önceden plan yapıyorum.
Ellerine sağlık canım :)Mutfak tezgahı, tezgah arkası fayanslar, davlumbaz bugün temizleme ödevimiz, ben de etiketleme yapayım :)
Kolay gelsin
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Allah yardımcın olsun. Taşınmak zor işAynen. Üstümde bir hantallık mevcut. Taşınacağım nasipse. Ama gün daha belli değil. Dua edin...
Allah yardımcın olsun. Taşınmak zor iş
Gel buyur hoşgeldinBenide araniza alin kızlar yoksa bu evin işleri bitmicek
Görev tamamdırKonu sahibemiz yok ama o gelene kadar da durmayalım değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?