Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar süpürgeliklerin kenarlarını sildim ne toz birikmiş orada
Ayakkabılığın aynasını ve kirli yerlerini dıştan sildim ve yatak odasındaki gardrop aynasını sildim
Düğün var bugün işe gitmedim izinliyim dışarı çıkmak zorunda kaldım
Ev terliklerini yıkayayım dönüşte...
Tekrardan hoş geldin negom hayat çekilmiyor sensiz.....

Canım şekerli gıdalar da gaz yapar dikkat et, yoğurt da yapabilir. Geçmiş olsun
Aa hemen almalıyım ondan
Benide araniza alin kızlar yoksa bu evin işleri bitmicek
Hoş geldin aramıza
Canım önce bir kan ver hangi değerin eksik belli olsun, aile hekimi yazar sende eczaneden alırsın.
Günaydın nego hoş geldin :)
Hoş buldum
Çıktın mı mapus damından şükür
Çıkmışım ağam
Eline sağlık canım, hoş buldum
Günaydın canım hoşgeldin :)
Ben annemi görmeye geldim. Pazartesi doncem
Tamam canım, hoş buldum
Hoş geldin mapus arkadaşım.
Hoş buldum
Nego holgeldin allı morlu sen yokken kederden site çöktü
Eee haksız yere gıcığına banlarlarsa ahım böyle yerde kalmaz, iyi olmuş

Günaydınlar ben geldim

Hosgeldin negoooo
Gecen pazar kullanmadigim ayakkabilari atip ayakkabilik duzenlemesi.yapmistim ama kizimin panduflarini camasirlarla birlikte yikayayayim insallah
Dun.aksam evi bal dok yala yaptim mutlu ve huzurluyum camasir yikiycam bugun sade ve tabii yemek isleri bide belki pazara giderim

Hani tespik mespik dizmedin mi içerde

Tamam canım öyle yapayım hoşgeldinnn ❤❤

Hoş geldin canimmm
Tevafuk oldu.sabah 7 buçukta terlikler makinedeki yerini almıştı ayakabiligim temiz cok şükür Çarşamba halletmistim büyük temizlikte.sabah yataklari topladim.evi supurdum.kahvaltiyi topladim.beyaz camasirlari yikamistim geceden onlari kuruttum katladim yerlestirdim kizin kiyafetlerini yikadim kuruttum yerleştirdim.ohhhoooo birsuru iş yapmışım bak yazınca farkettim .şimdi bı arkadaşa başsağlığı na gidiyorum.aksamda misafir var.ama yemekten sonra gelicekler o yüzden bişey yapmiycam.bim den bı pasta alicam bide kahve tamamdır.bu gün benim icin.tembellik günü....

Senin yokluguna dayanamayan site çöktü bizle beraber Nego
Ödev isi bende tamamdir. Zaten epeydir secmem lazimdi ayakkabilarimi verecektim birilerine zaten. Beyimle minimal bir yasama gecmr karari aldiydik da Insallah uygulayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…