Neler yaptın minimal yaşama geçmek içinSenin yokluguna dayanamayan site çöktü bizle beraberNego
Ödev isi bende tamamdir. Zaten epeydir secmem lazimdi ayakkabilarimi verecektim birilerine zaten. Beyimle minimal bir yasama gecmr karari aldiydik daInsallah uygulayabilirim
Biz ev terliği kullanmıyoruz. Ayakkabılığımız da yok. Birkaç ayakkabımız var. Onlarda ayakkabı kutusunda gardropta. Silip kaldırmıştım. Gardrobu da yeni temizleyip dzenledim zaten. Yaşasın minimal yaşam. En iyisi ben mutfaktaki erzak dolaplarını düzenleyeyim12 Ekim Ödevi
Ayakkabılığı temizlemek, düzenlemek ve ev terliklerini vs yıkamak
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@Hannaz
@terliksi06
Hoş buldumHosgeldin negoooo
Gecen pazar kullanmadigim ayakkabilari atip ayakkabilik duzenlemesi.yapmistim ama kizimin panduflarini camasirlarla birlikte yikayayayim insallah
Dun.aksam evi bal dok yala yaptim mutlu ve huzurluyum camasir yikiycam bugun sade ve tabii yemek isleri bide belki pazara giderim
Yok be ya biliyosun ya çocuklar yine hastaHani tespik mespik dizmedin mi içerde
Al içeri al alBenim evde terlik yok desem
Vallaha yokyarın herif izinli 4 çift terlik alalım hava soğudu dedi
Hoş buldum canımTamam canım öyle yapayım hoşgeldinnn ❤❤
Bencede bir sürü iş yapmışsın, maşaallah diyorumHoş geldin canimmm
Tevafuk oldu.sabah 7 buçukta terlikler makinedeki yerini almıştıayakabiligim temiz cok şükür Çarşamba halletmistim büyük temizlikte.sabah yataklari topladim.evi supurdum.kahvaltiyi topladim.beyaz camasirlari yikamistim geceden onlari kuruttum katladim yerlestirdim kizin kiyafetlerini yikadim kuruttum yerleştirdim.ohhhoooo birsuru iş yapmışım bak yazınca farkettim .şimdi bı arkadaşa başsağlığı na gidiyorum.aksamda misafir var.ama yemekten sonra gelicekler o yüzden bişey yapmiycam.bim den bı pasta alicam bide kahve tamamdır.bu gün benim icin.tembellik günü....
Yaaa ben böyle çökertirimSenin yokluguna dayanamayan site çöktü bizle beraberNego
Ödev isi bende tamamdir. Zaten epeydir secmem lazimdi ayakkabilarimi verecektim birilerine zaten. Beyimle minimal bir yasama gecmr karari aldiydik daInsallah uygulayabilirim
Hoş buldumGünaydın. Hoşgeldinnasılsın? Neler yaptın yokken?
Ve benim nokta atışı yapmamAyakkabılık ödevine olan aşırı ihtiyaçlığım
Ayaklarınız üşümüyor mu kışınBiz ev terliği kullanmıyoruz. Ayakkabılığımız da yok. Birkaç ayakkabımız var. Onlarda ayakkabı kutusunda gardropta. Silip kaldırmıştım. Gardrobu da yeni temizleyip dzenledim zaten. Yaşasın minimal yaşam. En iyisi ben mutfaktaki erzak dolaplarını düzenleyeyim
Hey maşaallah şu hamaratlığa bak nazar değmesinBu saate kadar yaptıklarım,
Oturma odası, ara, çocuk odası, yatak odasını süpürüp tozunu aldım.
Kızımın nevresimlerini degistirdim, makineye attım.
Paspasları yıkadım.
Ayakkabılık fena değildi sadece tozunu aldım. Havalar soğuyup değişim yapınca detaylı temizlerim.
Mutfak ve küçük odam, banyo tuvalet ve balkon kaldı.
Bir sepet de katlanacak çamaşır var ve bebişin çekmeceleri düzenlenecek.
Hele mutfak kalkmış ayağı gidiyor.
Çok çalışmam gerekNego çoooooook
Nasılsın ablaNego ödev süper
çok iyi ya tam yürüyemiyor amaNasılsın ablanavle nasıl oldu
E ne duruyorsun, hemen kağıt kalem al eline, yapılacakları madde madde yaz.Varrrrr hem de nasıl
Büyük temizlige başlamak için seni bekledim beni gazla diye
Okudum arizona da, alışmış gibiydi, dün akşamdan sonra bakmadım ama dahaO oğluşunu kreşe alıştırmaya uğraşıyor kuzum affet bu seferlik
Çok şükür abla gözünüz aydın, çok selam söyle
çok iyi ya tam yürüyemiyor ama
tüm tahliller temiz çıktı binlerce şükür
Teşekkür ederimHey maşaallah şu hamaratlığa bak nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?