Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 gündür telefonu eline alamıyor, oğlu müsaade etmiyormuş
Tamam canım ben bugün anneanneme gideceğim, gelince güzel bir planlama yapacağım
Merak ettiğim noktaları sorarım sana

2 gündür telefonu eline alamıyor, oğlu müsaade etmiyormuş
Tamam canım ben bugün anneanneme gideceğim, gelince güzel bir planlama yapacağım
Merak ettiğim noktaları sorarım sana

Aaa doğu telefonu alamıyorum yazmıştı.
Tamamdır istediğini sorabilirsin
Bulaşık ve yemek dışında hiçbişey yapmıyorumki
Maliiiiiiii duydun mu sesimi.
Deli etme beni, ev kötüyse kötü, içinde sen varsın gül gibi bahane yok, her gün ev işi yapılacak, kitap okumaya da başla. Çık şu moddan
Yatak odası mı olsa negom?
Kış geliyor ya, dolap içleri filan düzenlenir hem
Not ediyorum, çoğunluk nereyi isterse ora olacak

Kızma bee evin temel ihtiyaçları dışında elimi bişeye sürmüyorum.mutfak ve tuvalet başka bişey yoknapim içimden gelmiyo halıları yıkayan adam alt katımda düşün ona abi gel halıları al demeye bile isteğim yok

Kızıcam işte, sen kendine gelene kadar
Ben ölüyüm istersen, biliyorsun dimi halimi

Misafirim var beni ödevlerden muaf tutun ama yinede tertip düzeni elden bırakmıyorum. Kayınvalidem geldi demiştim ya yatılı kalacak bi hafta. Bugün okuldan gelince balkonu sildim sigaraya çıkılıyo sık sık. Mutfağı antreyi süpürdüm sildim. Kayınvalide dedi ki ne uğraşıyorsun onlarla ben birşey yapmadım kuran okudum batırmadım yapmamalı mıydım yani anlamadı. Senle alakası yok saçlarım çok dökülüyor günlük alıyorum rahatsız olduysan yanında yapmam birdaha dedim. yatılı misafir gelince siz hiç yapmıyor musunuz kızlar

kk birinci noteri yardımcım idin hani sen benim yokluğumda

negom doğru diyosun ama ben de giremiyorum ki doğru düzgün. evde de bisey yapamıyorum sinirlenmemek için hiç bisey yapmadan oglanla oynuyorum

kafam çok doldu çok sıkılıyo icim cidden. uzun zamandir böyle olmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…