Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım uyuyamamadım hala yemek de yapamadım tabii Allah’dan köftem vardı dünden sana da yazamadım
Yorma kendini , Allah ne verdiyse.
Bir an önce iyileşirsin inşallah. Çünkü anneler hasta olunca evde hayat duruyor. Herkes hasta oluyor.

Yorma kendini , Allah ne verdiyse.
Bir an önce iyileşirsin inşallah. Çünkü anneler hasta olunca evde hayat duruyor. Herkes hasta oluyor.
Aynen mutfaktaki bulaşıklar öylece duruyor terledim yatıyorum ben de akşam çok üşüyordum inşallah sabaha iyileşirim

Bu arafa ben de yaptiklarimi paylasayim kadin gelmesine ragmen buz dolabimin icini sildim mutfak dolabimin yuzunu ben sildim buz dolabimin yuzunu de sildim mutfak penceresi kilere acilan kapi ve yerini ben sildim salon perdesini utuledim salon fonunu ben taktim sonra hanfendinin oglen yemegini hazirladim tv tozunu ben aldim sildigi kapiyi begenmedim ardindan kapi sildim bir lavabo kaldi ara holun yerinide ben sildim koltuguda elimden geldigi kadar sildim iki defa oturma odasindakileri salondakini de bir defa sildim bir lavabonun kapisi kaldi simdi oraya gececem

Sözde kadın gelmiş canım sana sen de durmamışsın ki sırf bu yüzden temizlikçi çağırıyorum çünkü ben de duramam Arap sabununa gelince bir kez lacivert koltuğumu sildim beyaz oldu ben de gıcık oldum ama bir kaç kez üst üste sade suyla sildim çıktı çıkıyor yani dert etme her gün silmiştim çıkana kadar

Bi baktim kapiyi ciflemeden siliyor yatak odasina gecti once cifle sonra durula kurula dedim ama malesef gcen yil aldigimda sandalyelerimde sari iz birakmisti arkadaslarmis aynilar ben mutfakta ugrasiyorum bu orta icerde kapidan bi baktim telefonla oynuyor abla bitirdinmi diye seslendim yok canim dedi basladi.ogluma hamileyken iki tane kadin almistim cerkez onlar superdi hamileyim diye dolap iclerimi bile sildiler herseyi yetistirdiler hele biri cok iyiydi yanindakine hadi oyalanma isimiz cok diye uyarida bile bulunuyordu numaralarini kaybettim boyle perisan oldum

Nego
Nevresimler değişti, çamaşırı makineden çıkardım, öylece duruyo

Allah nasip ederse önümüzdeki 3 5 gün içinde asarım inşallah
O ne demek kız çamaşır kokar
Nevresimler dün değişti ben fena grip oldum
Çok geçmiş olsun canım
Ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin

Gunaydunlar İnternetim yoktu kızlar o yüzden giremedim 2 gündür, günlük işlerimi yaptım yanlız dün hiçbişey yapamadım midemi üşütmüsüm sanırım,bir üşüme kusma baş ağrısı dönmesi mahvoldum çocuklarla ( halen iyileşmiş değilim. Yer ayağımın altından kayıyor. Açlıktan başım ağrıyo. Ödevi akşam yapıcam eşimin iş kıyafetlerini vs yikıycam kuruyunca ütülerim bide güzelce..

Dün butuuuun çamaşırları bi güzel utulemistim neyse ki ben de o zaman ne yapsam mutfaktaki fayanslari sileyim cifle
Günaydın tatlım nasılsın buarada

Çok geçmiş olsun tatlım

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım, önce sen iyi olda, umarım salgına yakalanmamıştırsın.
Dün butuuuun çamaşırları bi güzel utulemistim neyse ki ben de o zaman ne yapsam mutfaktaki fayanslari sileyim cifle
Günaydın tatlım nasılsın buarada
Kolay gelsin canım çok şükür bugünümüze, sen nasılsın
Yeni eve çıkim inşallah ütü masası alcem
Al al bol bol ütü ödevi vericem sana
Günaydın canım
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…