- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Kusura bakma şimdi gördüm.Bu da salondaki koltuk ya cok mu fena
Yorma kendini , Allah ne verdiyse.Sağol canım uyuyamamadım hala yemek de yapamadım tabii Allah’dan köftem vardı dünden sana da yazamadım
Aynen mutfaktaki bulaşıklar öylece duruyor terledim yatıyorum ben de akşam çok üşüyordum inşallah sabaha iyileşirimYorma kendini , Allah ne verdiyse.
Bir an önce iyileşirsin inşallah. Çünkü anneler hasta olunca evde hayat duruyor. Herkes hasta oluyor.
Benim bir oturma odam bide salonum var salondaki pembe oglumun oldugu kahverengiKahverengi olarak gördüm ben.
Oğlunun olduğu foto değil mi?
Sözde kadın gelmiş canım sana sen de durmamışsın ki sırf bu yüzden temizlikçi çağırıyorum çünkü ben de duramam Arap sabununa gelince bir kez lacivert koltuğumu sildim beyaz oldu ben de gıcık oldum ama bir kaç kez üst üste sade suyla sildim çıktı çıkıyor yani dert etme her gün silmiştim çıkana kadarBu arafa ben de yaptiklarimi paylasayim kadin gelmesine ragmen buz dolabimin icini sildim mutfak dolabimin yuzunu ben sildim buz dolabimin yuzunu de sildim mutfak penceresi kilere acilan kapi ve yerini ben sildim salon perdesini utuledim salon fonunu ben taktim sonra hanfendinin oglen yemegini hazirladim tv tozunu ben aldim sildigi kapiyi begenmedim ardindan kapi sildim bir lavabo kaldi ara holun yerinide ben sildim koltuguda elimden geldigi kadar sildim iki defa oturma odasindakileri salondakini de bir defa sildim bir lavabonun kapisi kaldi simdi oraya gececem
Bi baktim kapiyi ciflemeden siliyor yatak odasina gecti once cifle sonra durula kurula dedim ama malesef gcen yil aldigimda sandalyelerimde sari iz birakmisti arkadaslarmis aynilar ben mutfakta ugrasiyorum bu orta icerde kapidan bi baktim telefonla oynuyor abla bitirdinmi diye seslendim yok canim dedi basladi.ogluma hamileyken iki tane kadin almistim cerkez onlar superdi hamileyim diye dolap iclerimi bile sildiler herseyi yetistirdiler hele biri cok iyiydi yanindakine hadi oyalanma isimiz cok diye uyarida bile bulunuyordu numaralarini kaybettim boyle perisan oldumSözde kadın gelmiş canım sana sen de durmamışsın ki sırf bu yüzden temizlikçi çağırıyorum çünkü ben de duramam Arap sabununa gelince bir kez lacivert koltuğumu sildim beyaz oldu ben de gıcık oldum ama bir kaç kez üst üste sade suyla sildim çıktı çıkıyor yani dert etme her gün silmiştim çıkana kadar
O ne demek kız çamaşır kokarNego
Nevresimler değişti, çamaşırı makineden çıkardım, öylece duruyo
Allah nasip ederse önümüzdeki 3 5 gün içinde asarım inşallah
Çok geçmiş olsun canımNevresimler dün değişti ben fena grip oldum
Ellerine sağlıkBu arafa ben de yaptiklarimi paylasayim kadin gelmesine ragmen buz dolabimin icini sildim mutfak dolabimin yuzunu ben sildim buz dolabimin yuzunu de sildim mutfak penceresi kilere acilan kapi ve yerini ben sildim salon perdesini utuledim salon fonunu ben taktim sonra hanfendinin oglen yemegini hazirladim tv tozunu ben aldim sildigi kapiyi begenmedim ardindan kapi sildim bir lavabo kaldi ara holun yerinide ben sildim koltuguda elimden geldigi kadar sildim iki defa oturma odasindakileri salondakini de bir defa sildim bir lavabonun kapisi kaldi simdi oraya gececem
Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyinİşlerim yeni bitti kızlar buzluğa atmak için bir kiloluk kavanozdan yaprakla sarma sardım patlıcan közledim buzluğa attım
Çamaşır astım
Birkaç bulaşık yıkadım ama vestiyere girişemedim o da yarına kaldı şimdi dizi izlerken uyurum geceler herkese :)
Dün butuuuun çamaşırları bi güzel utulemistim neyse ki27 Ekim Ödevi
Bir pazar klasiği ütü yapmak
Manevi ödev : Güzel bir film izlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
Yeni eve çıkim inşallah ütü masası alcem27 Ekim Ödevi
Bir pazar klasiği ütü yapmak
Manevi ödev : Güzel bir film izlemek
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
I inessa armand
H hasbeenandgone
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
W wisne83
terliksuu
Delft
Cimineler beni o kadar yordu ki halım kalmadıO ne demek kız çamaşır kokar
Günaydın canımGünaydınnnn, mutlu huzurlu bir pazar diliyorum ❤
Çok geçmiş olsun tatlımGunaydunlar İnternetim yoktu kızlar o yüzden giremedim 2 gündür, günlük işlerimi yaptım yanlız dün hiçbişey yapamadım midemi üşütmüsüm sanırım,bir üşüme kusma baş ağrısı dönmesi mahvoldum çocuklarla( halen iyileşmiş değilim. Yer ayağımın altından kayıyor. Açlıktan başım ağrıyo. Ödevi akşam yapıcam eşimin iş kıyafetlerini vs yikıycam kuruyunca ütülerim bide güzelce..
Geçmiş olsun Allah şifa versinGunaydunlar İnternetim yoktu kızlar o yüzden giremedim 2 gündür, günlük işlerimi yaptım yanlız dün hiçbişey yapamadım midemi üşütmüsüm sanırım,bir üşüme kusma baş ağrısı dönmesi mahvoldum çocuklarla( halen iyileşmiş değilim. Yer ayağımın altından kayıyor. Açlıktan başım ağrıyo. Ödevi akşam yapıcam eşimin iş kıyafetlerini vs yikıycam kuruyunca ütülerim bide güzelce..
Çok geçmiş olsun canım, önce sen iyi olda, umarım salgına yakalanmamıştırsın.Gunaydunlar İnternetim yoktu kızlar o yüzden giremedim 2 gündür, günlük işlerimi yaptım yanlız dün hiçbişey yapamadım midemi üşütmüsüm sanırım,bir üşüme kusma baş ağrısı dönmesi mahvoldum çocuklarla( halen iyileşmiş değilim. Yer ayağımın altından kayıyor. Açlıktan başım ağrıyo. Ödevi akşam yapıcam eşimin iş kıyafetlerini vs yikıycam kuruyunca ütülerim bide güzelce..
Kolay gelsin canımDün butuuuun çamaşırları bi güzel utulemistim neyse kiben de o zaman ne yapsam mutfaktaki fayanslari sileyim cifle ☺
Günaydın tatlım nasılsın buarada
Al al bol bol ütü ödevi vericem sanaYeni eve çıkim inşallah ütü masası alcem
GünaydınGünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?