Geldim geldimOhoooo benim uyku vaktim geliyor o vakte kadar nedir bu ya
Bir gün denedimİyi gidiyo kuzum.bugün ara verdim.sen naptın denedin mi
HoşgeldinYAvrular ben geldimyemin ederim saçında üstte 5-6 beyazı olan ben şu 1 ayda parmak kalınlığında saçı beyazlsttım. Öyle Yorgun’um ki konuşmaya mecalim yok. O yüzden ne siz sorun ne ben anlatıp tekrar yorulayım. İyiyim ve burdayım şükür
Kendime gelmişken gelem dedim buraya ben yokken nettiniz bakim
akşama doğru ısınayım da kesim işlemlerine kaldığımız yerden devamke
Benimde öyle oldu ula aynenYavrum birde sanki sağa doğru çok çıktı anlamadımşu 101 dalmaçyalıda ki cadı kenafir suratlı kadın gibim oldum
Kışlık yiyecek hazırlamakla boğuşuyorumNegoooooo nerdesin negooooooooo
hemde nasil. birikti baya kesilecekler ☻Lorikim özledin mi beni totosunu döner bicagiyla yavaş yavaş kestigim
Sağol canım çok şükür halime:)Kolay gelsin canım iyi ol da
HoşgeldinizEhe ilk defa farkediyorum bu postu ne güzelmiş
Sen karnıyarıklık mı patlıcan koyuyorsun.İyice yağını çektiriyorum kağıt havluda epey bekletiyorum. Sonra çift poşetle dondurucuya. Hatta içini hazırlayıp öyle koyan da var güzel oluyor
Karnıyarıklık da koyuyorum yemeklik deSen karnıyarıklık mı patlıcan koyuyorsun.
Ben daha önce sebze kızartması koydum. Kışın da patatesi pişirdim. Üstüne çözdürdüğüm sabze kızartmasını döktüm. Isıttım yeni kızartma yapmış gibi güzel oldu.İşten gelince yapmak pratik oluyordu.
Ben yağda kizartmiyorum Yüzüne yağ sürüp fırında kizartmiyorum çok hafif ve lezzetli oluyor kızlarKarnıyarıklık da koyuyorum yemeklik de
Al iste kescek adam ariyodun bence o sansli kisiyi buldun sebep de gözlerini dikmesiYine diktin gözünü he
Ayy neler öğreniyorum o da iyiymis valla. Buzluk ne güzel bi nimet yaSen karnıyarıklık mı patlıcan koyuyorsun.
Ben daha önce sebze kızartması koydum. Kışın da patatesi pişirdim. Üstüne çözdürdüğüm sabze kızartmasını döktüm. Isıttım yeni kızartma yapmış gibi güzel oldu.İşten gelince yapmak pratik oluyordu.
Ihlamur demliyorum lora sen napıyorsunnabiyonuz?
Masterchef izliyorum sen nabiyosunnabiyonuz?
Ohh kokusu burnuma geldi vallaIhlamur demliyorum lora sen napıyorsun
Öylede yapmıştım bir seneBen yağda kizartmiyorum Yüzüne yağ sürüp fırında kizartmiyorum çok hafif ve lezzetli oluyor kızlar
Boğazım acıyor 2 3 gündür ondan içiyorum ben de yumuşatıyorOhh kokusu burnuma geldi vallaaz daha havalar sogusun da yapip iceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?