Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım çok şükür halime:)
Ben de kavanoza şakşuka yaptım ilk defa ne bereketsizmiş öyle biber patlıcan ayıkla kızart domates sos yap sarımsağı maydanozu bi dünya malzemeden 4 büyük kavanoz çıktı artan malzemelerim vardı geçen hafta aldıklarımdan yorulduğuma değmedi sanki

Al iste kescek adam ariyodun bence o sansli kisiyi buldun sebep de gözlerini dikmesi

Ayy neler öğreniyorum o da iyiymis valla. Buzluk ne güzel bi nimet ya bi porsiyonluk buzdolabi posetine koyuyorsun sebze kizartmasini he?
Aynen. Kolay oluyor.

Siz böyle kışlık hazırlık yapınca bi özendim kızlar. Biz hiç yapmayız kışlık mevsimindeki gibi olmuyor sevmiyoruz. bi tarhana bulgur yapılır o kadar. Bir de 2 senedir annemler domates sos yapıyor ben de nasipleniyorum o var

Tabi yazın yediğimizin yerini tutmuyor ama kışın yaz sebzeleri hem tatsız hem pahalı biz de eşimle kış sebzelerini çok sevmiyoruz şişlik yapıyor genelde lahana, karnabahar, brokoli

Tabi yazın yediğimizin yerini tutmuyor ama kışın yaz sebzeleri hem tatsız hem pahalı biz de eşimle kış sebzelerini çok sevmiyoruz şişlik yapıyor genelde lahana, karnabahar, brokoli
Ben dolabınkini seviyorum ya, sağolsun annemler bana da paket yapıyor

Ben dolabınkini seviyorum ya, sağolsun annemler bana da paket yapıyor
Ben de çoğunlukta dolaba koyardım da bu sene doğumdan ötürü yemeklik, ikramlık şeyler koydum - koyacağım dolaba o yüzden kavanoza yöneldim canım kızım çok cadalozdu yemek vs yapmaya fırsatım olmuyordu elimin altında hazır bir şeyler olsun diye uğraşıyorum

İyi geceler

Yemekti çaydı falan derken saatler geçmiş.
Çocukları yatırırken kızıyodum bi güzel o an delilik geldi çekmece boşalttım çöpe attım bi dolu şeyi.
Tabi zamansız oldu süpürcem sabah öyle yerleştircem inş

golgefeslegeni adaçayı da yap canım sadece ıhlamur değil.

Yatamadım bende öksürükten kalktım şimdi bi süt yapıcam kendime çiçekli :)
Adaçayı yok evde olsa onu da yapardım çok şükür öksürük yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…