İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Nego, aktif olamıyorum mazur gör iki gündür akşam da çalışıyorum..
Gecmis olsun canmBoğazım acıyor 2 3 gündür ondan içiyorum ben de yumuşatıyor
Oh oh maşallahNego ben cok is yapiyorum ha ev tertemiz arada 3 odanin camini sildim cikti aradan. söyleyim dedim aksam aksam
BilmiyorumYarina ne yemek yapcaksiniz Allah rizasi icin bi fikir verinsenize
Milli sorunumuzBilmiyorum
Ben de kavanoza şakşuka yaptım ilk defa ne bereketsizmiş öyle biber patlıcan ayıkla kızart domates sos yap sarımsağı maydanozu bi dünya malzemeden 4 büyük kavanoz çıktı artan malzemelerim vardı geçen hafta aldıklarımdan yorulduğuma değmedi sankiSağol canım çok şükür halime:)
Gecmis olsun canm
Sağolun kızlar. İyi yapıyorsungolgefeslegeni gecmis olsun canim.
ben de bir bos bulundum telefon elimde cok uzun sürmez de keyif yapiyim dedim
Aynen. Kolay oluyor.Al iste kescek adam ariyodun bence o sansli kisiyi buldun sebep de gözlerini dikmesi
Ayy neler öğreniyorum o da iyiymis valla. Buzluk ne güzel bi nimet yabi porsiyonluk buzdolabi posetine koyuyorsun sebze kizartmasini he?
Tabi yazın yediğimizin yerini tutmuyor ama kışın yaz sebzeleri hem tatsız hem pahalı biz de eşimle kış sebzelerini çok sevmiyoruz şişlik yapıyor genelde lahana, karnabahar, brokoliSiz böyle kışlık hazırlık yapınca bi özendim kızlar. Biz hiç yapmayız kışlık mevsimindeki gibi olmuyor sevmiyoruz. bi tarhana bulgur yapılır o kadar. Bir de 2 senedir annemler domates sos yapıyor ben de nasipleniyorum o var
Annemden götüreceğimYarina ne yemek yapcaksiniz Allah rizasi icin bi fikir verinsenize
Ben dolabınkini seviyorum ya, sağolsun annemler bana da paket yapıyorTabi yazın yediğimizin yerini tutmuyor ama kışın yaz sebzeleri hem tatsız hem pahalı biz de eşimle kış sebzelerini çok sevmiyoruz şişlik yapıyor genelde lahana, karnabahar, brokoli
En guzeliAnnemden götüreceğim
Ben de çoğunlukta dolaba koyardım da bu sene doğumdan ötürü yemeklik, ikramlık şeyler koydum - koyacağım dolaba o yüzden kavanoza yöneldim canım kızım çok cadalozdu yemek vs yapmaya fırsatım olmuyordu elimin altında hazır bir şeyler olsun diye uğraşıyorumBen dolabınkini seviyorum ya, sağolsun annemler bana da paket yapıyor
Adaçayı yok evde olsa onu da yapardım çok şükür öksürük yok bendegolgefeslegeni adaçayı da yap canım sadece ıhlamur değil.
Yatamadım bende öksürükten kalktım şimdi bi süt yapıcam kendime çiçekli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?