- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Yatılı misafir yorucu oluyor
Eline sağlık canım
.
Bak bak üst mesaja bak ne avratlar var
Gününün güzel geçmesi en güzel kısmı
Amin canım sana da
Onu verirsem sayfadakilerin yarısı kaçar
Mikrodalga herkes de yoktur sanırım, fırın verdiğim zaman onu yaparsınBen kaçarım ama sadece o günMikro dalga görevi vermeyi de düşünür musun benim ihtiyacım var da
Mağdur olmaz kimse artık zor yani. Mecburlar çözüm bulmaya
Yalandan silmek
Eline sağlık canım
Bilmem artık haber vermeyenlere atarlıyım
Mikrodalga herkes de yoktur sanırım, fırın verdiğim zaman onu yaparsın
Ben a 101 de satılan bi ürünün çok iyi temizledigini duymuştum ama adını unuttumTamam ama ben fırını bir turlu pırıl pırıl yapamıyorumne ile siliyorsunuz puf noktasıyla ver o ödevi, olur mu? Herkese soruyorum kimse cevap vermiyor etrafımda, kimse mi temizlemiyor anlamadım
cok tesekkur ederim insallaahGeçmiş olsun canım, güzel haberlerle gel insallah.
Ben a 101 de satılan bi ürünün çok iyi temizledigini duymuştum ama adını unuttum
Ay ben de muzdaribim bu dertten rezidans kara bir şey olmuyor muTamam ama ben fırını bir turlu pırıl pırıl yapamıyorumne ile siliyorsunuz puf noktasıyla ver o ödevi, olur mu? Herkese soruyorum kimse cevap vermiyor etrafımda, kimse mi temizlemiyor anlamadım
işlem tamam.. içime sindi :)Benim hedefim dış kapıyı silmek. Kapı önünü çamaşır suyuyla dezenfekte edip silmek. Kapı zilimi çamaşırsuyu ile silmek ( ilk taşınınca yapmıştım ama içime sinmiyor tekrar yapacağım.) inş. Kafamı bi toplıyayım başlıyacağım inş.
Ay ben de muzdaribim bu dertten rezidans kara bir şey olmuyor mu
Ben amonyaklı cifle siliyorum . Pırıl pırıl
Ankastrem yok onlar nasıl silinir bilmem kikiki
Maşaallah sana da oğluna da, ne güzel emek veriyorsun o da karşılığını veriyor sana ❤
bence yazdığın ödevleri sıraya koy döndüre döndüre ver... sen yazınca görev algılıyorum çünküTamam işte madde madde fikir amaçlı yazarsan iyi olur, aylardır ödev veriyorum tıkandım artık
Bir şeyin kurbanı olduğum kesinNegom retro kurbanı su aralar, kızdırmayın hatunu
Hicghenic fırın temizleyici var A101 de çok güzel memnun kaldım ondanTamam ama ben fırını bir turlu pırıl pırıl yapamıyorumne ile siliyorsunuz puf noktasıyla ver o ödevi, olur mu? Herkese soruyorum kimse cevap vermiyor etrafımda, kimse mi temizlemiyor anlamadım
Kaçıncı sınıf?İki saattir ödev yapıyoruz çıldırıciğim
Öyle yapıcam artık canımR
bence yazdığın ödevleri sıraya koy döndüre döndüre ver... sen yazınca görev algılıyorum çünkü
Olduğu kadar ne yapacaksın, sağlıklı olun daÇekmece düzenleme ödevi tamam diğerini yapamadımm
Evi süpürüp sildim
Mutfağı topladım
Ocağı sildim
Bulasık mkn. Çalıştırdım yatmadan önce bosaltcam.
börek yaptım
Diğer islerim hep kaldı yarın erkenden kalkıp yapıcam. 10da filan kalkıyoruz kac gündür yetismiyo hiçbişey
Üst telini bulaşık makinasında yıkıyorum, biter bitmez mak. dan alıp yağçöz sıkıyorum , birde üzerine telliyorum yağın kırıntısı bile kalmaz. Ocak üzeri hımm ateşin çıktığı yer diyeyim, üst siyah parçayıda yağçözle ovuyorum. Alt parçasını cifle ovuyorum. Beyaz kısımları zaten ciflerim
Yağ çözde tercihim marc ,yoğun ben çok memnunum,
Bir şeyin kurbanı olduğum kesin
Hicghenic fırın temizleyici var A101 de çok güzel memnun kaldım ondan
Kaçıncı sınıf?
Öyle yapıcam artık canım
Olduğu kadar ne yapacaksın, sağlıklı olun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?