Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatılı misafir yorucu oluyor

Eline sağlık canım

.
Bak bak üst mesaja bak ne avratlar var

Gününün güzel geçmesi en güzel kısmı

Amin canım sana da

Onu verirsem sayfadakilerin yarısı kaçar

Ben kaçarım ama sadece o gün Mikro dalga görevi vermeyi de düşünür musun benim ihtiyacım var da

Mikrodalga herkes de yoktur sanırım, fırın verdiğim zaman onu yaparsın

Tamam ama ben fırını bir turlu pırıl pırıl yapamıyorum ne ile siliyorsunuz puf noktasıyla ver o ödevi, olur mu? Herkese soruyorum kimse cevap vermiyor etrafımda, kimse mi temizlemiyor anlamadım

Tamam ama ben fırını bir turlu pırıl pırıl yapamıyorum ne ile siliyorsunuz puf noktasıyla ver o ödevi, olur mu? Herkese soruyorum kimse cevap vermiyor etrafımda, kimse mi temizlemiyor anlamadım
Ben a 101 de satılan bi ürünün çok iyi temizledigini duymuştum ama adını unuttum

Ay ben de muzdaribim bu dertten rezidans kara bir şey olmuyor mu

işlem tamam.. içime sindi :)

Üst telini bulaşık makinasında yıkıyorum, biter bitmez mak. dan alıp yağçöz sıkıyorum , birde üzerine telliyorum yağın kırıntısı bile kalmaz. Ocak üzeri hımm ateşin çıktığı yer diyeyim, üst siyah parçayıda yağçözle ovuyorum. Alt parçasını cifle ovuyorum. Beyaz kısımları zaten ciflerim
Yağ çözde tercihim marc ,yoğun ben çok memnunum,

Son düzenleme:
Çekmece düzenleme ödevi tamam diğerini yapamadımm
Evi süpürüp sildim
Mutfağı topladım
Ocağı sildim
Bulasık mkn. Çalıştırdım yatmadan önce bosaltcam.
börek yaptım
Diğer islerim hep kaldı yarın erkenden kalkıp yapıcam. 10da filan kalkıyoruz kac gündür yetismiyo hiçbişey

Negom retro kurbanı su aralar, kızdırmayın hatunu
Bir şeyin kurbanı olduğum kesin
Hicghenic fırın temizleyici var A101 de çok güzel memnun kaldım ondan
İki saattir ödev yapıyoruz çıldırıciğim
Kaçıncı sınıf?
R

bence yazdığın ödevleri sıraya koy döndüre döndüre ver... sen yazınca görev algılıyorum çünkü
Öyle yapıcam artık canım
Olduğu kadar ne yapacaksın, sağlıklı olun da

He ben yanlış anlamisim Ocak değil de fırın kısmı benim derdim

Bakayım hemen aldım adini, teşekkür ederim Bırak hersey sana kurban olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…