Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev terlikleri mi nerden aklına geldi kız 10 sene düşünsem aklıma gelmez

Söylemedim valla güya iki çocuk doğurdum ama hiç böyle şeyler olmamıştı sancım gelse doğursam anlamam çok sıklaşır ve uzun sürerse söylerim zaten dr da uzakta öyle ha deyince gidemiyorum
Canım onlarda kasılma olmadı mı sende? Tarifin tam kasılma, karın ortada toplanıyor acıyor. Arayıp söyle bence erteleme

Teşekkür ederim canıımm sanada kolay gelsin

Canım onlarda kasılma olmadı mı sende? Tarifin tam kasılma, karın ortada toplanıyor acıyor. Arayıp söyle bence erteleme ❤
Yok hiç olmadı hele ilk oğlanda 40 ı geçti ama ben hiç sancı ağrı hissetmedim zaten hiç de açılmadı sezeryan oldu ikinci de erken doğdu .bunkızın huyu suyu değişik olacak heralde ortada toplanıyor diyemem sağ tarafıma doğru oluyor göbek deliğinden sağa doğru .aman daha erken nego 36 yı görelim en azından

O yüzden dedim canım erken, erken doğum olmasın Allah korusun. Çok yoruyorsun kendini dikkat et artık bence.

Kocama gıcığım uyumak daha cazip geliyor

Aa siz yıkamaz mısınız, kokuyor ya ayda bir yıkarım ben, pofuduk olanları yani
Gıcık mısın o zaman kahvaltıyı ona hazırlat için soğusun yıkarım canım da biz terlik kullanmayız o yüzden ayda yılda misafir filan da olmaz pek gelse de terlik vermek benim aklıma gelmez

O yüzden dedim canım erken, erken doğum olmasın Allah korusun. Çok yoruyorsun kendini dikkat et artık bence.
Doğuma 6 hafta kaldı nego bazı yerleri kendim temizlemem lazım kadınlar ayrıntılı yapmıyor . Onu da geçtim ufak oğlan hasta eşim zor zaten ama bu seferde böyle oldu

Gıcık mısın o zaman kahvaltıyı ona hazırlat için soğusun yıkarım canım da biz terlik kullanmayız o yüzden ayda yılda misafir filan da olmaz pek gelse de terlik vermek benim aklıma gelmez
Bura soğuk ya canım mecbur panduf, pofuduk terlik giyiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…