Söylemedim valla güya iki çocuk doğurdum ama hiç böyle şeyler olmamıştıCanım dikkat et kasılma bu, söyledin mi doktoruna?
Yok canım uyumam normalde, geçen hafta ki hastalıktan sonra böyle uyku bastırıyor, halsiz hissediyorum kendimiSen sabahları uyuyor muydun nego
Ev terlikleri mi nerden aklına geldi kız 10 sene düşünsem aklıma gelmez11 Aralık Ödevi
Ev terliklerini yıkamak
Çaydanlık dışını parlatmak, içinin kirecini çıkarmak (1 tatlı kaşığı limon tuzu ile kaynatıyorum ben)
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
Lonely141
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
qusel
Canım onlarda kasılma olmadı mı sende? Tarifin tam kasılma, karın ortada toplanıyor acıyor. Arayıp söyle bence ertelemeSöylemedim valla güya iki çocuk doğurdum ama hiç böyle şeyler olmamıştısancım gelse doğursam anlamam çok sıklaşır ve uzun sürerse söylerim zaten dr da uzakta öyle ha deyince gidemiyorum
Kaç ay oldu ki doğum yapalıSöylemedim valla güya iki çocuk doğurdum ama hiç böyle şeyler olmamıştısancım gelse doğursam anlamam çok sıklaşır ve uzun sürerse söylerim zaten dr da uzakta öyle ha deyince gidemiyorum
Teşekkür ederim canıımm sanada kolay gelsinGörüşürüz canım, kötü olmuş internetin bitmesi
Tabi ki hoş geldin aramızakendini tanıtır mısın
Oyy boğaz ağrısı geçen hafta geçirdim, geçmiş olsun
Eşim kahve kokusu sevmez
Eline sağlık canımo sabah kalkma işi zor, eşim de öyle hadi hadi demekten imanım gevredi 12 yıldır artık çocuklar tepesinde de uyanıyor işte ama yataktan yine çıkmıyor
Günaydın
Günaydın
Günaydın ❤
Günaydın, kolay gelsin canım
Kocama gıcığım uyumak daha cazip geliyorNe g
ne güzel aç bir türkü koy bir çay iki yumurta ohh mis
Aa siz yıkamaz mısınız, kokuyor ya ayda bir yıkarım ben, pofuduk olanları yaniEv terlikleri mi nerden aklına geldi kız 10 sene düşünsem aklıma gelmez
Yok hiç olmadı hele ilk oğlanda 40 ı geçti ama ben hiç sancı ağrı hissetmedim zaten hiç de açılmadı sezeryan olduCanım onlarda kasılma olmadı mı sende? Tarifin tam kasılma, karın ortada toplanıyor acıyor. Arayıp söyle bence erteleme ❤
8yaşında ve 16 aylık iki oğlum varKaç ay oldu ki doğum yapalı
O yüzden dedim canım erken, erken doğum olmasın Allah korusun. Çok yoruyorsun kendini dikkat et artık bence.Yok hiç olmadı hele ilk oğlanda 40 ı geçti ama ben hiç sancı ağrı hissetmedim zaten hiç de açılmadı sezeryan olduikinci de erken doğdu .bunkızın huyu suyu değişik olacak heralde ortada toplanıyor diyemem sağ tarafıma doğru oluyor göbek deliğinden sağa doğru .aman daha erken nego 36 yı görelim en azından
Gıcık mısın o zaman kahvaltıyı ona hazırlatKocama gıcığım uyumak daha cazip geliyor
Aa siz yıkamaz mısınız, kokuyor ya ayda bir yıkarım ben, pofuduk olanları yani
Doğuma 6 hafta kaldı nego bazı yerleri kendim temizlemem lazım kadınlar ayrıntılı yapmıyor . Onu da geçtim ufak oğlan hasta eşim zor zaten ama bu seferde böyle olduO yüzden dedim canım erken, erken doğum olmasın Allah korusun. Çok yoruyorsun kendini dikkat et artık bence.
Kullanıyorum canım sağolasın koskoca takvimimiz varHe kırmızı pabuç hamileydi demi. Magnezyum falan kullaniyon mu. O iyi geliyordu sanki . inşallah bişey yoktur. Allah'a emanet
Nerde var. Görmedim valla. Çok yorma kendini zamanın azalmış. Sonrasında keşke dememek içinKullanıyorum canım sağolasın koskoca takvimimiz varnasıl görmezsin
Ben makinaya çamaşır bile attım
Bura soğuk ya canım mecbur panduf, pofuduk terlik giyiyoruz bizGıcık mısın o zaman kahvaltıyı ona hazırlatiçin soğusun yıkarım canım da biz terlik kullanmayız o yüzden ayda yılda misafir filan da olmaz pek gelse de terlik vermek benim aklıma gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?