Hani bazı insanlar vardır ya duramaz boşnoturamaz birşey batar işte ben öyleyim biraz boş oturunca başım ağrıyorNerde var. Görmedim valla. Çok yorma kendini zamanın azalmış. Sonrasında keşke dememek için
11 Aralık Ödevi
Ev terliklerini yıkamak
Çaydanlık dışını parlatmak, içinin kirecini çıkarmak (1 tatlı kaşığı limon tuzu ile kaynatıyorum ben)
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
@ByNkoaLa
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Kocama gıcığım uyumak daha cazip geliyor
Aa siz yıkamaz mısınız, kokuyor ya ayda bir yıkarım ben, pofuduk olanları yani
Günaydın hanımlar nasılsınız ,ben berbat malesef ağrılarla uyandım yine
Zaten uyumak denirse buna bütün gece debelendim durdum offfffff
Aynen bende makinada yıkarım , naylonterlikleri bile yıkarımBen tümden hepsini atıyorum valla aklıma geldikçe makinaya, mis gibi yumuşatıcı kokuyorlar
Tşkler canım rabim düşmanımın başına vermesin kimseye göstermesin offf offf çok uzun hikayeGeçmiş olsun, neyin var
Aynen bende makinada yıkarım , naylonterlikleri bile yıkarım
Selam arladasla5 bende araniza katıl ak istiyorum
Kızlar bana acil yardım edin ya yeni doğacak bebeğin eşyalarını makineye atmıştım sabah içine yeni aldığım alet karışmış siyah renk ve güzelim beyaz ve pembe yenş kıyafetler gri gibi olmuş hepsi eski gibi duruyor düzelir mi bunlar
Herzamankş gibi de çamaşır suyu olmaz acaba kosla işe yarar mı kiÇok dolumuydu makine? Aspirin çamaşır suyu 90 derece yıkama denemişliğim var bi tşörtü baya kurtarmıştım ama eskisi gibi olmuyor
Birkaç kez renklilere özel deterjanla çevirsen belki çıkar. Bende tam bilemedimKızlar bana acil yardım edin ya yeni doğacak bebeğin eşyalarını makineye atmıştım sabah içine yeni aldığım alet karışmış siyah renk ve güzelim beyaz ve pembe yenş kıyafetler gri gibi olmuş hepsi eski gibi duruyor düzelir mi bunlar
FenaD e f n e nasıl oldun?
Herzamankş gibi de çamaşır suyu olmaz acaba kosla işe yarar mı kiya da bunları evde bırakayım hastane için yeniden birşeyler ayarlayayım
Fenabirde ay haline girdim üstüne tam geçmeyen halsizlik+dakka başı emzirme... rahatsızım hala sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?