Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın sopalım Ne tatlısın sen bugünlerde ya Terlikler geçen hafta güneş varken yıkanmıştı, çaydanlıklar da pırıl pırıl Semaver kullanıyorum

Kocama gıcığım uyumak daha cazip geliyor

Aa siz yıkamaz mısınız, kokuyor ya ayda bir yıkarım ben, pofuduk olanları yani

Ben tümden hepsini atıyorum valla aklıma geldikçe makinaya, mis gibi yumuşatıcı kokuyorlar

Çok dolumuydu makine? Aspirin çamaşır suyu 90 derece yıkama denemişliğim var bi tşörtü baya kurtarmıştım ama eskisi gibi olmuyor

Çok dolumuydu makine? Aspirin çamaşır suyu 90 derece yıkama denemişliğim var bi tşörtü baya kurtarmıştım ama eskisi gibi olmuyor
Herzamankş gibi de çamaşır suyu olmaz acaba kosla işe yarar mı ki ya da bunları evde bırakayım hastane için yeniden birşeyler ayarlayayım

Birkaç kez renklilere özel deterjanla çevirsen belki çıkar. Bende tam bilemedim

Herzamankş gibi de çamaşır suyu olmaz acaba kosla işe yarar mı ki ya da bunları evde bırakayım hastane için yeniden birşeyler ayarlayayım

Hiç bilmiyorum leke boyadan kolay çıkıyor onu biliyorum sadece. Makine dolumu diye ondan sordum hani başka eşyası varmı hepsimi gitti evde giydirirsin yine zaten kakası sütü derken çok kirlenicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…