Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç bilmiyorum leke boyadan kolay çıkıyor onu biliyorum sadece. Makine dolumu diye ondan sordum hani başka eşyası varmı hepsimi gitti evde giydirirsin yine zaten kakası sütü derken çok kirlenicek
Leke değil canım işlemiş içine renk değişmiş bildiğin hele çok tontiş bir tulum vardı ona çok üzüldüm kıyafet daha tamamlamamıştım ama hastane çıkışı gitti

Eline sağlık canım o sabah kalkma işi zor, eşim de öyle hadi hadi demekten imanım gevredi 12 yıldır artık çocuklar tepesinde de uyanıyor işte ama yataktan yine çıkmıyor
Benim de kiz emmeye kalkarsa anca yetisiyorum okula. Eskaza kiz emmeye kalkmadi diyelim ben tam ucu ucuna yetisiyorum. Vallahi mudurun diline dustum ya. Surekli tam dakikasi dakikasina giriyorum okula. O da cocugu falan uyanir uyanmaz bakiciya postalarsam ya da babasi evdeyse ona satip hemen cikiyorum. Cocugumu bile opemeden

Tsk cnm. 33 yasindayim 6+5 gunluk hamileyim. Geçici ev hanımıyım. Bu şekilde:)

Çamaşırlar kurumadan ıslakken hemen geri atmalısın o zaman çıkıyor büyük kısmı .
Daha önce beyaz ve renkli karışmıştı kurumadan tekrar makinaya attım normale dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…