- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Leke değil canım işlemiş içine renk değişmiş bildiğin hele çok tontiş bir tulum vardı ona çok üzüldümHiç bilmiyorum leke boyadan kolay çıkıyor onu biliyorum sadece. Makine dolumu diye ondan sordum hani başka eşyası varmı hepsimi gitti evde giydirirsin yine zaten kakası sütü derken çok kirlenicek
Günaydın. Hiçbir iş yapmadım,kahvaltı ve yatak toplamak dışında. Eşim eve uğradı ehliyeti için,oğlan 1 saat arkasından ağladı durduonu uyutabilirsem epey iş yapmış gibi olucam
Depresiflik var sanırım sendede. Bende aynı çpcuklar olmasa hiç kalkmam herhaldeKahvaltıda yapmadım yatakta oturuyorum inemedim daha
Benim de kiz emmeye kalkarsa anca yetisiyorum okula. Eskaza kiz emmeye kalkmadi diyelim ben tam ucu ucuna yetisiyorum. Vallahi mudurun diline dustum ya. Surekli tam dakikasi dakikasina giriyorum okula. O da cocugu falan uyanir uyanmaz bakiciya postalarsam ya da babasi evdeyse ona satip hemen cikiyorum. Cocugumu bile opemedenEline sağlık canımo sabah kalkma işi zor, eşim de öyle hadi hadi demekten imanım gevredi 12 yıldır artık çocuklar tepesinde de uyanıyor işte ama yataktan yine çıkmıyor
Dünden hap+bitki çayları içiyorum. Daha beter olurdu onlara dadanmasam. Çocuklara bulaşmasında başka bişi istemem. Gecede sancı,kadınların işi zor.Ay halini sorma bende girdim fenayım.
Limon portakal sık iç evde ne varsa iç
Sen sohbetten bildiğim quselmisin?
Tsk cnm. 33 yasindayim 6+5 gunluk hamileyim. Geçici ev hanımıyım. Bu şekilde:)Görüşürüz canım, kötü olmuş internetin bitmesi
Tabi ki hoş geldin aramızakendini tanıtır mısın
Oyy boğaz ağrısı geçen hafta geçirdim, geçmiş olsun
Eşim kahve kokusu sevmez
Eline sağlık canımo sabah kalkma işi zor, eşim de öyle hadi hadi demekten imanım gevredi 12 yıldır artık çocuklar tepesinde de uyanıyor işte ama yataktan yine çıkmıyor
Günaydın
Günaydın
Günaydın ❤
Günaydın, kolay gelsin canım
Aynen hemen attım boyamışlardı kosla ve biraz çamaşır suyu koydum bakalım hayırlısıHemen tekrar yikasan. Belki daha iyi olur
Haha geçici ev hanımı benim gibiTsk cnm. 33 yasindayim 6+5 gunluk hamileyim. Geçici ev hanımıyım. Bu şekilde:)
Biraz duzelirse bir kez daha atarsın. Artık şansına.Aynen hemen attım boyamışlardı kosla ve biraz çamaşır suyu koydum bakalım hayırlısı
Ben aslında ıssız dedem daha mi doğru olur du acaba :) iş ararken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kimsecikler almaz zati iseHaha geçici ev hanımı benim gibi
Çamaşırlar kurumadan ıslakken hemen geri atmalısın o zaman çıkıyor büyük kısmı .Kızlar bana acil yardım edin ya yeni doğacak bebeğin eşyalarını makineye atmıştım sabah içine yeni aldığım alet karışmış siyah renk ve güzelim beyaz ve pembe yenş kıyafetler gri gibi olmuş hepsi eski gibi duruyor düzelir mi bunlar
İnşallah attım tekrar makineyeÇamaşırlar kurumadan ıslakken hemen geri atmalısın o zaman çıkıyor büyük kısmı .
Daha önce beyaz ve renkli karışmıştı kurumadan tekrar makinaya attım normale dönmüştü
Alsalar iyi olur aslında Doğum parası filan alırsın ama kısmet canımBen aslında ıssız dedem daha mi doğru olur du acaba :) iş ararken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kimsecikler almaz zati ise
İnşallah işe yararBiraz duzelirse bir kez daha atarsın. Artık şansına.
Sanırım kimse hamile birini ise almazAlsalar iyi olur aslında Doğum parası filan alırsın ama kısmet canım
Sonuçu bildir bize de inşallah düzelirİnşallah attım tekrar makineye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?