Baya düzelir inşallah. Her yikamada biraz daha.İnşallah işe yarar
Canım hemen tekrar çalıştır doksanda kurumadan baya gidiyo boya bende yaşadımHerzamankş gibi de çamaşır suyu olmaz acaba kosla işe yarar mı kiya da bunları evde bırakayım hastane için yeniden birşeyler ayarlayayım
Doksanda mı çeker o zaman hep pamukluCanım hemen tekrar çalıştır doksanda kurumadan baya gidiyo boya bende yaşadım
Doksan iyice içine isletedebilir.Doksanda mı çeker o zaman hep pamuklu
Evettt coook eski qusel benim bonus kafa
Sorma kuzum yine olmadı 14. Senemde ikizlere hamile olduğumu öğrendim ama kaybettim. Şimdi tekrar nasip oldu bakalım herşey yolunda giderse :)Vayy bee kaç sene olmuş :)) sen çok bebek isterdin takvim görüyorum şimdi hayırlı olsun.
Kız bu takvimleri neyi nerde goruyonuz. Ben niye gormuyomVayy bee kaç sene olmuş :)) sen çok bebek isterdin takvim görüyorum şimdi hayırlı olsun.
Sorma kuzum yine olmadı 14. Senemde ikizlere hamile olduğumu öğrendim ama kaybettim. Şimdi tekrar nasip oldu bakalım herşey yolunda giderse :)
Kız bu takvimleri neyi nerde goruyonuz. Ben niye gormuyom
Öyle cnm nasip tabiki. Inşallah yolunda gider herşey.Nasipten öte köy yokmuş bu sefer kucağına alırsın inş.
Hoşgeldin burayada ❤
Görüştüğün varmı eskilerden?
Sorma kuzum yine olmadı 14. Senemde ikizlere hamile olduğumu öğrendim ama kaybettim. Şimdi tekrar nasip oldu bakalım herşey yolunda giderse :)
Bebek kıyafeti mi cnm ben beyaz çamaşır renkli karıştı sandım işteyim tam okuyamadmDoksanda mı çeker o zaman hep pamuklu
Evet canım bebek kıyafeti yeniBebek kıyafeti mi cnm ben beyaz çamaşır renkli karıştı sandım işteyim tam okuyamadm
Kız bunu ben reklam sanıyordum. Hiç aklıma takvim gelmedi.yine göremedim yazacaktım ki iyice bakım de dedim rezil olmiyim. Bı baktıydım kocaman ordaAz önce arkadan güldüm şimdi yüzüne güleyimimza vs görmemek için ayar yapmış olmayasın?
Bak böyle görünüyor.
Eki Görüntüle 2563978
Yapalım. Uyusuklugumuz geçer mi acep
Terliksu bu isim çok daha güzel yabarış özcanı çok severim bu videodaki tekniği yapalım mı?
Ne güzel sesi var gi adamın
Terliksu bu isim çok daha güzel yabarış özcanı çok severim bu videodaki tekniği yapalım mı?
Amiiin inşallah o bir mucizeAy ne guzelRabbim tamamına erdirsin sağlıkla
Ne güzel sesi var gi adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?