Düzenli Evimiz & Hayatımız

[QUOTE="Kirmizi pabuc, post: 62033446, member: 867972"
Evet canım bebek kıyafeti yeni sanki biraz çıkıyor gibi ya makineyi takip ediyorum
Hemen çalıştıysa baya çıkar ya içine işlemeden
[/QUOTE]
Diğerlerinden bayağı çıkmış da kadifelere çok işlemiş sanırım onlar çıkmamış bir daha çalıştırdım

Maraton arkadaşım Ataayemi zeynepyu WC yıkadım,banyo temizledim,paspaslarini firçaladim. Yerini sildim. Bugün biraz mutfağı temizledim tezgah çamaşır suyuyla,fayanslara cifledim,balık tavasini telledim. Bir paket çamaşır attım bir paket serdim. Prenses kocam uyandı kahvaltı verdim,kızı hazırladım bebeğe kahvaltı verdim

Prenses koca çok iyiymiş

Günaydın sopalım Ne tatlısın sen bugünlerde ya Terlikler geçen hafta güneş varken yıkanmıştı, çaydanlıklar da pırıl pırıl Semaver kullanıyorum
O senin tatlılığın canım
Ben tümden hepsini atıyorum valla aklıma geldikçe makinaya, mis gibi yumuşatıcı kokuyorlar
Bende aynen
Tşkler canım rabim düşmanımın başına vermesin kimseye göstermesin offf offf çok uzun hikaye
Çok ağrılarım var yüz ve baş
Rabbim şifa versin tez vakitte
Günaydın ❤

Sancım vardı yattım bu sabah. Daha yeni kalkıyorum. Alışık değilim sabah yatmaya bide regl balon gibi şişmişim
Çok geçmiş olsun benimki de teşrif edecek bekliyorum
Üzüldüm canım, bir bilgim yok maalesef
Tsk cnm. 33 yasindayim 6+5 gunluk hamileyim. Geçici ev hanımıyım. Bu şekilde:)
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Massallahhh :)) bende banyonun derzlerinı diş fırçası domestos la fırçaladim kar gibi oldu ama zehirleniyordum sanırım tuvaletide temizledimdünden beyazlar vardı kurumuş onları kutladım kızımın nevresimlerini yikatattim oğlumu doyurdum salonun halisi yeni olunca tüy olmuş tekrar süpürdum toz aldım şimdi renklilerı çalıştırdım ödevi yaptım çaycim yeni gibi oldu kızımı doyurdum okula gönderdim şimdi oğlumu kavga kıyamet uyuttum sizin yazdıklarını zi okuycam

Dünden hap+bitki çayları içiyorum. Daha beter olurdu onlara dadanmasam. Çocuklara bulaşmasında başka bişi istemem. Gecede sancı,kadınların işi zor.
Canim gecmis olsun. Gripsen eger salgam ic. Gercekten cok faydali. Ben 2 gun salgam ictim. 2ser bardak her aksam. Gercekten cok etkisi oldu. Salgam cok iyi geliyor.

Bilmiyorum nego ya semsert oluyor karnım çok acıyor bu aralar oluyor
Merhaba hamileyken bana da olmuştu. İlk gebelik olunca önemsemedim. Dinledim geçti yorulduğum zamanlar oluyor diyordum. 7 aylıkken nişanım geldi 1 hafta hastane de yattım. Bence doktorunuza söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…