- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Hemen çalıştıysa baya çıkar ya içine işlemeden[QUOTE="Kirmizi pabuc, post: 62033446, member: 867972"
Evet canım bebek kıyafeti yenisanki biraz çıkıyor gibi ya makineyi takip ediyorum
Gerçek akıcı konuşuyorHehastayım anlatışına hiç ilerletmeden dinliyorum onu.
Maraton arkadaşımAtaayemi zeynepyu WC yıkadım,banyo temizledim,paspaslarini firçaladim. Yerini sildim. Bugün biraz mutfağı temizledim tezgah çamaşır suyuyla,fayanslara cifledim,balık tavasini telledim. Bir paket çamaşır attım bir paket serdim. Prenses kocam uyandı kahvaltı verdim,kızı hazırladım bebeğe kahvaltı verdim
Oy benim patlıcan kostümü yapmam lazım kızıma yerli malı için. Patlıcan nasıl giyilir ki
Ahh etmem mi bebis mi istiyorsun cnmBana da dua eder misin kuzum
Kartondan mi yapacaksınız? Yapınca atsana buraya, merak ettim vallaha
ammaaann ay cok güldüm neden patlican kiOy benim patlıcan kostümü yapmam lazım kızıma yerli malı için. Patlıcan nasıl giyilir ki
ammaaann ay cok güldüm neden patlican ki
ÇokYerli malı etkinliği için kurada patlıcan çıkmış
Aman aman prensesim uyanmış diyom. Çok hoşuna gidiyor. Gevrek gevrek gülüyor.Prenses koca çok iyiymiş
cok merak ettim simdiYerli malı etkinliği için kurada patlıcan çıkmış
Ahh etmem mi bebis mi istiyorsun cnm
Mor bir çöp poşetini boydan giysin ya da kartondan da olur kafasına da kartondan patlıcan sapı tamamdırOy benim patlıcan kostümü yapmam lazım kızıma yerli malı için. Patlıcan nasıl giyilir ki
O senin tatlılığın canımGünaydın sopalımNe tatlısın sen bugünlerde ya Terlikler geçen hafta güneş varken yıkanmıştı, çaydanlıklar da pırıl pırıl Semaver kullanıyorum
Bende aynenBen tümden hepsini atıyorum valla aklıma geldikçe makinaya, mis gibi yumuşatıcı kokuyorlar
Rabbim şifa versin tez vakitteTşkler canım rabim düşmanımın başına vermesin kimseye göstermesin offf offf çok uzun hikaye
Çok ağrılarım var yüz ve baş
Çok geçmiş olsun benimki de teşrif edecek bekliyorumGünaydın ❤
Sancım vardı yattım bu sabah. Daha yeni kalkıyorum. Alışık değilim sabah yatmaya bide regl balon gibi şişmişim
Üzüldüm canım, bir bilgim yok maalesefKızlar bana acil yardım edin ya yeni doğacak bebeğin eşyalarını makineye atmıştım sabah içine yeni aldığım alet karışmış siyah renk ve güzelim beyaz ve pembe yenş kıyafetler gri gibi olmuş hepsi eski gibi duruyor düzelir mi bunlar
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinTsk cnm. 33 yasindayim 6+5 gunluk hamileyim. Geçici ev hanımıyım. Bu şekilde:)
Inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin ben çok bekledim. 14. Senemiz bitti 15 den gün alıyoruz. Umutsuz olma sakınEvet kuzum istiyorum, allah razı olsun
Massallahhh :)) bende banyonun derzlerinı diş fırçası domestos la fırçaladim kar gibi olduMaraton arkadaşımAtaayemi zeynepyu WC yıkadım,banyo temizledim,paspaslarini firçaladim. Yerini sildim. Bugün biraz mutfağı temizledim tezgah çamaşır suyuyla,fayanslara cifledim,balık tavasini telledim. Bir paket çamaşır attım bir paket serdim. Prenses kocam uyandı kahvaltı verdim,kızı hazırladım bebeğe kahvaltı verdim
Canim gecmis olsun. Gripsen eger salgam ic. Gercekten cok faydali. Ben 2 gun salgam ictim. 2ser bardak her aksam. Gercekten cok etkisi oldu. Salgam cok iyi geliyor.Dünden hap+bitki çayları içiyorum. Daha beter olurdu onlara dadanmasam. Çocuklara bulaşmasında başka bişi istemem. Gecede sancı,kadınların işi zor.
Merhaba hamileyken bana da olmuştu. İlk gebelik olunca önemsemedim. Dinledim geçti yorulduğum zamanlar oluyor diyordum. 7 aylıkken nişanım geldi 1 hafta hastane de yattım. Bence doktorunuza söyleyin.Bilmiyorum nego ya semsert oluyor karnım çok acıyor bu aralar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?