Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ooo ne yaptın sen böyle maşaallah, ellerine sağlık
Ne güzel olmuş, hafta sonu daha az işin kalmış olur, eline sağlık
Evet canım elhamdülillah
Çok şükür canım sevindim
Nego tatlım nasılsın kaynanam geldi buraya giremiyorum amaaaa iş yapmadan da durmuyorum bilgin olsunsen yine etiket et ya. Girince mutlu oluyorum ☺
Oo demek kaynanan geldi
Kolay gelsin canım
Ben yine günlük işler yaptım. Çekmecem düzgün. Koltuklar da temiz daha 2 aylık
Bende kendime bakım yaptım. Beyazlarım çıkmıştı dip boya yaptım. Bide epilasyon.
Taze evli, yeni eşya en güzeli

İkisinin de zamanı gelmişti hemen kalkıp ödevleri yapayım,
Sabah iki makine çamaşır katlandı
Bir makine yıkandı asıldı
Oturma odası çocuk odası toplandı
Kahvaltı ve mutfak da tamam
Ödevleri yapıp kendimi dışarı atayım herkese hayırlı haftasonları

Günaydın çok güzel bir haftasonu olsun

Dün gece şehir dışından ailem geldi bu haftasonu biraz tembellik yapabilirim bilginize

Bugün ki görevi eşime yıkayım hemen şuan evi süpürüyor sonra bir güzel temizlesin süpürgeyi

Selam kızlar
Arada okuyorum burayı düzenli takılmasam da haftasonu gaza gelmek için arayıp bulup okuyorum

Hala hiçbir iş yapmadım yazık bana
Şimdi kalkıp çamaşır ve bulaşık makinesi çalıştırıcam, ortalığı toplayıp süpürcem. Hala enerjim kalırsa toz alıcam cam kenarlarını mobilya vs.
ama önce youtube’da bulduğum 7 dakikalık tembellikten kurtulma videosunu izlemeliyim.

Ben dogum gunu yapacagim benim kiza nego. 2 3 gundur onun hazirligi icindeyim. Evimi derledim topladim temizledim. Bugunume sus yapmaya harvayacagim. 1 yas cekimi icin fotografciyla gorusecegim. Insallah icime sinen bir cekim yapabiliriz.
Manevi odevi yapacagim ama. Buna ihtiyacim var

Ödevlere bayıldım. Gerçekten kendime hiç vakit kalmıyor. Kusura bakmayın. Bu ara foruma yazamadım. Çok yoğundum. Evi.hala yerleştirmekle meşgulum. Koliler çok şükür yeni bitti.

Bu ara çok tükendiğimi hissediyorum. Hep bir şeylere yetişme telaşı.

Geçen yabancılarla yapılan bir röportaj izledim.. Türk Kadınları ile ilgili ne düşünüyorsunuz diye. Genel cevap" aşırı becerikliler. Çok güzel yemek yapıp ev temizliyorlar. Çocuklarına kendilerini adıyorlar. "
Kendilerine bakıyorlar diyen yok. onlar da çözmüş bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…