Allah razı olsun canım sağol
Akşam 8. Ama benimki beş aylık senin ki kaç ayliktiHangi 8 canım
En son artık havada yürüyormusum gibi hissediyordum,dengem kalmamıştı. Bide sekine duası açıp dinletiyorlarmis. Ama gün içinde uykusunu alırsa gece uyumuyor benimkideHangi 8 canım
Ben akşam 9.30 da uyutuyorum yani uyutmaya çalışıyorum gece 10.550 kere kalkıyoruz niye bilmemAkşam 8. Ama benimki beş aylık senin ki kaç aylikti
Sekine hmm deneyeyim ben de ashabı keyf isimleri yatağa asılınca diye duydum ama yapmadımEn son artık havada yürüyormusum gibi hissediyordum,dengem kalmamıştı. Bide sekine duası açıp dinletiyorlarmis. Ama gün içinde uykusunu alırsa gece uyumuyor benimkide
Amin cümlemizinkiniAllah bağışlasın.
Kolay gelsinSelam kızlar
Arada okuyorum burayı düzenli takılmasam da haftasonu gaza gelmek için arayıp bulup okuyorum
Hala hiçbir iş yapmadım yazık bana
Şimdi kalkıp çamaşır ve bulaşık makinesi çalıştırıcam, ortalığı toplayıp süpürcem. Hala enerjim kalırsa toz alıcam cam kenarlarını mobilya vs.
ama önce youtube’da bulduğum 7 dakikalık tembellikten kurtulma videosunu izlemeliyim.
Tatlı telaşlarBen dogum gunu yapacagim benim kiza nego. 2 3 gundur onun hazirligi icindeyim. Evimi derledim topladim temizledim. Bugunume sus yapmaya harvayacagim. 1 yas cekimi icin fotografciyla gorusecegim. Insallah icime sinen bir cekim yapabiliriz.
Manevi odevi yapacagim ama. Buna ihtiyacim var
Kesinlikle çözmüşlerÖdevlere bayıldım. Gerçekten kendime hiç vakit kalmıyor. Kusura bakmayın. Bu ara foruma yazamadım. Çok yoğundum. Evi.hala yerleştirmekle meşgulum. Koliler çok şükür yeni bitti.
Bu ara çok tükendiğimi hissediyorum. Hep bir şeylere yetişme telaşı.
Geçen yabancılarla yapılan bir röportaj izledim.. Türk Kadınları ile ilgili ne düşünüyorsunuz diye. Genel cevap" aşırı becerikliler. Çok güzel yemek yapıp ev temizliyorlar. Çocuklarına kendilerini adıyorlar. "
Kendilerine bakıyorlar diyen yok.onlar da çözmüş bizi...
Şanslısın bugünGünaydın, anca gelebildim. Ben dün iki süpürgemi de temizleyip, hortum, boru, uçlar yıkamıştım. Hatta hala kurumamışlarDün maskelerimi de yapmıştım. Her ödevim yapılmış. Nego valla sayende evi dagitmamayi öğrendik kari-koca. Herseyi yatmadan katlayıp yerine koyuyoruz
Kolay gelsin
Tatlı telaşlarkolay gelsin canım
Kesinlikle çözmüşler
Şanslısın bugün
Ne güzel düzen sağlamışsınız
Bugünde böyle olsunBugün ne yaptım
Hiçbirşey
Eline sağlık canımyapılanlar ;
Akşamdan kalan meyve çekirdek bulaşıklarıni topladım
Güzel bir kahvaltı hazırladım
Bulaşıkları topladım
Çamaşır astım
Katlanacakalri katladim
Ütü yaptım
Evi supurdum
Viledayla sildim
Televizyon sehpa ayna tozlarını aldım
Kitaplığı düzenledim
Mutfakta ki baharatliklari düzenledim
Çiçeklerimi suladim :)
Bulaşık makinesini bosalttim
Daha smdi oturdum
Seninde negom :)Eline sağlık canımbir sürü iş yapmışsın
Kilitle tabi durduğun kabahatSeninde negom :)
Süpürgenin belli bir bölümünden sornasini eşim tuttu
Artık viledagi da ona kilitleyeyim.bari
Bildiğimiz çamaşır yumuşatıcısı mi negoBu arada evin güzel kokması ile ilgili yazmıştınız, sağlıklı değil tabi ki ama halıları fırçalarken yumuşatıcılı su püskürttüm halılara, hem güzel koktu hem de halılar da ki kir gitti, fırça da siyah dşyah tüyler toplandı. Bunu sirkeli suyla da yapıyorum arada.
Birde koltuk, halı, perdeye de püskürtüyorum bu sudan. Dışardan gelen mis gibi kokuyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?