Düzenli Evimiz & Hayatımız

Masallah sahalara geri döndün

Yarin başlıyorum denemeye bir de sen halıyi fircalayip öyle mi süpürüyorsun. Ben süpürüyorum, fırçalıyorum ve tekrar supuruyorum

Son aylarima sakliyorm o isi
Benimki taktı üçüncüye, sabah küçüğü örgütlemiş, anne biz babamla konuştuk kardeşim olmasına karar verdik diyor
Babana söyle avucunu yalasın, annen istemiyor dedim gitti söyledi, nee ne demek avucunu yalasın diyor oğlum da anne sen karışamazsın bize biz babamla karar verdik olacak diyor
Kim doğuracaksa, çocuk aklı

De ki ; babana şöyle çok istiyorsa Amerika'ya gitsin dövüşün orda erkekler dogurabiliyormus

Ayy nego yapma.yapma.smdiden bıktım ikisiyle zor baş ediyirm ev işiyle falan bu doğunca napicam hiç bilmiorm inan

De ki ; babana şöyle çok istiyorsa Amerika'ya gitsin dövüşün orda erkekler dogurabiliyormus

Ayy nego yapma.yapma.smdiden bıktım ikisiyle zor baş ediyirm ev işiyle falan bu doğunca napicam hiç bilmiorm inan
Rabbim isteyenlere versin çok içten dua ediyorum, bizimkilere sağlık hayırlı uzun ömür versin
Benim şartlarım var, onu da gözü kesmiyor, o yüzden benden bu kadar

Rabbim isteyenlere versin çok içten dua ediyorum, bizimkilere sağlık hayırlı uzun ömür versin
Benim şartlarım var, onu da gözü kesmiyor, o yüzden benden bu kadar
Bende geçen dedm doğum hediyesi alırsın bı profesyonel fotoğraf makinesi neee o nerden çıktı diyor
Dedim üçüncüyü doguriyorm cogaltiyorm seni bı foto makinesine layık değil miyim diyirm
Gülüyor

Negom geçmiş olsun sabah kalktım temizleri bulaşık makinesinden boşalttım çocuklara kurabiye yaptım kirlileri makineye dizdim şimdi öğlene kadar bi mesleki toplantı var ona katılıcam öğlen eve gelince yazarım yaptıklarımı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…