Son aylarima sakliyorm o isiKilitle tabi durduğun kabahat
Ben bugün neler yaptım
Ablam aradı sana gelicem diye
Kahvaltı hazırlarken Ispanak yıkadım
Kahvaltı yaptık
Evi, yatakları topladım
Wc temizledim
Banyo temizledim
Mutfağı topladım
Halıları fırçaladım
Evi süpürdüm
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Ablamgil için :
Brokoli salatası
Yoğurtlu pancar salatası
Mercimek köftesi
Yoğurtlu kus kus
Ekmek pizzası
Sütlaç yaptım, patatesli pide de vardı
Onlar gidince mutfağı topladım
Ispanak pişiricem
Çamaşır asıcam
Yavaş yavaş yapıyorum artık canım, bütün işleri kısa zaman dilimine sığdırmıyorum, zamana yayıyorum. Hala tam iyileşmemişim, boğazım ağrımaya başladı yineMasallahsahalara geri döndün
Bu arada evin güzel kokması ile ilgili yazmıştınız, sağlıklı değil tabi ki ama halıları fırçalarken yumuşatıcılı su püskürttüm halılara, hem güzel koktu hem de halılar da ki kir gitti, fırça da siyah dşyah tüyler toplandı. Bunu sirkeli suyla da yapıyorum arada.
Birde koltuk, halı, perdeye de püskürtüyorum bu sudan. Dışardan gelen mis gibi kokuyor diyor
Yavaş yavaş yapıyorum artık canım, bütün işleri kısa zaman dilimine sığdırmıyorum, zamana yayıyorum. Hala tam iyileşmemişim, boğazım ağrımaya başladı yine
Benimki taktı üçüncüye, sabah küçüğü örgütlemiş, anne biz babamla konuştuk kardeşim olmasına karar verdik diyorSon aylarima sakliyorm o isi
Önce fırça sonra süpürge canımYarin başlıyorum denemeyebir de sen halıyi fircalayip öyle mi süpürüyorsun. Ben süpürüyorum, fırçalıyorum ve tekrar supuruyorum
Önce fırça sonra süpürge canım
De ki ; babana şöyle çok istiyorsa Amerika'ya gitsin dövüşün orda erkekler dogurabiliyormusBenimki taktı üçüncüye, sabah küçüğü örgütlemiş, anne biz babamla konuştuk kardeşim olmasına karar verdik diyor
Babana söyle avucunu yalasın, annen istemiyor dedimgitti söyledi, nee ne demek avucunu yalasın diyor oğlum da anne sen karışamazsın bize biz babamla karar verdik olacak diyor
Kim doğuracaksa, çocuk aklı
Rabbim isteyenlere versin çok içten dua ediyorum, bizimkilere sağlık hayırlı uzun ömür versinDe ki ; babana şöyle çok istiyorsa Amerika'ya gitsin dövüşün orda erkekler dogurabiliyormus
Ayy nego yapma.yapma.smdiden bıktım ikisiyle zor baş ediyirm ev işiyle falan bu doğunca napicam hiç bilmiorm inan
Bende geçen dedm doğum hediyesi alırsın bı profesyonel fotoğraf makinesi neee o nerden çıktı diyorRabbim isteyenlere versin çok içten dua ediyorum, bizimkilere sağlık hayırlı uzun ömür versin
Benim şartlarım var, onu da gözü kesmiyor, o yüzden benden bu kadar
Sonunda kuzuuuu
E yani hediyesiz olur muBende geçen dedm doğum hediyesi alırsın bı profesyonel fotoğraf makinesi neee o nerden çıktı diyor
Dedim üçüncüyü doguriyorm cogaltiyorm seni bı foto makinesine layık değil miyim diyirm
Gülüyor
Etiket yaparım artıkSonunda kuzuuuu
Diğer ikisinde almadığı içinE yani hediyesiz olur mu
Etiket yaparım artık
Gözün aydın
Tamam canım sağolE yani hediyesiz olur mu
Etiket yaparım artık
Gözün aydın
Negom geçmiş olsun sabah kalktım temizleri bulaşık makinesinden boşalttım çocuklara kurabiye yaptım kirlileri makineye dizdim şimdi öğlene kadar bi mesleki toplantı var ona katılıcam öğlen eve gelince yazarım yaptıklarımı....Tamam canım
Geçmiş olsun negoGünaydın kızlar, ben yine hastayım boğazım şişti tekrar. Yarın sabah kbb ye gidicem.
Çok gelemem merak etmeyin.
Bugün ödev yok. Siz hamaratlığınızı gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?