Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar, ben yine hastayım boğazım şişti tekrar. Yarın sabah kbb ye gidicem.
Çok gelemem merak etmeyin.
Bugün ödev yok. Siz hamaratlığınızı gösterin

Geçmiş olsun. Niye iyileşemedin sen. Geçen sefer gitmemiş miydin doktora. Sorun sadece boğazındaysa adaçayıyla gargara yap rahatlatır seni.

Geçmiş olsun nego
Geçmiş olsun. Niye iyileşemedin sen. Geçen sefer gitmemiş miydin doktora. Sorun sadece boğazındaysa adaçayıyla gargara yap rahatlatır seni.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah toparlanirsin
Çok sağolun, öğleni zor ettim, eşim hadi acile dedi gittik. Yine enfeksiyon, önceki ilaçları söyledim o artık etki etmiyor dedi, kime inanacağımı şaşırdım.
Yeni ilaçlar yazdı, mutlaka kbb uzmanına görün dedi, sabah bir aksilik çıkmazsa gidicem inşaallah.
Ben kolay kolay hasta olan olsam bile ayakta geçiren biriydim, niye böyle oldum hiç bilmiyorum, keyfim kalmadı cidden.
Şimdi zorla çorba içiyorum, paça çorbası aldı eşim. İnşaallah şifa olur.
Lütfen dua edin, ruhen yıprandım hastalık yüzünden

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun tam iyilesemeden iş falan yapma bünyen zayıf düşmüş demekki dua edicem yat dinlen kalırsa kalsın işler.

Bademcik biraz zor geçiyor. İğne falan verse keşke çabuk toparlanirdin. Unutursun inşallah bu günlerinide. Rabbim şifa versin inşallah

Negom merhaba bizim şirkette bi sıkıntı olmuştu ya hani savunma yazmak zorunda kaldım... sabahki moralim gitti savunma yazarken sadece Sofra hazırlayabildim ailece yemek yedik uzun oturup. Annemle karşılıklı sohbet ettik moral bozukluğundan ne iş ne spor yapabildim su bile içemedim
Cuma yardımcı gelip evin genel temizliğini yapmıştı Allah’tan geçen hafta da çarşafları değiştirmiştim
Ayrıca boğazım ağrıyor keyifsizim. Yatıp uyuyayım da geçsin, unutayım herşeyi....

çok geçmiş olsun Negom artık geçsin gitsin çok yıprattı seni

Canım çok üzüldüm, savunmadan sonra ne olacak peki?
Çook çok geçmiş olsun sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…