Daha dün sildim iç dış buzluk16 Aralık Ödevi
Buzdolabı silmek
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Yaa neden bozuldu ki, kötü olmuş :/Daha dün sildim iç dış buzluk
Ama bil bakalım noldu
Buzdaolabim.bozuldu
Sabah çocuklarla hengame oldu, çok terledim gece boyu sabah da öyle. Duşa girecektim o bile kaldı. Yarın sabaha kadar bekliyim diyorum canım çünkü bu ilaçlar iyi geldi, öbür ilaçlar gibi değil, ağrım çok azaldıGünaydın kızlar ❤Nego doktora gittin mi
Hiç bilmiyorm soğutmuyorYaa neden bozuldu ki, kötü olmuş :/
İnşallah iyi olursun canım. Bikaç güne duzelmezsen git ama. Doktoruna denk gelcen diyolar ya doğru demek. Bazısı hiç tedavi edemiyorSabah çocuklarla hengame oldu, çok terledim gece boyu sabah da öyle. Duşa girecektim o bile kaldı. Yarın sabaha kadar bekliyim diyorum canım çünkü bu ilaçlar iyi geldi, öbür ilaçlar gibi değil, ağrım çok azaldı
Buzlugu bozmuş olabilir misin. Benimkide bı kere öyle olmuştuHiç bilmiyorm soğutmuyor
Servis cagircaz artik
16 Aralık Ödevi
Buzdolabı silmek
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Kötü olmuş, buzluk da bir şeyler varsa çözülmese bariHiç bilmiyorm soğutmuyor
Servis cagircaz artik
Bakalım geçmezse gidicem ona daDün gitmişsin yeni okudum kbb ne diycek bakalım
Ya ilki aile hekimiydi benim 10 gün kullanmam gereken ilaca 5 gün yeter dedi, eşime geçmedi bak iyileşmedim dedim, aile hekimini tanıyor, c vitamini alsın demiş, ne alaka dedim boğaz hala ağrıyor. Sonuç olan bana oldu Kocamın aile hekimi inadı doktorun yanlış ilacıİnşallah iyi olursun canım. Bikaç güne duzelmezsen git ama. Doktoruna denk gelcen diyolar ya doğru demek. Bazısı hiç tedavi edemiyor
Sürekli olsa mutlaka bende iyice araştırırım ama 12 yıllık evliliğim de bu ikinci boğaz ağrım böyle şiddetli, ilkine 10 yıl oldu yani. Bu yıl salgın fena, herkes iki üç defa antibiyotik kullanıyor, çevremde hep öyle oldular. Sivas a bu mevsimde yağmur yağıyor, karın çoktan yağması lazımdıYa benim annemde feci grip olurdu bademcik faranjit karışırdı konuşamaz sesi giderdi.
Komşu aile hekimi diyim zatüre aşısı önerdi anneme ondan sonra hamdolsun hafif grip oluyo. Alerji ilacıda kullanıyo onu kullanmasa daha fena oluyo. Doğru teşhis edildimi çabuk sonuç alınıyoda işte zor her zaman.
Sürekli olsa mutlaka bende iyice araştırırım ama 12 yıllık evliliğim de bu ikinci boğaz ağrım böyle şiddetli, ilkine 10 yıl oldu yani. Bu yıl salgın fena, herkes iki üç defa antibiyotik kullanıyor, çevremde hep öyle oldular. Sivas a bu mevsimde yağmur yağıyor, karın çoktan yağması lazımdı
10 derece de Sivas, şaka gibi, eksi 10 olması lazımdı şimdi17 derecydi burası iki gündür insan üzülüyor üşümediği için
Geçen hafta silmiştim16 Aralık Ödevi
Buzdolabı silmek
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
Çocukluğum, gençliğim bronşitle geçti, hep penisilin iğne olurdum, ondan sonra ama birden kesildi bronşit. Yatağa düşecek kadar hasta olan bir insan hiç olmadım, o yüzden kendime şaşırıyorum, bağışıklığım çöktü galiba iyice, bilemiyorum
Burası 17 dereceyi dün. Mevsimler şaştı bahar başı gibi hava. Geçmiş olsun17 derecydi burası iki gündür insan üzülüyor üşümediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?