Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar ❤ Nego doktora gittin mi
Sabah çocuklarla hengame oldu, çok terledim gece boyu sabah da öyle. Duşa girecektim o bile kaldı. Yarın sabaha kadar bekliyim diyorum canım çünkü bu ilaçlar iyi geldi, öbür ilaçlar gibi değil, ağrım çok azaldı

İnşallah iyi olursun canım. Bikaç güne duzelmezsen git ama. Doktoruna denk gelcen diyolar ya doğru demek. Bazısı hiç tedavi edemiyor

Hiç bilmiyorm soğutmuyor
Servis cagircaz artik
Kötü olmuş, buzluk da bir şeyler varsa çözülmese bari
Dün gitmişsin yeni okudum kbb ne diycek bakalım
Bakalım geçmezse gidicem ona da
İnşallah iyi olursun canım. Bikaç güne duzelmezsen git ama. Doktoruna denk gelcen diyolar ya doğru demek. Bazısı hiç tedavi edemiyor
Ya ilki aile hekimiydi benim 10 gün kullanmam gereken ilaca 5 gün yeter dedi, eşime geçmedi bak iyileşmedim dedim, aile hekimini tanıyor, c vitamini alsın demiş, ne alaka dedim boğaz hala ağrıyor. Sonuç olan bana oldu Kocamın aile hekimi inadı doktorun yanlış ilacı

Ya benim annemde feci grip olurdu bademcik faranjit karışırdı konuşamaz sesi giderdi.
Komşu aile hekimi diyim zatüre aşısı önerdi anneme ondan sonra hamdolsun hafif grip oluyo. Alerji ilacıda kullanıyo onu kullanmasa daha fena oluyo. Doğru teşhis edildimi çabuk sonuç alınıyoda işte zor her zaman.

Sürekli olsa mutlaka bende iyice araştırırım ama 12 yıllık evliliğim de bu ikinci boğaz ağrım böyle şiddetli, ilkine 10 yıl oldu yani. Bu yıl salgın fena, herkes iki üç defa antibiyotik kullanıyor, çevremde hep öyle oldular. Sivas a bu mevsimde yağmur yağıyor, karın çoktan yağması lazımdı

Çocukluğum, gençliğim bronşitle geçti, hep penisilin iğne olurdum, ondan sonra ama birden kesildi bronşit. Yatağa düşecek kadar hasta olan bir insan hiç olmadım, o yüzden kendime şaşırıyorum, bağışıklığım çöktü galiba iyice, bilemiyorum

17 derecydi burası iki gündür insan üzülüyor üşümediği için

2 senede bir tutar benide bademcik böyle yatağa düşücek şekilde allah beterinden korusun.
İnş bugün daha iyi olursun

Günaydınlar güzel bir hafta olsun

Ben dün buzdolabını silmiştim bugun ütü yapayım en iyisi

Nego geçmiş olsun mevsimler resmen kaydı oda hastalık oranını artırıyor. Bizim şehre de kar çoktan yapmalıydı ama yağmur bile yağsam mı diye düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…