Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sürekli kontrol halindeuim artiik
İns düzelir hemen

Burası 17 dereceyi dün. Mevsimler şaştı bahar başı gibi hava. Geçmiş olsun Nego
Merhaba. Bende gelemiyorum pek,işlerimi ufak ufak yapıyorum. Geniz akıntısı+tek taraflı boğaz ağrısı haplar faydasız. Nego sanada geçmiş olsun.
Nego cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin cabucak. kac gundur giremiyordum aynen bende cok kotuyum
Çok sağolun hanımlar size de çok geçmiş olsun

hele bunlar dökülüyo yaa geçmiş olsun ikinizede
Sağol canım oğlana geçirmemek için baya uğraşıyorum. Ne hastayım ne değilim değişik bir hal. Ama yutkunurken anam ağlıyor. Çocuklarda aynı,sesleri kısık gibi,hafif öksürük ve nezle... havalar hepimizi mahvetti

Selam tekrardan. Geçmiş olsun tüm hastalara. Benimde ufak oğlan hasta. Burun akıntısı öksürük başladı geçen sene çok çektik bu konuda alerjik astımı var hemen ciğere iniyor hastanede yatmalık oluyordu. Bu sene biraz daha iyi atlatıyor gibi bakalım bunu da atlatırsak çok iyi olucak.

Bende tekrar başlim temizlik olayına yoksa hiç başlayamıycam.

Sabah kahvatıdan sonra kızımı yıkadım, kurabiye yaptım.
Sonra Aksama kadar oturdum demin birden kalktımm bulaşıklardan başladım evde tencere bardak kalmamıştı artık :/ makineyi calıstırdım
Wc çöpünü atip yıkadım.
Banyoyu toplayip sildim.
Çamaşır attım makineye.
3 gündür bnde yutkunurken cok acıyor boğazım. Evde aldı başını gidiyor. Bugün iyiyim ama. Gece halledicem temizliği tüm odaların toplanması lazım oyy ooyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…