Sürekli alarm ötüyor bir kaç gündür dereceleri düşüyorBuzlugu bozmuş olabilir misin. Benimkide bı kere öyle olmuştu
Sürekli kontrol halindeuim artiikKötü olmuş, buzluk da bir şeyler varsa çözülmese bari
Bakalım geçmezse gidicem ona da
Ya ilki aile hekimiydi benim 10 gün kullanmam gereken ilaca 5 gün yeter dedi, eşime geçmedi bak iyileşmedim dedim, aile hekimini tanıyor, c vitamini alsın demiş, ne alaka dedim boğaz hala ağrıyor. Sonuç olan bana oldu Kocamın aile hekimi inadı doktorun yanlış ilacı
Burası 17 dereceyi dün. Mevsimler şaştı bahar başı gibi hava. Geçmiş olsunNego
Günaydınlar güzel bir hafta olsun
Ben dün buzdolabını silmiştim bugun ütü yapayım en iyisi
Nego geçmiş olsun mevsimler resmen kaydı oda hastalık oranını artırıyor. Bizim şehre de kar çoktan yapmalıydı ama yağmur bile yağsam mı diye düşünüyor
Merhaba. Bende gelemiyorum pek,işlerimi ufak ufak yapıyorum. Geniz akıntısı+tek taraflı boğaz ağrısı haplar faydasız.Nego sanada geçmiş olsun.
Çok sağolun hanımlarNego cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin cabucak. kac gundur giremiyordum aynen bende cok kotuyum
vallahi dokuluyoruzhele bunlar dökülüyo yaageçmiş olsun ikinizede
48 saat kapatıp tekrar açıyorlar bazısı düzeliyor. Bir nevi reset oluyorSürekli alarm ötüyor bir kaç gündür dereceleri düşüyor
Hiç ellemem aslnda alarmı kapatıp derecesini düzeltip gidiyordum dün farkettim sogutmadigini
Bir de öyle deneyelim48 saat kapatıp tekrar açıyorlar bazısı düzeliyor. Bir nevi reset oluyor
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin yeni gördümvallahi dokuluyoruzcok tesekkur ederim bu kiş zor gecicek
Sağol canım oğlana geçirmemek için baya uğraşıyorum. Ne hastayım ne değilim değişik bir hal. Ama yutkunurken anam ağlıyor. Çocuklarda aynı,sesleri kısık gibi,hafif öksürük ve nezle... havalar hepimizi mahvettihele bunlar dökülüyo yaageçmiş olsun ikinizede
Allah razi olsun canmGeçmiş olsun canım Allah şifa versin yeni gördüm
Benim de böyle oldu termostatı bozulmuşSürekli alarm ötüyor bir kaç gündür dereceleri düşüyor
Hiç ellemem aslnda alarmı kapatıp derecesini düzeltip gidiyordum dün farkettim sogutmadigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?