- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Yok biz ardarda yapıcaz cnm tüp bebek raporu çıkmasi için devlet raporlu olması için yani doktorumla böyle planladık normlde bize aşılama onermiyolardi zaten ama tüp bebek için zorunluudu1 ay ara veriliyor canım
Teşekkür ederim ablacımU UcanSupurge geçmiş olsun
Buzdolabım ağlıyor beni temizle diye2 mart ödevi
Buzdolabı düzenlemek.
Saklama kaplarını düzenlemek.
Başörtüsü kullananlar koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Benim toplamam lazımBugün pek bir enerjiiiim
Önce odevleri,yemeği yapayim sonra normal temizlik başlasin ☻
Ben bir kismini toparladim sabah hadi 1 saat cikalimBenim toplamam lazım
Teşekkür ederim canım
Veerr mehteriGazım bitti
Bacım ne sen sor ne ben söyleyeyim uzunca bir hikayeJES geçmiş olsun nasıl çaldırdın :/
canın sağolsun canımBacım ne sen sor ne ben söyleyeyim uzunca bir hikaye
Sorduydum emma sen bilirsinBacım ne sen sor ne ben söyleyeyim uzunca bir hikaye
Aldım canım bende telefon ama içi sıfırlandı ona rahat 2 gün ağladım çünkü bebemin bilgisayara almadığım biraz fotosu vardıcanın sağolsun canım
Ya bebeyle dışardaydık biri aldı ama geri aldık. İçi gitti işte ona üzülüyorum sadece.Sorduydum emma sen bilirsiniyisiniz demi oğlun nasıl
Benimde başıma geldi çalımadı ama kızımın çoğu fotosu laptoptaydı sıfırlanınca gitti çok üzülmüştüm seni anlıyorumAldım canım bende telefon ama içi sıfırlandı ona rahat 2 gün ağladım çünkü bebemin bilgisayara almadığım biraz fotosu vardı
Valla fesleğen bu çocukla beraber bende yeniden büyüyorum sanki. Yav annelik gerçekten çok zormuş. Aman hastalanmasın aman aç kalmasın aman iyi olsun aman neyi var diye diye 3 ay geçti 4 e geliyoruz. Bir günü bir gününü tutmuyor hiç anlamadım. Bir gün ağlar kucakta susar ertesi gün susmaz yürü der. Bir gün sarılır uyur ertesi gün darlandım derSorduydum emma sen bilirsiniyisiniz demi oğlun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?