Süpürgecim çok geçmiş olsun eşine atlamışım benHoş geldin jes özlettin kendini
Sağolasın bonus can bebelere bulaşmaz inşallah ya tek korkum o açıkçası biz bi şekilde atlatırız Allah’ın izniyleSüpürgecim çok geçmiş olsun eşine atlamışım ben
Bende seni bekliyordum ev süpürülücek deseydin gelmezdiHocam beyim erken geliyomuş ne gereğa varsa işleri iptal ettim yemekteyim
Bende seni bekliyordum ev süpürülücek deseydin gelmezdi
İlk sayfada yazıyor genel kurallar canımMerhaba arkadaşlar bu topik kurallari neler, nasıl paylaşım yapıyorsunuz
Geçmiş olsun süpürge.Sağolasın bonus can bebelere bulaşmaz inşallah ya tek korkum o açıkçası biz bi şekilde atlatırız Allah’ın izniyle
Canım lahana sararak iyileşen çok kişi duydum. Denedin mi hiç?Yok olur mu öyle şey, ne kusuru. Siz de hastasınız zaten. Mastit teşhisi konuldu acildeki doktor tarafından. Ateş ondan kaynaklıymış ama bu kadar yükselmesi pek beklenen bir şey değilmiş.
Geçmiş olsun canım inşAllah hafif atlatır ve size bulaşmamıştırŞükür valla
Şükür canım iyiyim eşim pozitif sıramı bekliyorum kurbanlık mod
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar bu topik kurallari neler, nasıl paylaşım yapıyorsunuz
Bugünün ödevi ne ?
Geçmiş olsun canımHasta çocuklarını bile bile okula gönderenler gerçekten hiç mi kul hakkından korkmuyor!
Boğazım ağrıyor diyor küçük deli olucam ya hasta arkadaşlar var geliyor dedi. Bu kaçıncı hastalık yoruldum ben artık...
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun süpürge.
İnşallah canım evet o çocuk odasında takılıyorGeçmiş olsun canım inşAllah hafif atlatır ve size bulaşmamıştırOdaları ayırdınız değil mi
Sağolasın canım
Merhaba arkadaşlar bu topik kurallari neler, nasıl paylaşım yapıyorsunuz
Merhaba ilk sayfada kurallar yazıyorBugünün ödevi ne ?
Ödev bu2 mart ödevi
Buzdolabı düzenlemek.
Saklama kaplarını düzenlemek.
Başörtüsü kullananlar koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Geçmiş olsun canımBugün
Ödevleri yaptım
Camasir makinesini sildim
Evi topladim nevresim degistirdim
Banyoyu sildim lavobolari ovdum
Çop kovasini yikadim
Mutfagi süpürüp sildim istedigim gibi olmadi migren tuttu ilac almak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?