Aynen efocum cana gelmesin de malın yeri doluyor bir şekildeBenimde başıma geldi çalımadı ama kızımın çoğu fotosu laptoptaydı sıfırlanınca gitti çok üzülmüştüm seni anlıyorum
Sağlık olsun artık
İlk 6ay pek bir düzenleri olmuyor zaten 6.aydan sonra biraz alışkanlık edinmeye başlıyorlar. Dediğin gibi can sağlığı olsun tek çok çabuk büyüyorlarValla fesleğen bu çocukla beraber bende yeniden büyüyorum sanki. Yav annelik gerçekten çok zormuş. Aman hastalanmasın aman aç kalmasın aman iyi olsun aman neyi var diye diye 3 ay geçti 4 e geliyoruz. Bir günü bir gününü tutmuyor hiç anlamadım. Bir gün ağlar kucakta susar ertesi gün susmaz yürü der. Bir gün sarılır uyur ertesi gün darlandım dervalla devreler yandı. Her gün kahvaltı ettiğimi unutuyorum yarım yamalak yarı ayakta zeytin ekmek yutuyorum. Tek iyi olsun da amaaan elbet büyüyorlar geçiyor zaman su gibi. Allah can sağlığı versin
Yine bir çarşamba ve buzdolabı ödevi canımsın2 mart ödevi
Buzdolabı düzenlemek.
Saklama kaplarını düzenlemek.
Başörtüsü kullananlar koyduğumuz yeri düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Nego bonus bana küstüsen şahitsin dün girdim ilk dakika sana yazdım diğer mesajlara baktım, hatta sana da yazdım bildirimlere baktım birazdan cevap vereceğim dedim sonra pat diye çıktım. O sanıyor ki ben gördüm girdim bakıyorum cevap vermedim. bebe uyurken yazarım dedim bonboooooon Bonus zaten bildirimde sen nego vardınız niye böyle yapıyon bana
Sen beni varya nasıl deli gibi seviyonAzcık küsüp gelicem
Yanlaya yanlayaYatıp dinlenmiş kalkıp işe başlamak üzereyimdir
Moladayim ben 15.00 de kalkalım mı ☻
Moladan önce iş ettin he miMoladayim ben 15.00 de kalkalım mı ☻
Moladan önce iş ettin he mi
En sonda dili çıkan biri geliyor bak o benim
Ağlatma çooocuğuBuzdolabım ağlıyor beni temizle diye
Nego bonus bana küstüsen şahitsin dün girdim ilk dakika sana yazdım diğer mesajlara baktım, hatta sana da yazdım bildirimlere baktım birazdan cevap vereceğim dedim sonra pat diye çıktım. O sanıyor ki ben gördüm girdim bakıyorum cevap vermedim. bebe uyurken yazarım dedim bonboooooon Bonus zaten bildirimde sen nego vardınız niye böyle yapıyon bana
Dövüşmeden oynanAzcık küsüp gelicem
Hoş geldin jes özlettin kendiniBacım ne sen sor ne ben söyleyeyim uzunca bir hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?