Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir rahat dur ya hu
Kızım nasıl oldu, senin parmak ne durumda
Vallahi bir şey yapmadım
Actigim konu ortopedi konusuymuş. Ondan ceza aldım.
Kızımın kolunu yarın açtıracağız inşallah da benim parmagim kırılmış.

Vallahi bir şey yapmadım
Actigim konu ortopedi konusuymuş. Ondan ceza aldım.
Kızımın kolunu yarın açtıracağız inşallah da benim parmagim kırılmış.
Yok artık konu yüzünden mi ban yedin, saçmalık ya millet neler açıyor hayret bir şey.
Ya kırılmış mı

Hoşgeldiniz bağyan

Yok artık konu yüzünden mi ban yedin, saçmalık ya millet neler açıyor hayret bir şey.
Ya kırılmış mı
Evet yani. Panik atak, anksiyete, ilk okul için de bölüm var ama herkes bdv ye açıyor. Aman çok da umursamadım zaten. Çünkü benimki bana yetti. Çok şükür alçıya almadılar. Parmağa demir taktilar, sadece ayakkabı giyemiyorum.

Bugün farkettigim evim kokusuyor. Büyük temizlik yapacam galiba kızlar. Bana katılacak gönüllü arıyorum. Birde nerden basliyayim bana biraz akıl biraz gaz lazim
Benimde başlamam lazım ama ne mümkün hastalık bir bitse. Mutfaktan başla bence, en çok ora oyalıyor
Size de geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım Mutfak bitmedi daha demek
Eline sağlık canım dikkat et hasta gibiysen terleyip de terini üstünde soğutma, aman aman
Neyse ki alçı yokmuş, çabuk geçer inşaallah canım, sadaka verin başınız gözünüz için
Nego sen nasıl oldun daha iyimisin?
Daha iyiyim canım, en azından katı gıda yiyebiliyorum acısada boğazım

Nego negom çiçeağam

Hele bana öğret bakim halı nasıl fırçalanır ?
Pif noktaları nelerdir?
İlk kez olacağı için çok heycanlıyım
İçim içime sığmıyor
Fırça mı aldın yoksa, çok duygulandım beee
Direk kuru kuru da olur veya sirkeli su yap ona batırıp da yapabilirsin, o zaman simsiyah oluyor fırça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…