- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Bir rahat dur ya huBir saat oldu daha
Vallahi bir şey yapmadımBir rahat dur ya hu
Kızım nasıl oldu, senin parmak ne durumda
Yok artık konu yüzünden mi ban yedin, saçmalık ya millet neler açıyor hayret bir şey.Vallahi bir şey yapmadım
Actigim konu ortopedi konusuymuş. Ondan ceza aldım.
Kızımın kolunu yarın açtıracağız inşallah da benim parmagim kırılmış.
Selam tekrardan. Geçmiş olsun tüm hastalara. Benimde ufak oğlan hasta. Burun akıntısı öksürük başladı geçen sene çok çektik bu konuda alerjik astımı var hemen ciğere iniyor hastanede yatmalık oluyordu. Bu sene biraz daha iyi atlatıyor gibi bakalım bunu da atlatırsak çok iyi olucak.
Bende tekrar başlim temizlik olayına yoksa hiç başlayamıycam.
Vallahi bir şey yapmadım
Actigim konu ortopedi konusuymuş. Ondan ceza aldım.
Kızımın kolunu yarın açtıracağız inşallah da benim parmagim kırılmış.
Evet yani. Panik atak, anksiyete, ilk okul için de bölüm var ama herkes bdv ye açıyor. Aman çok da umursamadım zaten. Çünkü benimki bana yetti. Çok şükür alçıya almadılar. Parmağa demir taktilar, sadece ayakkabı giyemiyorum.Yok artık konu yüzünden mi ban yedin, saçmalık ya millet neler açıyor hayret bir şey.
Ya kırılmış mı
Sağol canım. Bir hafta oldu. Kırıldığını düşünmemiştim ama morarmaya başlayınca gittim ki kırılmış maalesef.Parmağın ne zaman kırıldı kız ya geçmiş olsun
Sağol canım. Bir hafta oldu. Kırıldığını düşünmemiştim ama morarmaya başlayınca gittim ki kırılmış maalesef.
Benimde başlamam lazım ama ne mümkün hastalık bir bitse. Mutfaktan başla bence, en çok ora oyalıyorBugün farkettigim evim kokusuyor. Büyük temizlik yapacam galiba kızlar. Bana katılacak gönüllü arıyorum. Birde nerden basliyayim bana biraz akıl biraz gaz lazim
Size de geçmiş olsun canımSelam tekrardan. Geçmiş olsun tüm hastalara. Benimde ufak oğlan hasta. Burun akıntısı öksürük başladı geçen sene çok çektik bu konuda alerjik astımı var hemen ciğere iniyor hastanede yatmalık oluyordu. Bu sene biraz daha iyi atlatıyor gibi bakalım bunu da atlatırsak çok iyi olucak.
Bende tekrar başlim temizlik olayına yoksa hiç başlayamıycam.
Eline sağlık canımBugün ne yaptım
Balkonu süpürdüm aslında yıkayacaktım ama oğlan durmadı
2 makine çamaşır astım
2 makine bebek kıyafeti katladım (ütüler var daha )
Tezgahın altındaki dolapları iç dış silip düzenledim
Eline sağlık canımSabah kahvatıdan sonra kızımı yıkadım, kurabiye yaptım.
Sonra Aksama kadar oturdumdemin birden kalktımm bulaşıklardan başladım evde tencere bardak kalmamıştı artık :/ makineyi calıstırdım
Wc çöpünü atip yıkadım.
Banyoyu toplayip sildim.
Çamaşır attım makineye.
3 gündür bnde yutkunurken cok acıyor boğazım. Evde aldı başını gidiyor. Bugün iyiyim ama. Gece halledicem temizliği tüm odaların toplanması lazım oyy ooyy
Neyse ki alçı yokmuş, çabuk geçer inşaallah canım, sadaka verin başınız gözünüz içinEvet yani. Panik atak, anksiyete, ilk okul için de bölüm var ama herkes bdv ye açıyor. Aman çok da umursamadım zaten. Çünkü benimki bana yetti. Çok şükür alçıya almadılar. Parmağa demir taktilar, sadece ayakkabı giyemiyorum.
Daha iyiyim canım, en azından katı gıda yiyebiliyorum acısada boğazımNego sen nasıl oldun daha iyimisin?
Fırça mı aldın yoksa, çok duygulandım beeeNego negom çiçeağam
Hele bana öğret bakim halı nasıl fırçalanır ?
Pif noktaları nelerdir?
İlk kez olacağı için çok heycanlıyım
İçim içime sığmıyor
Fırça mı aldın yoksa, çok duygulandım beee
Direk kuru kuru da olur veya sirkeli su yap ona batırıp da yapabilirsin, o zaman simsiyah oluyor fırça
Inşallah yaaa. Rabbim beterinden korusunBununla geçmiş olsun
Allah razı olsun.Neyse ki alçı yokmuş, çabuk geçer inşaallah canım, sadaka verin başınız gözünüz için
BilmiyorumCanım çok üzüldüm, savunmadan sonra ne olacak peki?
Çook çok geçmiş olsun sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?