- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Bir düzene giremedim koranadan sonraHe dünkü sarmada var biraz. Sen niye öyle astin suratini? Karadeniz ağzıyla oki oni
İlk defa böyle Bi test gördüm icindeki kaymış biraz o yüzdenNegatif bu canım niye tekrarlamak istedin
Ne oldu canımOff moralim çok bozuk kızlar hiç iyi değilim..
Hayırdır canımOff moralim çok bozuk kızlar hiç iyi değilim..
Bende yeni toparlaniyorum insallah duzelirsin kisa zamandaBir düzene giremedim koranadan sonra
Hayirdır insallahOff moralim çok bozuk kızlar hiç iyi değilim..
Aslında gayet iyim ama galiba bu hastalık piskolojiyide etkiliyorBende yeni toparlaniyorum insallah duzelirsin kisa zamanda
Ama bu çok güzel yaaYolumun üstüne koymasalar sorun yok işte yolumun üstüne koyuyolar
Hiç nergisim olmamıştı türkü söylerim ben buna
Vay vay nergiso
Ağzi burni yesin o
Küçük balkon kirlenmiş
Koyver bonus yıkasın o
Ahahhaha annemin demesine göre canın bir şey çekip yiyemedigin zaman olurmuşBen demiştim bunu mimesisememem çok şişerdi benim hop atardım sabunu
Tenha çeşmeTenha çeşme arkadaş cam silmiş yeni boynu düzeldi.
Silincek benim komple ev zaten önce mutfaga girah
Hayırdır canım.Off moralim çok bozuk kızlar hiç iyi değilim..
İşi gücü bitirdim kahve içiyorum canım gel beraber olsunnapiyonuz temiz pak kadinlar
Sabahtan evi bir tur topladim
Kahvalti cay kahve fasli kaldirdim
Mutfagi temizledim yerlesecekler vardi sildim hallettim
Dolaplari yüzden bi sildim
Tüm evi diplice süpurdüm sildim
Camasir yikandi astim
Toz aldim
Esimin kiyafetlerini döktüm dolabi sildim düzenledim 9 parca ütü yaptım
Cocuklarin odada oyun hamuru yapismis onlari hallettim
Calisma masasini ayrintili sildim
Kullanilan seccadeleri yikadim astım
Mutfagin kucuk halisini attim makineye yikaniyor
3 kapi sildim
Wc yikadim havlulari degistirdim
Koltuklarda bir iki leke olmus onlari sildim
Disari ciktim geldim corba koydum
Mutfaga dokulenleri supurdum tekrar sildim
Nego musadenle bayilazaaaam ☻
Benim de günüm mutfakta geçti pişi yaptım yemedi küçük hanım iştahı yok pasta istedi tartta eti üç harfli vari bir şey yaptım yemek pilav derle topla sil topuklarım sızlıyorBizim camlara silokon cekildi evi toplayıp oturdum
Hestelikle baş ediyoruz canım eşim covid kızım da ateşli dünden sen nasılsın napıyorsun?napiyonuz temiz pak kadinlar
Eline sağlık canımBenim de günüm mutfakta geçti pişi yaptım yemedi küçük hanım iştahı yok pasta istedi tartta eti üç harfli vari bir şey yaptım yemek pilav derle topla sil topuklarım sızlıyor
Niye öyle yordun kendini sende her an olabilirsin güçsüz kalma. Ateşi nasıl düştü mü?Benim de günüm mutfakta geçti pişi yaptım yemedi küçük hanım iştahı yok pasta istedi tartta eti üç harfli vari bir şey yaptım yemek pilav derle topla sil topuklarım sızlıyor
İşi gücü bitirdim kahve içiyorum canım gel beraber olsunEki Görüntüle 3019292
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?