Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hestelikle baş ediyoruz canım eşim covid kızım da ateşli dünden sen nasılsın napıyorsun?

çok geçmiş olsun canım ya bebisle sen nasılsınız inşallah çabuk atlatirlar
ben de iyiyim izin aldım evdeydim bugün ama anca yattim

Diyet grubundan beri tanıyorum.Gerek kibarlık naiflik eşin hassasiyeti gözüme çarpmıştı zaten.

Allah iste hepsi ayni anda olmuyor.Biri çok iyi biri yoran oluyor.İnsan idare etmeyi öğreniyor.

Ben emzirirken çok yaşamıştım ateşim çıkardı yataklara düşerdim. Bol bol masajda ise yarıyor tavsiyem
Gerçekten zormuş çok. Masaj yapıyorum ama enfeksiyon çok olunca ilaçsız iyileşmesi mümkün değilmiş.
Ağrı, sızı, ateş gibi beni güçten düşüren etkiler kalmadı lora. Antibiyotiğe devam.
Ya koca karı ilaçlarına inanır mısın bilmem ama ablamda böyle oldu. Sabun koymuştu rahatlattı dedi. Bildigimiz beyaz sabun. Çabucak geçer inşallah
Nego da söylemişti :)) Evde beyaz sabun yokmuş, çıkıp da alamadım kaldı öyle.
Önce sağlık canım nasip süt işi. Sen iyi ol da gerisi hallolur. Onun ağrısı çok fena olur zaten.
Öyle, haklısın nego. Ben iyileşmedikten sonra kızım da zebil olacak.
Ben demiştim bunu mimesise memem çok şişerdi benim hop atardım sabunu

İstiyor musun canım bebek?

Sağolun kızlar sormuşsunuz.Ailevi meseleler canım çok sıkkın Allah hayra çıkarsın.Bi kafa dağıtmak istedim sizlere bakıp çıktım.
Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah canım

Nego Bundan sonra harçlıkları biriktircem demiştim sana dimi?
Çiçekçiyi unuttum tabi artık bi dahakine

Bahhh bahhh bahhh istersen kucağıma bayıla bebiş hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…