Halsizlik, ateş durumu artık kalmadı nego. Kitle gittikçe büyüdüğü için dün tekrar gittim doktora. Bu sefer genel cerraha gittim. Kullandığım antibiyotik yetersizmiş, ek antibiyotik verdi. Günde 3000 mg kullanacağım. Bu süre zarfında sağ memeden emzirmeyecekmişim ama sol taraf olurmuş. Düzenli sağıp dökeceğim. Sütüm zaten günlerdir azdı, kayınvalide olayından sonra iyice azaldı. 30-40 ml ya var ya yok. Sütün kesilebilir hazırlıklı ol dedi doktor.Hastalar ne durumda?
@Limonsuzzcay nasıl oldunuz?
@UcanSupurge sende yoktur inşallah belirti?
mimesis nasıl oldun?
Ya koca karı ilaçlarına inanır mısın bilmem ama ablamda böyle oldu. Sabun koymuştu rahatlattı dedi. Bildigimiz beyaz sabun. Çabucak geçer inşallahHalsizlik, ateş durumu artık kalmadı nego. Kitle gittikçe büyüdüğü için dün tekrar gittim doktora. Bu sefer genel cerraha gittim. Kullandığım antibiyotik yetersizmiş, ek antibiyotik verdi. Günde 3000 mg kullanacağım. Bu süre zarfında sağ memeden emzirmeyecekmişim ama sol taraf olurmuş. Düzenli sağıp dökeceğim. Sütüm zaten günlerdir azdı, kayınvalide olayından sonra iyice azaldı. 30-40 ml ya var ya yok. Sütün kesilebilir hazırlıklı ol dedi doktor.
Çözüm hiç gitmemek sanırım. Uzak kalmak en iyisi. Hayatımın hatasını annemi lohusa bunalımında iken çağırmak oldu. Geldi 15 günde yıktı geçti 2 ay uzattı bunalımı. Memleketimi çöm özledim çok seviyorum onlar yüzünden gidemiyorum. Gideceğim bin şey düşünüyorum. Ne diyeyim şu hayatta ailesi iyi olanlar gerçekten 5-0 önde. Şu yaşa geldim hala anneme gidersem çocuğumun eşimin yediğim lokmanın hesabı yapılır diye gitmiyorum.Benimkiler 4-5 saatlik mesafede ama gidip gördükçe üzülüyorum daha da
Görsel çok tatlı ya huzur veriyorHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3018822
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
görmemisim uyanıktım ama ☻
Geldin miiiiiiğ
Selam ❤dün yıkadım nevresimler4 mart ödevi
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
İnşallah canım
Benimkiler 4-5 saatlik mesafede ama gidip gördükçe üzülüyorum daha da
İnşallah canım
Teşekkür ederim canım
Hele sene noldu bugünAnaaa yine okula gitmem lazımmış bilsem belgesi için bugün 2.50 ye yetişmeliyimbugün noldu böyle ya
Önce sağlık canım nasip süt işi. Sen iyi ol da gerisi hallolur. Onun ağrısı çok fena olur zaten.Halsizlik, ateş durumu artık kalmadı nego. Kitle gittikçe büyüdüğü için dün tekrar gittim doktora. Bu sefer genel cerraha gittim. Kullandığım antibiyotik yetersizmiş, ek antibiyotik verdi. Günde 3000 mg kullanacağım. Bu süre zarfında sağ memeden emzirmeyecekmişim ama sol taraf olurmuş. Düzenli sağıp dökeceğim. Sütüm zaten günlerdir azdı, kayınvalide olayından sonra iyice azaldı. 30-40 ml ya var ya yok. Sütün kesilebilir hazırlıklı ol dedi doktor.
Ben demiştim bunu mimesiseYa koca karı ilaçlarına inanır mısın bilmem ama ablamda böyle oldu. Sabun koymuştu rahatlattı dedi. Bildigimiz beyaz sabun. Çabucak geçer inşallah
Ne gülüyonuz ya ne diyim göğüs müBen demiştim bunu mimesisememem çok şişerdi benim hop atardım sabunu
Bitmiyor valla eve süpürge çekiyorum ardından oğlum bütün evde dolaşarak birseyler yiyir döküyor özellikle ekmek kırıntıları Bi oturarak yemesini öğretemedim.Bu iş niye bitmiyor ya
Göğüs değil ama memeNe gülüyonuz ya ne diyim göğüs mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?