- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kesinlikle öyle ben de özlüyorum kardeşlerimi küçükler çok kopuk bunda da onların etkisi büyük (son iki bekar olanlar) biz evli olanlar yine birbirimize destek oluyoruz arıyor soruyoruz hasta vs olsam annem babamdan çok o ikisi ararÇözüm hiç gitmemek sanırım. Uzak kalmak en iyisi. Hayatımın hatasını annemi lohusa bunalımında iken çağırmak oldu. Geldi 15 günde yıktı geçti 2 ay uzattı bunalımı. Memleketimi çöm özledim çok seviyorum onlar yüzünden gidemiyorum. Gideceğim bin şey düşünüyorum. Ne diyeyim şu hayatta ailesi iyi olanlar gerçekten 5-0 önde. Şu yaşa geldim hala anneme gidersem çocuğumun eşimin yediğim lokmanın hesabı yapılır diye gitmiyorum.
Allah kolaylık versin canımAnaaa yine okula gitmem lazımmış bilsem belgesi için bugün 2.50 ye yetişmeliyimbugün noldu böyle ya
Bana da negatif gibi geldi içine sinmiyorsa yarın ilk idrarla tekrar et canımEki Görüntüle 3019216
Kızlar bu testi sabah yaptım lekenme yaşadığım için negatif çıktı ama sanki test bozuk gibi geldi bana. Dikkatlice bakarsanız üstte içindeki kağıt mı ne var biraz aşağıya kaymış göreceksiniz.
Sizce tekrar etmeme gerek var mı?
Eki Görüntüle 3019216
Kızlar bu testi sabah yaptım lekenme yaşadığım için negatif çıktı ama sanki test bozuk gibi geldi bana. Dikkatlice bakarsanız üstte içindeki kağıt mı ne var biraz aşağıya kaymış göreceksiniz.
Sizce tekrar etmeme gerek var mı?
Iki gündür dilime.doladigin sarkilar bir harikaYolumun üstüne koymasalar sorun yok işte yolumun üstüne koyuyolar
Hiç nergisim olmamıştı türkü söylerim ben buna
Vay vay nergiso
Ağzi burni yesin o
Küçük balkon kirlenmiş
Koyver bonus yıkasın o
Bende disari cikmak zorunda kaldim hadi dinlenelim bir maraton ceekHiç bi iş yapamadım gehroluyorum böyle yapamadığımda.
Evet yanlış okumadınız şu an gerçekten kahroldum çünkü çok işim var.
Az dinlenim bakim yine yaparım belki bişeyler
Çekelim derken harf mi yetmedi ben tek mi çekirimBende disari cikmak zorunda kaldim hadi dinlenelim bir maraton ceek
Elim yetmediÇekelim derken harf mi yetmedi ben tek mi çekirim
Tenha çeşme arkadaş cam silmiş yeni boynu düzeldi.Elim yetmedivalla daha mutfak kaldi yemek koymam lazim silinecek yerler var
Ayy nasıl misss kokarYolumun üstüne koymasalar sorun yok işte yolumun üstüne koyuyolar
Hiç nergisim olmamıştı türkü söylerim ben buna
Vay vay nergiso
Ağzi burni yesin o
Küçük balkon kirlenmiş
Koyver bonus yıkasın o
Ayy nasıl misss kokar
Ben de sümbül severim zamanı mı acaba
Kız kupir istiyordu dünden beri bizde sipariş ettik bugün hazır oldu akşam üzeri sarma sarayım artık yarın pişiririmBenim işler kaldı.
Mutfağa girdim lavaş pizza yapıyorum kupada tarhana içerkene
He dünkü sarmada var biraz. Sen niye öyle astin suratini? Karadeniz ağzıyla oki oniKız kupir istiyordu dünden beri bizde sipariş ettik bugün hazır oldu akşam üzeri sarma sarayım artık yarın pişiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?