Hiç izlemedim onuGeldim ama ben yarışma izliyorum survvoruve çay içiyorum
Ya ama senin kupalar çok güzel nazarım değerse karışmam
Neden kız vallah dizilerden bıktım diyeyim camdaki kızı tek izliyorum bende izliyorum yarışmayıHiç izlemedim onu
Dema öyleeeYa ama senin kupalar çok güzel nazarım değerse karışmam
Dün çok üzücüydüNeden kız vallah dizilerden bıktım diyeyim camdaki kızı tek izliyorum bende izliyorum yarışmayı
Evet ya nalan düşük yapacak benceDün çok üzücüydü
Bana göre değil sevmiyorum o tarz yarışmalar . Tek izlediğim yarışma kelime oyunuNeden kız vallah dizilerden bıktım diyeyim camdaki kızı tek izliyorum bende izliyorum yarışmayı
Sen gelmeyince gideyim dedim
Canım çekiyoo canımmm
Bu yıl düşmedik çok şükür Survivor batağınaBana göre değil sevmiyorum o tarz yarışmalar . Tek izlediğim yarışma kelime oyunu
Heeeetabi tabi bahaneye bakhergun gelsem gitmeyecen mi peki
Kendi asıl köyüm tam köy canımsen de konuşma bence senin köyün köy gibi bile değil levoooo
Bu hafta yarışmacıları deli etti beni. Hiç bilmiyorlarBana göre değil sevmiyorum o tarz yarışmalar . Tek izlediğim yarışma kelime oyunu
Kir pas içindeler üstleri başları yok içim almazBu yıl düşmedik çok şükür Survivor batağına
Değişik bir şey Nego izlemezsen izlemiyorsun ama bi bakayım dediğin an bittin
Dün çok üzücüydü
Bana göre değil sevmiyorum o tarz yarışmalar . Tek izlediğim yarışma kelime oyunu
Düzenli takip etmiyorum canım. Sıkılıyorum. Öyle denk gelincedizi mi? dram izlemek vücudu strese sokuyor teyo etkileniyorum izleme benegimsu. ben izlemiyorum dram çok dibe cekiyo
Gitsek mi bizdeeşimle hep yarışıyoruz bizdeoğlan uyanık hep benden yana oluuo çünkü ben hep kazanıyorum
Çok düzenli bakamıyorum ama bakarsam tek yarışma o. İyi ki bakmamışım bilmeyenlere gıcık oluyorumBu hafta yarışmacıları deli etti beni. Hiç bilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?