Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendi asıl köyüm tam köy canım Orası da aşırı köy ayarsız benim köyler
Bakkal yok , okul yok, haftada tek gün merkeze ulaşım var öyle bir köy işte orta karadenizde

bizim köy de öyle kız hatta haftada birgun ulaşım bile yok ya araban olacak ya arabayla gidip gelen biri

Düzenli takip etmiyorum canım. Sıkılıyorum. Öyle denk gelince

yine de izleme bir bölüm bile yetiyo
bizim diziler ölümüne dram çünkü ölümüne kasvet.

geçen binbir geceyi izledim normalde izlememiştim bitsin diye bırakamadım da perişan oldum hem sinirlendim hem yuh dedim sürekli

Dün akşam öyle bi denk geldim kızlar birbirini öpüyordu Ulen leş gibisiniz insan kendinden nefret eder böööö
Herrrr yer pislik içinde diye temizliğim depreşir almayım ben
Dönem filmlerini izlerken de ıyyyyyyy pis pasaklılar diye izliyorum

İşte köy budur dimi Eşimin ailesi yaşadığı yere köy dedikçe hade len demek istiyorum onlara

bizim köy yıllar önce yanmis levom. ilçe merkezine taşımışlar mahalle kurmuşlar bizim köye o yüzden çok nadir gidiliyodu eskiden. şimdi başlamış yeni nesil köye çıkmaya oraya ev falan yapıp yeniden yaşamaya:)
ama zor ya ilçeden köye gitmek bile bir saatten fazla sürüyor arabayla

Herrrr yer pislik içinde diye temizliğim depreşir almayım ben
Dönem filmlerini izlerken de ıyyyyyyy pis pasaklılar diye izliyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki

Geçen gün kayınpederim arıyor açamadım sonra aradım ıspanak yıkıyordum dedim , "kızım onları da deterjanlamıyorsun dimi sende biraz temizlik manyaklığı var ya " dedi
Adam sonra utandı söylediğine ama tutamadı içinde demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…