A ha ha çok açık sözlü olmuşSeni o kadar iyi anlıyorum ki
Geçen gün kayınpederim arıyor açamadım sonra aradım ıspanak yıkıyordum dedim , "kızım onları da deterjanlamıyorsun dimi sende biraz temizlik manyaklığı var ya " dedi
Adam sonra utandı söylediğine ama tutamadı içinde demek
tenk yu bebeğimHarika isimler buluyorsun
Bah ya seninki büyük oldu dimi şimdi
He ya abi oldu. Kardeşin çekeceği var sanırımyaaa oldu valla
inşallah sağlıkla gelsin minik:)
Aminnnyaaa oldu valla
inşallah sağlıkla gelsin minik:)
İyi yapmışsın canım acelesi ne dinlen boş verOnuda yapamadım yarın erken yapayım artık
Dün öğleden sonra başladı ateş canım bu geceyi de bi atlatalım evelallah toparlanır inşallahinşallah süpürgecim çok ihtiyacım var:)
inşallah kızın ateşi de düşer artık rahatlarsın biraz
genelde iki gün falan sürüyormuş ateş. kız kaç gündür atesleniyo
He ya abi oldu. Kardeşin çekeceği var sanırım
inşallah canım. dün başladıysa yarına geçer dediğin gibiİyi yapmışsın canım acelesi ne dinlen boş ver
Dün öğleden sonra başladı ateş canım bu geceyi de bi atlatalım evelallah toparlanır inşallah
Zerre üzülmem bile isteye yapılan şeye. Birde ailelere bağlanıp ağlıyolar ya tövbe estDün çok üzücüydü
Öhö ben daha yeni geldimYine ben yine kaçırdığım bilmem kaçıncı çay keyfi
Gel beraber içek bende içmedim dahaYine ben yine kaçırdığım bilmem kaçıncı çay keyfi
Gelin biz bir on sayfe çay muhabeti yapalım sabah çıkamasılar içindenÖhö ben daha yeni geldim
Halim yohtur salavatları kim çeksin sohbeti kim etsin mutfağı kim toplasın.Gelin biz bir on sayfe çay muhabeti yapalım sabah çıkamasılar içinden
Tamam salavatları yaz işte tek tek bizede sevap olur hem çekmiş olursunHalim yohtur salavatları kim çeksin sohbeti kim etsin mutfağı kim toplasın.
Başımı alıp nere gidemmm oyyy ben devamını böyle getiriyorumHalim yohtur salavatları kim çeksin sohbeti kim etsin mutfağı kim toplasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?