Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?

Şöyle pratik az zaman alan ama eve ferahlık veren altın alışkanlıklarınız?
Pek pratik olduğu söylenemez ama ben her gün evi süpürüyorum süpürmek durumunda kalıyorum daha doğrusu

Günaydın hepsini bilmeden yaptım valla
Ev havalandirildi supuruldu
Koltuk örtüleri sirkelendi
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim (3/5parca)
Nevresimi astım
Banyo paspasi yıkaniyor
Wc klozet yıkandı
(Sepet yikandi)
Dantelli çarşaf utulendi
Bu kadar denk gelir

Okurken gözlerim doldu..
Yeni anne olduğun için annenle ilgili bastırdıkların tetiklenmiş muhtemelen
Annenin bu davranışları seninle ilgili değil kendiyle ilgili
Tülay kökün bununla ilgili bir videosunda destek istiyorsunuz sevgi anlayış istiyorsunuz ama onda da yok ki yok yani olmayan şeyi nasıl versin gibi şeyler söylemişti
Annelik üst mertebeye çıkarmıyor insanı içinde varsa var yoksa yok maalesef
Toplumda anneliğe atfedilen algı herkeste bir olmuyor maalesef
Önüne bakmanı önerebilirim sadece kabullenmeni
Yeterince üzülmüşsün artık kendi anneliğine odaklan ve mutlu ol

Benim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?

Şöyle pratik az zaman alan ama eve ferahlık veren altın alışkanlıklarınız?
Evi toparlamak, yatakları falan koltuk yastıklarını köşe koltuk olduğu için bolca yastık var örtüsünü düzeltmek hergün yapıyorum.Odayı ve mutfağı da hergün süpürüyoruz temizse o gün süpürmüyorum. Mutfakta hergün toparlanıyor ocağımıda hergün silerim.Lavabo wcden daha çok kirli geliyor gözüme işim çok yoğun değilse hergün ovarım deterjanla. Dişlerimi fırçalayıp abdest alınca miğdem almıyor temiz olsun istiyorum.

Çocuklar çok dağıtıyor bir de ya
Her odaya bir çamaşır sepeti gibi sepet koy çocukların oyuncağı ıvır zıvır için. Hemen ona koyarsın. Onların dağıtacağı kırlent vs ortada bırakma kaldır büyüyene kadar. Az eşya az dağınıklık.
Yataklar zaten benim için olmazsa olmaz bir evde mutfak bir yataklar iki giysiler üç ,hepsi yerli yerinde olacak benim için

Yastıklar benim baş belam çocuklar asla bırakmıyor sürekli yerdeler, oyun oynuyorlar tepiniyorlar üstlerinde
WC lavabo her gün ovarım aslında ama bu aralar onu da savsakladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…