- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Pek pratik olduğu söylenemez ama ben her gün evi süpürüyorum süpürmek durumunda kalıyorum daha doğrusuBenim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?
Şöyle pratik az zaman alan ama eve ferahlık veren altın alışkanlıklarınız?
Günaydın6 mart ödevi
Kirli sepetinin dibi tozlanmış temizleyelim.
Katlanacak çamaşır birikmiş katlayalım.
Pazar klasiği ütü yapmak.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Benim de en azından mutfak ve salonu her gün süpürmem gerekiyor. Bazen savsaklıyorım ama çocuklar kırıntı dökünce mecbur süpürüyorumPek pratik olduğu söylenemez ama ben her gün evi süpürüyorum süpürmek durumunda kalıyorum daha doğrusu
Okurken gözlerim doldu..Amin inşallah. Her anımda düşünmeye çalışıyorum çatım var başımda yiyecek ekmeğim de var elim ayağım tutuyor çok şükür. Hep hep hatırlatıyorum kendime. Ama annem tarafından sevilmemişliği yenemedim yenemiyorum.bunun içinde yoğrulup duruyorum.
Tamam diyorum jes böyle olsun kabullen ne olacak ki diyorum. Sonra komşum kapıyı çalıyor annem senin için yemek yaptı bebeği var hasta dikkat etsin diye geliyor. Şükrediyorum böyle insanlara denk geliyorum diye ama ben yatak döşek yatarken annemin arayıp komşunun merdivenden kayan poposunu inciten kızını anlatmasına dayanamıyorum bonus.
Evladım olduktan sonra daha çok acı çekmeye başladım. Ben kendimi doğduğu gün çöp konteynerine atılan bebek gibi hissediyorum. Ölene kadar da yaşarken beni attığı çöplükten çıkarmaya tenezzül bile etmeyecek.
Allah güç versin allah merhamet versin. Her kapı kapansa da onun kapısı açık ya o yeter ne diyeyim
Evi toplu tutmakBenim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?
Mutfağı toplu, temiz tutmak (en çok) , yatakları toplamakBenim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?
Bu özet gibi olduEvi toplu tutmak
Mutfağım genelde topludur ama arada oluyor tabi 1-2 tane de olsa tabak bardak.Mutfağı toplu, temiz tutmak (en çok) , yatakları toplamak
Çocuklar çok dağıtıyor bir de yaEvi toplu tutmak
Benim en son öyle olduğumda hamilelik geliyorum demiştiBu aralar sürekli uykum var bahar ggeliyorum diyor
Evi toparlamak, yatakları falan koltuk yastıklarını köşe koltuk olduğu için bolca yastık varBenim size bir sorum olacak, her gün olmazsa olmaz dediğiniz işleriniz neler?
Her odaya bir çamaşır sepeti gibi sepet koy çocukların oyuncağı ıvır zıvır için. Hemen ona koyarsın. Onların dağıtacağı kırlent vs ortada bırakma kaldır büyüyene kadar. Az eşya az dağınıklık.Çocuklar çok dağıtıyor bir de ya
Ben de öyleydim o yüzden bi gebelik testi yaptım.Hamd olsun negatif.Bu aralar sürekli uykum var bahar ggeliyorum diyor
Yastıklar benim baş belam çocuklar asla bırakmıyor sürekli yerdeler, oyun oynuyorlar tepiniyorlar üstlerindeEvi toparlamak, yatakları falan koltuk yastıklarını köşe koltuk olduğu için bolca yastık varörtüsünü düzeltmek hergün yapıyorum.Odayı ve mutfağı da hergün süpürüyoruz temizse o gün süpürmüyorum. Mutfakta hergün toparlanıyor ocağımıda hergün silerim.Lavabo wcden daha çok kirli geliyor gözüme işim çok yoğun değilse hergün ovarım deterjanla. Dişlerimi fırçalayıp abdest alınca miğdem almıyor temiz olsun istiyorum.
Değilim eminim son kararımBenim en son öyle olduğumda hamilelik geliyorum demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?