Ne kız ben koca sevmiyim alerji yapıyorNegoooooooooo
Su almamak ve taşımamak için eve arıtma taktıdeterjan dediğin nedir gülüm benim koca su almayı unutuyonolcak ki diyo. haftada en az bir kez yaşıyoruz bunu bak yine uok evde su gelecek de gelirken su alacak
E yapsanaCanım tost çekiyor kaç gündür
Kayınannişhayatta en bi sevdiğim varlık. canım kayın annem
dedi ve kocişkosuyla kahve keyfi yapmaya gittiNe kız ben koca sevmiyim alerji yapıyor
Ben yerimPis kokar çok masum kalır işkembe yemeyene iğrenç bişey
Yarını beklesem çatlarım kalk yap kızGözüm inan dün üşendim bugün de unuttum ama yarın akşama tost yiyelim diyeceğim bir tüm ekmek
İnsanın yiyesi varsa bile yemez yanı
Ekmaaağ yok negooooo birde akşamı yedikE yapsana
Allah şifa versinbak abartmıyorum yemediğimiz öğrendiği günden itibaren en az 8 ay boyunca yaptı bunu bir sene sürdü mu net hatırlamıyorum
Ne kötü kadın la buişte o koku eşliğinde bide istahla yemek yememi beklemese milleti bana karşı kışkırtmasa sorun yoktu
Kocişkom yok ve kahve sevmezdedi ve kocişkosuyla kahve keyfi yapmaya gitti
Dondurucu da ekmek bulundur beybi bundan sonra mis gibi oluyorEkmaaağ yok negooooo birde akşamı yedik
Bunu çoook yaşadım sonunda arıtıcıya karşı olan adam taktırdı
Sevmediği ne varsa sende her gittiğinde onu götürseydinişte o koku eşliğinde bide istahla yemek yememi beklemese milleti bana karşı kışkırtmasa sorun yoktu
Eve sipariş en iyisikiracıyiz diye acıtıcı da taktırmaz. bundan sonra damacana su alcam ben. iş yerine gelen sucudan pompa alayım evde yoktu galiba
Gözüm inan dün üşendim bugün de unuttum ama yarın akşama tost yiyelim diyeceğim bir tüm ekmek
Su almamak ve taşımamak için eve arıtma taktıdünya parasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?