Sevdiğim yemeği yapardı bak şimdi hakkını yemiyim çarpılırımaynen inattan sırfyemeği de mutfakta yiyorlar
bi gün artık midem o kadar çok bulandı ki. her seferinde olduğu gibi hala ısrarla koyayım ye kokmuyor diye tepemde dikilmiş konuşurken kp geldi. Bi kızdıo gün bugündür yaklaşık 7 sene iskembe çorbasi yapmadi ben varken
resmen işkence oldu o çorba bana. Ne sabirliymisim bak
Olsada var saymazlar
Bugün sevdiğim deterjan indirime girdi kocam almadı diye dert yanasım var
Ama bu çok mühim bir konuOlsada var saymazlar
Bugün sevdiğim deterjan indirime girdi kocam almadı diye dert yanasım var
İşkembe Yemeyene piste kokaraynen inattan sırfyemeği de mutfakta yiyorlar
bi gün artık midem o kadar çok bulandı ki. her seferinde olduğu gibi hala ısrarla koyayım ye kokmuyor diye tepemde dikilmiş konuşurken kp geldi. Bi kızdıo gün bugündür yaklaşık 7 sene iskembe çorbasi yapmadi ben varken
resmen işkence oldu o çorba bana. Ne sabirliymisim bak
Sevdiğim yemeği yapardı bak şimdi hakkını yemiyim çarpılırımne fenaymış ya
Eve market afişi asmam lazımdıböyle yaparsan ciddiye almazlar tabi
ama ciddi dertleri de dertten saymıyo hıyarlar
İşkembe Yemeyene piste kokar
Pis kokar çok masum kalır işkembe yemeyene iğrenç bişeyİşkembe Yemeyene piste kokar
Canım tost çekiyor kaç gündürTostumu yedim çay içiyorum
Eve market afişi asmam lazımdı
Kim o yawwAllah var ona dayanırdim. sonuçta benden başka hepsi severek yiyo. ama hırs yapmış hayatında yapmadığı kadar işkembe yapmıştı
kendi dolabindaki bitmiş başkasından istemiş. o bitmiş kasaptan almış hırsa bakar mısın
Allah var ona dayanırdim. sonuçta benden başka hepsi severek yiyo. ama hırs yapmış hayatında yapmadığı kadar işkembe yapmıştı
kendi dolabindaki bitmiş başkasından istemiş. o bitmiş kasaptan almış hırsa bakar mısın
İnsanın yiyesi varsa bile yemez yanıAllah var ona dayanırdim. sonuçta benden başka hepsi severek yiyo. ama hırs yapmış hayatında yapmadığı kadar işkembe yapmıştı
NegooooooooooNiye yav çay kocasız daha lezzetli
Bunu çoook yaşadım sonunda arıtıcıya karşı olan adam taktırdıdeterjan dediğin nedir gülüm benim koca su almayı unutuyonolcak ki diyo. haftada en az bir kez yaşıyoruz bunu bak yine uok evde su gelecek de gelirken su alacak
Gözüm inan dün üşendim bugün de unuttum ama yarın akşama tost yiyelim diyeceğim bir tüm ekmekyapıp yesen olmaz mı cesiga:)
Allahuekbeeeeerhayatta en bi sevdiğim varlık. canım kayın annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?